טטיה מכירה את הגברת הזו? ראיתי

הסריגה היתה צריכה להוציא אותך מ

העישון אני לא נוגעת בסגריות. אבל גרעינים סנוויצים עושה הפסקות בניהם . אבל תמיד מסתקלת בחוברות לא מפסידב רגע של עשיה . חולה מוכנה שתהיה לי כזו מחלה כל חיי רק לא אחרת.

liat1953

New member
איך אפשר לעשות את שתי הפעולות

יחד? לא קרה לך שנעצת סיגריה במקום מסרגה בצמר? או אולי לקחת מסרגה לפה במקום
זה לפחות לא מזיק

דניאל 116

New member
מצטערת לומר לך שהרעיון הזה לגמילה

ממש לא נראה לי, רק מקווה שעכשיו את בסדר.

ofelya

New member
../images/Emo6.gif

באמת רעיון מחורבן. אני מציעה שתנסי שיטות אחרות קודם...

דניאל 116

New member
דעתך מתקבלת../images/Emo140.gif

יש לך איזה רעיון, שיכול לעזור? כל עיצה תתקבל בברכה.

ofelya

New member
לי לא.

מספר הסיגריות שעישנתי קטן מעשר... אבל אצלם בטח יש כמה...

kettya

New member
אני עוד מעשנת כפייתית

ומה להפסיק לעשן ואין לי כוח ואומץ, ולא רק זה עכשיו חזרתי מהמיון עם לחצים בחזה ועוד כמה כאבים ומיחושים נילוים לא מצאו מה יש לי שלחו אותי אותי הביתה עם הפמיה לבית חולים להמשך הלילה ואני חושבת זה תוצאה של "סיגריות"

iris3111

New member
היי בנות מקסימות כייף לחזור ככה

לבית החם ולבנות תומכות. באמת יומיים זה היה חסר לי עם וירוס מעצבן שלא נתן אפילו ליסרוג..... אתן קולטות מה זה יומיים + בלי מסרגה בלי חוטים שמתרוצצים על השולחן בסלון?..... בעלי הבין את גודל האין אונים שלי והשתדל לא להתקל בי ודאג לבנות ולעבודה שלי. מאוד מעניין כשהוא מחליף אותי בתורנות כולם בריאים ולאף אחד אין בעיות. אבל כשאני תורנית יוווווווווו מלחמת עולם כולם צריכים ודחוף ו..... אולי אני אשאיר אותו בעבודה שלי ואתחלף איתו? חה חה חה

iris3111

New member
הוא יודע לעשות עיניים ....לא לבנות

אלא עיניים בשתי מסרגות. אמא שלו לימדה אותו.

iris3111

New member
ליאת ודניאל אני באמת מיצטערת אבל

לפי הוותק שלי בסריגה והוא מתחיל מגיל 7. סה'כ 41 שנות סריגה ותאמיני הרבה דברים פשוטים אבל מעשיים ולאט לאט גם למדתי עוד ו.....גם התמכרתי עוד יותר ועוד יותר..... אגב זו בעיה מאוד מדאיגה אין לזה ריפוי, לא הומצאה התרופה או מרכז הגמילה...... שיוכלו לעמוד כנגד זה אפילו לא הפסיכולוג...חה חה אבל גיליתי שזה זול יותר ומהנה יותר מפסיכולוג... אגב בעלי למד כשאנחנו נוסעים ולא משנה לאן הסריגה תמיד איתי אז הוא שואל איזו שקית לקחת? כי יש סריגה של חדר שינה מול הטלוויזיה וסריגה שבמישרד וסריגה של נסיעות ארוכות או קצרות.... הוא יודע שככה לא אפריע לו בנהיגה רוצה הפסקה רוצה פיפי רוצה פרי......... והעיקר והעיקר לא לפחד כלל מהסריגה עושים ופורמים ולא להיתייאש. אה... והכי חשוב תהנו.

liat1953

New member
ההתמכרות שלי היא כאן -לחומר הקסום

יכולה לשבת שעות ולשוטט אתרים שאת איריס ואחרות מביאות. אני גם סורגת שנים רבות מאד,תמיד מאז זוכרת את עצמי עסקתי בדרך זו או אחרת בעבודות יד,סריגה,ריקמה,תפירה ועוד כהנה וכהנה,אף פעם לא ישבתי בחיבוק ידיים מוחלט... מאד אוהבת לסרוג אך יש תקופות בהן עוזבת את הסריגה ועוברת לתחום אומנות אחר אך מאז הכרתי אתכן כאן ,התחברתי חזק יותר...

למעלה