טיולי משפחות באופניים

רחל צ

New member
שימו לב להודעה בשוונג...

שימו לב ושלא תגידו לא ידענו... הודעה של דובר איגוד הטריאתלון... "לתכנית לפעוטות שתשודר ב"yes" דרושים קטעי וידיאו של הורים וילדים (עד גיל 6), ביחד ולחוד, כשרוכבים על אופניים. אם ברשותכם קטעי וידיאו שלכם ושל ילדכם ואתם מעוניינים שישודרו בתכנית אנא פנו אלי בהקדם: לתכנית לפעוטות שתשודר ב"yes" דרושים קטעי וידיאו של הורים וילדים (עד גיל 6), ביחד ולחוד, כשרוכבים על אופניים. אם ברשותכם קטעי וידיאו שלכם ושל ילדכם ואתם מעוניינים שישודרו בתכנית אנא פנו אלי בהקדם: 066690662 יובל."

hurod

New member
שבת PM יכול להצטרף עם בת 10 -

עוד ילדים בסביבות הגיל הזה?

RockhopperJudy

New member
מציצן אחד! ../images/Emo55.gif

למה אתה לא מגיב לפנס בפורום אופניים???? אני צריכה לספר על הפנס שלך??? יללה תדליק אורות ותתחיל לדהור!
אחרת אני אשים כאן מודעת מכירה לאנדורו! (ואני גם אקנה אותם!!!!)

../images/Emo41.gifהורים וילדים שרוכבים- דרוש צילום

שלום רב, לתכנית לפעוטות שתשודר ב"yes" דרושים קטעי וידיאו של הורים וילדים (עד גיל 6), ביחד ולחוד, כשרוכבים על אופניים. אם ברשותכם קטעי וידיאו שלכם ושל ילדכם ואתם מעוניינים שישודרו בתכנית אנא פנו אלי בהקדם: 066690662 יובל. תודה

SWANI

New member
טיול משפחות - שבת 11.11.03 ../images/Emo36.gif|ש

מחר שבת בבוקר שעה 9:00 נפגשים במגרש החניה של איצטדיון האתלטיקה בהדר יוסף תל אביב, רכיבה לאורך הירקון עד לרידינג וחזרה. אורך המסלול בגדול כ -10 ק"מ לאורך אטרקציות רבות שיעניינו ילדים וילדים בוגרים שכמותנו. הרכיבה באחריות הרוכבים בלבד ! פרטים נוספים ניתן לראות באתר גרופי תחת לינק טיולים (לינק מצורף). אני אהיה שם .....
ששי

למעלה