טיוטת כרוז למצעד הבעל"ט

יסמין 28

New member
אפשר גם לצלם על נייר צבעוני

סגול לבנדר, נניח, או ורוד, וככה זה יהיה הרבה יותר עליז, וגם ימשוך יותר צומי

DarlingAdam

New member
כרגע שלחתי לאורי

אימייל בנושא, ואם הוא יחבב את הגרפיקה הוא.. יראה לכם :)

אורי 0

New member
הדפסה בעד ונגד:

ביררתי היום עם מישהי מתעאיוש (אחת מעשרות התנועות שאני פעיל בהן...) תעאיוש מקפידה להדפיס כל כרוז בעברית ובערבית. ולכן מדפיסה בראבטה ביפו, על שני צדדים - שפה מכל צד. זה עולה 300 לאלף כרוזים. לא בשמים אבל יותר יקר מבבית. אנחנו כמובן צריכים צד אחד (או אולי שנים -לשיקולכםן) ושפה אחת (הערבית שלי לא מספיק טובה להכין נוסח בערבית, מצטער...) אבל מצד שני נרצה אולי גרפיקה וצבע, ובכל מקרה זה בודאי לא יעלה הרבה פחות. שיקולים נגד: זמן, גמישות (כל אחד שתדפיס את הגרסה "שלו"), כסף וסרבול. שיקולים בעד: זה מאפשר להדפיס בצבעים, משהו שיראה קצת כמו כרוז "רגיל" ואולי (אם על שני צדדים) בפורמט "אוקטב" - פורמט מחברת, קטן יותר ונוח יותר לדעתי. מה תחשובנה? מצ"בים: הגרפיקה של אדם (מעולה לדעתי) בקובץ, ולינק לגרסתו לסמל הטרנסים הבינ"ל (במקום הכיתוב בפנים -להכניס סמיילי או משהו?)

יסמין 28

New member
הדעה שלי

היום יום שלישי אם אנחנו רוצים שהדבר המדהים הזה יופץ במצעד אז יש לנו יומיים יומיים לדעתי לא יספיקו לבית דפוס מה גם ש- 300 שקל זה סכום שלאף אחד מאיתנו אין (לי בטח אין
) לדעתי העיצוב של אדם מעולה, ואפשר פשוט להריץ את זה על מכונת צילום, חמישה בשקל, כדי שיהיה לנו משהו לחלק אפילו אם הוא לא מושלם, או בצבע, או בשתי שפות, או עם גרפיקה מדהימה (אגב לצורך צילום במכונת צילום אפשר פשוט להוציא עותק אחד בהדפסה ולהדביק עליו את סמל הטרנס. בצילום זה יצא אחיד). שוב אני אומרת שאפשר להריץ את זה על נייר צבעוני שימשוך קצת יותר תשומת לב, אבל לא מאמינה שנספיק להתארגן על יותר מזה ביומיים.

DarlingAdam

New member
שלוש הערות,

העיצוב של הדוק שלי, הוא המילים המקוריות של הכרוז ואורי שינה אותן ומצא טעות או שתיים שאני לא טרחתי לתקן בעותק שלי - שימו לב לפני שמדפיסים. חוצמיזה, את המילים שבאמצע הסמל הצבעוני הורוד חייבים להוציא - אם אתם מדפיסים אותו ולא יודעים להשתמש בתוכנות גרפיות, פשוט תמחקו בטיפקס. טרנס-סלאש זה משהו אחר שלא קשור לקבוצה הזו בכלל. ושלישית, יסמין צודקת - להדפיס בבית עותק אחד, להדפיס עוד עותק של הסמל אם רוצים להשתמש בו, למחוק בטיפקס את המילים מהסמל, ללכת למכונת צילום הכי פשוטה. לשים את הסמל הפינה השמאלית למעלה ליד הטקסט, ולצלם כמה פעמים שבא לכם. זה עדיף על בית דפוס, ומהיר יותר. ויכול מאוד להיות שזול יותר.

אני תוהה.

לגבי הסמל, שאני קצת מתבייש בזה
, אבל האמת היא שאני בעצמי לא כל כך ידעתי מהו *ה*סמל הטרנסי עד שיסמין שלפה מהתיק שלה את הטלאי הוורוד, והסיבה שאני מעלה את זה היא שחלפה במוחי המחשבה שאולי צריך להחדיר את הסמל לתודעת הציבור (למשל חשבתי על חולצה עם הסמל וכיתוב בסגנון: "וזה של הטרנסג'נדרס", אבל מרגיש לי קצת מוגבל\מגביל, אז לא יודע), ממ, והסמל שאדם הציב כאן בכלל לא מדבר אליי ואני לא מבין אותו.

