טיוטת כרוז למצעד הבעל"ט

יסמין 28

New member
המסלול שהיה שנה שעברה

ואני מניחה שהוא גם המסלול השנה הוא: נפגשים בכיכר רבין ב- 13:30, אז יש נאומים רבים (שר המשפטים טומי לפיד שלא אפרט מה דעתי עליו רק ארמוז שהיא קשורה לבעלי ההון בחברה) יוצאים מכיכר רבין וצועדים בקו ישר ברחוב אבן גבירול עד שמגיעים לסוף אבן גבירול ואז כולם מתגלצ'ים במין שביל עפר לתוך מיתחם ההפנינג וקונים פחיות דיאט קולה בעשרה שקלים. למיטב ידיעתי המשטרה סוגרת את הרחובות אז אני לא יודעת עד איפה היא תוכל להגיע עם האוטו...

יסמין 28

New member
מעולה - שלוש הערות

חלק מהכיתוב ברח לדף השני... כדאי לנסות לצמצם איכשהו ניסיתי בעבודה עם פונט איראל, זה נראה טוב יותר לדעתי. אריאל מתאים יותר לפלייר לדעתי את מה שיצא צריך לצלם טיפה בהגדלה, כי האותיות לא תופסות את כל הדף, ואפשר להתפרש עוד קצת. אהבתי את הסמל!

matanbu

New member
בקשר למה שאני הדפסתי

(ואצלם מחר בהרבה עותקים) - שיניתי לאריאל, הכל נכנס בדף אחד, הוספתי מסגרת והגדלתי את "כולנו מתחזים". נראה ממש טוב לפי דעתי. וממש אהבתי את הניסוח. חושב/ת להשאיר פה עותק אחד שיסתובב בבית "לא בגללי!".

אורי 0

New member
חולצות? שלטים?

נראה לי כבר מאוחר לארגן את הדפסת החולצות בעזרת נורה והאגודה(היא אמרה לי כבר במוצאי שבת שהיא לא בטוחה אם יש זמן), אבל אם אתם רוצות - תכתבו איזה כיתובים כדאי לשים וכמה, ואני או מישהו/י אחרת אנסה לשאול אותה מחר. דובר כאן כל הכנת שלטים אצל יסמין מחר בערב. פרטים? או בהודעות אישיות?

matanbu

New member
חולצות:

בכל חנות למחשבים יש דפים כאלה שאפשר להדפיס עליהם ולגהץ על חולצות. זה לא האיכות הכי טובה שיש, אבל זה גם משו, ואם זה רק למצעד ואח"כ תשנו עם החולצות האלה זה סבבה בהחלט. (חוצמזה שאפשר לגהץ רק על צבעים בהירים, אבל בכל מקרה חם ושחור ישרוף רצח). מוכנ/ה להכין למי שירצה, אבל צריך להודיע לי מהר כי מחר אני כבר נוסע/ת :)

אממ

שזהו, קודם כל, זה לא בכל חנות מחשבים, אלא בנתיים מצאתי רק באופיס דיפו ואני מחפש בכל מקום שאני מגיע אליו. בכל הסניפים הצפוניים של אופיס דיפו אזלו הניירות להדפסה על חולצות, חוץ מסניף אחד שיש רק סוג אחד שעולה 60 שקלים ל10 דפים. ואגב, יש גם נייר להדפסה על חולצות כהות(פשוט לא כאן)

CeruleanCat

New member
איזה מהסמלים? ../images/Emo54.gif

יש לי תחושה שכל אחד מתייחס לסמל אחר.

ליטל ו

New member
אישית אני אוהבת את הסמל הראשון

הוא מבהיר את הפואנטה גם לאנשים שלא מבינים בתחום, הוא ייחודי והוא פשוט וברור. זה סמל שנוח לשרבט על דברים, חולצות, קירות, פליירים, מה שלא יהיה. הממ, בדיוק המרצה שלי לתנועות מחאה (כן-כן, יש קורס כזה :) ) נתן לנו הרצאה נלהבת על זה שלרוב התנועות בארץ אין סמל פשוט וברור שכזה, ושתנועות שיש להן נוטות להצליח בהשגת מטרותיהן יותר וכו'.

transman

New member
אולי אולי אולי

אני אנסה להכין עוד 100 עותקים, אבל בגרסה שלי יצונזרו הרבה מילים (פשוט כדי להגדיל את הפונט פי 2 או 3).

Sonata Of Tears

New member
יווו בנות אני רוצה להדפיס גם

תראו לי את המוצר הסופי ( אווו אני מדברת בשפה מיקצועית אוו) ואני ידפיס כמה שאני אוכל ויעשה את מיטבי רק תראו לי את מה להדפיססס

למעלה