טיולי משפחות באופניים

שאלה בקשר לגייטור

1. האם ניתן לרכוש את זה בארץ ? 2. כמה זה עולה ? 3. לבני יש אופניים 14 אינץ. עשיתי איזו קומבינה והתקנתי על האופניים גלגלי עזר של אופנים 16 אינץ וע"י כיפופם כלפי מעלה התגברתי על בעיית הגובה שלהם מציר הגלגל. היתרון שלהם הוא מפסע רחב יותר בין גלגלי העזר שכן, עם גלגלי העזר של ה- 14 האופניים נטו להתהפך בנקל בסיבובים. לפי מה שראיתי הגייטור דורש התקנת מתקן שמאפשר קיפול של גלגלי העזר כלפי מעלה. שאלתי היא האם לאור הקומבינה המתוארת לעיל אתה צופה שיהיו לי בעיות כלשהן בהתקנת מתקן קיפול הגלגלים ?

IlanShacham

New member
תשובות

1. כן 2. כ 450-500 ש"ח... 3. לא צריך מתקן לקיפול גלגלים - חבל על הכסף. 10 שניות עם מפתח 15 והפכת את גלגלי העזר.

רֶשֶף

New member
ותוספת קטנה...

גלגלי העזר המתקפלים של TrailGator אינם חלק מהמוצר. הם בגדר אקססורי ולמיטב זכרוני עולים לא מעט בשביל שני פלאחים אלומיניום זול עם גלגל פלסטיק מעפן. אם אתה שואל אותי, הם מיישמים איזה ציר עם נעילה שלמעשה עושה בדיוק אותו אפקט כמו שציין אילן - פשוט לפתוח את האום כמה סיבובים עד שאפשר להפוך את הגלגל ולהדק חזרה. חבל על הכסף.

מאחר והתשובה לשאלה מס' 1 חיובית

נא גלה לי היכן בארץ רוכשים את המוט הנכסף.

Dorthi

New member
אשמח גם להתחיל עם " חד יומי" |שמאל

שלושה ילדים בני 12,9,6 רוכבים כמו שדים....
[email protected]

Row123

New member
אמרתי שאני אחזור לכתוב ../images/Emo98.gif

זוכרים אותי מקודם? יש לי שתי בנות- אחת בת 7.5 שהתחילה לרכב על אופניים ללא גלגלי עזר לפני חודשיים וכבר מרימה גלגלים... ביתי השניה בת החמש עדיין עם גלגלי עזר- היא מפחדת אפילו שאנחנו מקרקרים סביבה עם אופני הרים שלושתינו אני ממש רוצה איזה פטנט שאני אוכל לקחת גם אותם- איפה קונים את כל האביזרים האלה שראיתי רק בהולנד? ומה אני עושה עם בת ה-5 אה וגם אני רוצה להצטרף לטיולים...נשמע ממש כיף Row

רֶשֶף

New member
לצערנו, אין הרבה אופציות בארץ ../images/Emo10.gif

אפשר להזמין Trailer שזה מעין "חצי אופניים" עם גלגל 20" שמתחבר לאופני ההורה ונגרר מאחוריהם (עסק די יקר. אני קיבלתי הצעה של 1,400 ש' עבור הדגם של ג'יאנט) או להשיג TrailGator שזה מוט גרירה המחבר אופני ילדים (עם גלגלי 14" עד 20") לאופני מבוגרים וע"י הרמת הגלגל הקדמי כ-10 ס"מ מעל הקרקע הופך אותם למעין Trailer. היתרון ב-TrailGator, שיש לו "חיבור מהיר" המאפשר לנתק את הילד ולתת לו לרכב לבד במידת הצורך. ה-TrailGator גם הוא לא זול (עבור חתיכת צינור מתכת) - בין 415 ל-550 שקל. אם יש לך מישהו בהולנד, שמגיע לביקור מולדת, שווה לשקול "יבוא אישי" של אמצעי כזה או דומה לו. אם תרצי בכל זאת פרטים על רכישה בארץ, פני אלי במסר.

Row123

New member
תודה רשף ../images/Emo13.gif

אני אדבר על זה עם ההולנדי שלי ונראה מה נעשה

זה נראה אחלה טיול אני../images/Emo26.gif

מת לבוא גם ...
אבל הילד שלי בן 15 וקצת כבד לי לסחוב אותו בטריילר. אולי יש למישהו ילד ספייר ?
התחלתי כבר לעבוד על נושא הנכדים
אבל הבנות שלי לא משתפות פעולה.

רֶשֶף

New member
גדי, אתה עדיין יכול לבוא... ../images/Emo13.gif

בתור יועץ טכני, גורו רוחני ומותג אופנתי. חוצמזה, לאחדים מאיתנו יש זעטוט #2. זה יהיה כבוד גדול עבורם לרכוב מאחורי גדי אלוני. תרתי משמע.

tiranm1

New member
רשף, אתה מכיר את מסלול אלכסנדר ??

אופס, פאדיחה, בחיים לא רכבתי שם. אין לי בעיה לעשות ניסוי על עצמי אבל מתגבשת כאן קבוצה לא קטנה של רוכבים קטנים שיביאו את ההורים איתם. אז צריך מישהו שמכיר את המסלול. מה לגבי מועד ?? שישי בצהריים+ או שבת בבוקר ??

רֶשֶף

New member
עשיתי את אלכסנדר

שלוש פעמים ביום, פעם אחת בלילה ואת הקטע הסלול ברגל עם המשפחה. מכיר את כל המסלול מבארותיים ועד לים. ביננו, אין הרבה אפשרויות להתברבר שם. מסלול די בנאלי. כעקרון, מעדיף אחה"צ (גם מוצ"ש הולך) שמזה"א נהיה קריר ככל שהעייפות גוברת

ניתן לרכוש את ה Trail Gator בארץ

ראיתי אותו במצמן לאחרונה (שם רכשתי את שלי לפני כשנתיים). בראש השנה עברתי ממס' 1 שקיבלה אופני 24" למס' 2 בן 3 וחצי שמתחיל כבר להתלהב. אשמח להשתתף בטיולים עתידיים. אילן [email protected]

IlanShacham

New member
ומי שלא מוצא, אבל רוצה (את ה Gator)

שישלח לי מסר ואני אמצא לו את הטלפון של היבואן.

abanir

New member
אופציות לגרירת ילדים

לפרטים לגבי אופציות גרירת ילדים שכן קיימות בארץ (הולנד תהיה הרבה יותר רחוקה ויקרה...) ניתן ליצור קשר עם ניר בפלאפון 051-482905.

gilgilm

New member
יאללה קדימה....

אני רוכב עם בני בן ה-7 בכרמל נשמח להצטרף

drorbar

New member
טיולים עם הילדים

גם אני אשמח להצטרף עם הילדים שני ילדים, בני 9 ו- 7.5 מה נסגר ? דרור

elieber

New member
טיול משפחתי

הייתי רוצה להצטרף לטיול ולרשימת התפוצה שלכם האימל שלי [email protected],il בכבוד רב אליעזר בנודיז

למעלה