גיל494

New member
לגבי איפה לחלק את הפלייר

(בלי קשר לנוסח הסופי! - כל נוסח ישיג תוצאות טובות לדעתי). אז את הפלייר לחלק במקום הומה (תחנה מרכזית, באמצע רחוב בשעת העומס), ולא בהכרח באיזור ת"א (יש שם ד הרבה מודעות באופן יחסי לשאר הארץ). לא במצעד הגאווה (אני כנראה המטומטם היחיד
שחשב שזה אופציה בכלל - אם כן פשוט תתעלמו) כי זה ממש יחטיא את המטרה. לגבי הנוסח שלי - יוצג ביום חמישי (אני מקווה עם עיצוב). ואם סתם בלי קשר תהיתם למה אני כותב באמצע השבוע אז יש לי שבוע לייט, והיום אני בת"א. איזה כיף!!!
(והרבה שוקולד לכולם!
).

אורי 0

New member
במצעד, אלא איפה?

קודם כל, יש שם ערמות של סטרייטים (חלקם בתקוה שהכובסות יחשפושדיים כמו לפני שנה...) וההומואים אתה חושב יודעים על מה מדובר? כנס באמת לגוגי. המצעד נראה לי התחלה טובה. גם כי יש שוטרים מסביב. לחלק כרוזים במקום כמו התחנה המרכזית - צריך להגיע קבוצה, לשקול אפשרות של תגובות וכו'.

yoana

New member
אורי, זה פשוט מעולה!

כל כך מעולה שהשתמשתי בסימן קריאה. זה נדיר אצלי :)

יסמין 28

New member
יאללה נו בואו נקדם את זה

מי מדפיס? מי הולך לחנות צילום הקרובה למקום מגוריו? אני מתנדבת לקחת על עצמי את הצילום, יש לי חנות צילום טובה וזולה ליד הבית. הבעיה היא שאין לי מדפסת אז תהיה לי בעיה להוציא את הכרוז מהמחשב לצורך הצילום. רעיונות? אגב הסמל של אדם חמוד אבל אני באמת הייתי הולכת על הסמל המוכר, אין צורך לבלבל (א)נשים יותר מדי...

אני יכול

להדפיס ולהביא לך. אבל אני צריך לדעת איזה מהכרוזים שהוצבו כאן להדפיס, ואם יש הוראות מיוחדות. ~פעיל~

אבל זה לא עובד. ../images/Emo10.gif

טוב, זה עדיין גאוני. (זהו! הודעה אחרונה להיום, ווי טו מאצ')

matanbu

New member
אני מוכנ/ה

להדפיס ולצלם בכמה עותקים (לא יודע/ת כמה בדיוק, אבל די הרבה, אצל אמא במשרד
). איזה גרסא לקחת? ניסיתי שזה רק עלה לפה לעצב אבל כל רגע המחשב נתקע לי והייתי צריכ/ה להפעיל אותו מחדש (מי שמכיר אותי יודע שזה קורה בערך פעם ב3.24 דקות.. וזה מתסכל), אז ויתרתי. בכל אופן, גרסא מוכנה, של מי? SO U THINK 21 IS GONNA BE A GOOD YEAR...

הנה מה שאני מציע להדפיס

עם הסמל, וגם, בהמשך להצעות של קלארנס במעלה השרשור, שיניתי קצת את הפיסקה על חומות המגדר והורדתי את ה' הידיעה משם הקבוצה. מקווה שזה בסדר. (הדפסתי עותק אחד כדי לראות איך זה, יצא ממש יפה). אם יהיו שני תומכים ומעלה אני אדאג להדפיס, לצלם וכו' (כלומר, להביא ליסמין
). (ממ. עכשיו באמת די)

קלארנס

New member
../images/Emo93.gif

כמובן שבדיוק הדפסתי איזה 100 עותקים מהגירסה הקודמת עם מדפסת מקולקל שהיה צריך לעזור לה לגרוף את הדפים אחד-אחד!

matanbu

New member
בלי די ../images/Emo13.gif

אני אוהב/ת לקרוא אותך. יש לך גם כינוי מגניב. ואוקיי. אני אדפיס את זה. אני אשתדל כמה שיותר עותקים :) ושוב - כדי שזה לא ילך לאיבוד (שאני לא אלך לאיבוד!) שמישהו ישלח לי מסר עם פלאפון או משו כזה! אני בנאדם לחוץ :) אני אגיע לת"א ואני כולי יהיה "מה? כיכר רבין? איפה זה? אהההההה!!!!!!!".... ~להתרחק מהמקלדת... לאט לאט...~

matanbu

New member
מצטרפ/ת לשאלה ו...

מישו יודע מה המסלול של המצעד? מכוון שהחברה שלי תאחר קצת... אז היא רוצה לדעת לאיפה להצטרף! :) ומישו יודע איפה אפשר לחנות? (בהתחשב בזה שהיא תגיע מאוחר?)

למעלה