טיולי משפחות באופניים

טיולי משפחות באופניים

בסוף השבוע האחרון חגגנו את טיולנו הרביעי (עין-עקב+מכתש רמון, נחל הקיבוצים+נחל תבור, הר גמל+נחל כזיב, מצ"ב תמונות). טיולנו הבא יהיה ב-14 וב-15 בנובמבר, יום שישי ביער להב, שבת בנחל פרצים, ונשמח לצרף רוכבים חדשים. אנחנו מטיילים פעם בחודש עד שישה שבועות, ישנים בשטח עם אוהלים, רוכבים כ-12 עד 15 ק"מ ביום שישי, וכ-20 ק"מ בשבת. בטיול רוכבים הורים עם ילדים על כסאות, ילדים נגררים בטרייל גייטורים, וילדים בני 7-12 שרוכבים בכוחות עצמם. אופי המסלולים מתאים לילדים והוריהם שכבר התנסו ברכיבת שטח אך לא נדרש מנוי לשבע פעמים בשבוע בספינינג. פרטים נוספים: ניר, 054-953190

tiranm1

New member
מגניב... נשמע כמו חוויה מדהימה...

אתם מארגנים גם "חד-יומי" ??? בכל אופן, אנא צרף אותי לרשימת המכותבים. אולי נצטרף לטיולים, אם יתאפשר. [email protected] אני רוכב עם בני (5) נגרר עם Gator.

aFish

New member
תמיד אפשר לארגן חד-יומי "משלנו"

לא צריך הזדמנויות מיוחדות צריך רק מסלול ותאריך....

aFish

New member
אז ככה....

תפרתי מסלול שגם עבר "טיול הכנה" (היום): סובב מסילת ציון - בתואי חלקי של דרך בורמה - עליות מתונות (אבל לא מישוריות) וירידה אחת מהירה (שוב, מתונה, אבל בזהירות). נוף חורשתי מטריף - מתקני משחקים לילדים (אמנם בתחילת המסלול אבל אפשר להפוך את כיוונו וכך המתקנים יהיו לקראת סופו). סה"כ 11.5ק"מ. תאריך אפשרי מבחינתי: 25.10 - אולי יהיה אפשרי שבוע קודם - 18.10. בבקשה
מפה - עוד רגע קט.

tiranm1

New member
אז יש טיול או לא ????

אולי בסופ"ש הקרוב נסמן V על אלכסנדר ?? את הטיול של פיש נשמור לחג שני..... מתאים ??? אלון ?? רשף ??

רֶשֶף

New member
אני מסמן לי טנטטיבית

עם המציאות המשפחתית, זה החלטות של הרגע האחרון. או בקיצור - אני שוקל בחיוב ומקווה לא להשיב בשלילה

tiranm1

New member
זה הרי ברור מאליו.....

מרגע שנישאת, הולדת והתמשכנתא, הכל טנטטיבי.

אני מסביר פעם אחרונה - ../images/Emo46.gif

"יואכים" זה בפורום, ו"אלון" זה במציאות. לא להפך ! ואני מבקש להקפיד במיוחד בנוכחות הבן שלי, ולא לעשות טראומות לילד.
חוץ מזה, הסופ"ש הזה מתאים בהחלט, ואני מעדיף את שבת - את שישי אני שומר לרכיבות קצת יותר פרועות.

tiranm1

New member
אחרי חוויית יום כיפור עם הילד....

עליה כתבתי כבר ..... אני (אנחנו) כבר מחכים להזדמנות הבאה. אני חושב לעשות את נחל אלכסנדר או הירקון. מתישהו בסוכות אולי. מי בא ???

aFish

New member
המממ...עדיף מסלול קצת יותר...

איך נאמר...מרגש

aFish

New member
אבל את אלכסנדר עשיתי עם הילדה

וזה נחמד...יש אטרקציות: צבים, ים וכד'.

tiranm1

New member
מרגש ?? כאילו... פרירייד עם הילד ??

אין לי בעיה לכל מסלול אחר. קח בחשבון שהקטנים האלה מאבדים סבלנות די מהר וגם הרכיבה עם הנגרר לא הכי יציבה בעולם כך שהמסלול אמור להיות "הגיוני". Shoot !!! אני בא !!

IlanShacham

New member
כפי שאתה רואה בתמונה

הנגרר מאוד יציב. בטיול הזה עברו שני נגררים את כל נחל כזיב, וכן קטעים לא קלים בהר גמל. גם אני כבר רכבתי עם הנגרר בשטח לא קל. באופן מפתיע מאוד הילדים מחזיקים מעמד, ונהנים, גם במסלולים ארוכים. נסה ותהנה. כמי שהשתתף בשני הטיולים האחרונים, אני יכול להמליץ בחום - זה ממש כיף לטייל עם הילדים, האווירה מצויינת, גם הילדים וגם אתה תהנו מלינת הלילה באוהל.

למעלה