טטיה מכירה את הגברת הזו? ראיתי

iris3111

New member
אני עסקתי כל הזמן בעבודות יד מכל

סוג שעיניין אותי. ריקמה קצת תפירה ציור ועוד אבל אהבת חיי קרושה וביחוד מפות מפיות וכיסויי מיטה. כשהחברות שלי היתחתנו כל אחת הגיעה שנה לפני והודיעו לי חגיגית עוד שנה מתחתנת ועד אז נא לעשות לי ולסיים.... כיסוי מיטה וכריות תואמות. מפות מפיות בואי קחי מידות לולונות או תוספות. כן והיו מצהירות יש לך מספיק זמן..... והסנדלר הולך יחף אין לי כלום.... חה חה אין דבר כשאהיה בפנסיה אפנק את עצמי....

liat1953

New member
גם אני כאותו סנדלר הולכת יחפה

אוהבת לתת מתנות,נהנת לראות אחרים נהנים מעבודותי, היום הקורבן הקבוע שלי זו כלתי,היא מתענגת על כל יצירת כפי שמגיעה אליה. מנסה ללמד אותה גם אך לא נראה לי שהיא כל כך מעונינת ,כייף לה שאני עושה למענה. מחכה לה שתגיע לסוף שבוע ותבחר איזו גופיה היא רוצה שאעשה לה.

iris3111

New member
גם אני אוהבת מתנות-עבודות יד בזה

קונים אותי. בעלי למד שזהב ויהלומים לא מדברים אלי אז הוא מישתדל ליתוב לצייר לעשות יצירה עם הבנות ואני נהנית מכל רגע ומהיצירה הסופית. לדעתי יש בזה הרבה יותר השקעה ונתינה מעצמך. הגדולה שלי לקחה את הרעיון אז לכל יום הולדת שהיא הלכה הביאה יצירה פרי עמלה. הדבקת מפיות ציורים מיסגרות, פעמונים ,חריזה של שרשראות לרגל או שרשראות מחוטים שהיא יצרה. ביום ההולדת האחרו קנתה מתנה יפה ונתנה. אותה בת נעלבה ושאלה למה לה לא עשתה יצירה גם ושיא מוכנה לוותר על המתנה אבל לקבל יצירה. זה עשה לבת שלי וגם לי טוב.

מדגימה

New member
שיטה לניילונים../images/Emo9.gif

איריס כבר העברתי את האתר הזה פעם לפורום ואני סורגת בניילונים רק ככה אני לא מכירה שיטה אחרת, לאתר הזה הגעתי דרך משכית כישורים ב"נענע"

iris3111

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifאת באמת חברה אמיתית

ישבת לישמור עלי תודה לך יקירתי אוהבת ומתגעגעת.

דניאל 116

New member
|נאיריס כבר אמרתי לך פעם ואני חוזרת

ואומרת שנית, כשאת לבד עם כוס התה שלך אנחנו רק זוכים.

tatia

New member
כן מכירה:)) היא מעודדת בנות במידות

גדולות לסרוג באצמם ולדגמן, היא גרה בשבייץ, בערך 10 שנה( התחתנה עם גבר משם). אני משתתפת באותם פורומים איתה

iris3111

New member
יצא לי ליראות כמה דברים שלה התלהבתי

כל הכבוד לה גם לטעמי למרות שאני לא במימדים האלו. יש בנות שכן הן צריכות ליראות ולקבל אומץ.

למעלה