איתי מדגים wheelie drop
Y YoniFranklin New member 1/5/03 #24 ...ונחיתה מושלמת רואה אלונה... ככה עושים את זה. (כן, אני יודע, היית הרבה יותר גבוהה...)
י יודהיודה New member 1/5/03 #34 מוכן להשבע שראיתי../images/Emo8.gif איך כל פעם שבאת לקפיצה רעדו לעץ הזיתים...
A alonaski New member 1/5/03 #36 ../images/Emo13.gif)))))))))))))))))))))))))))))))) אתה שנון!!!!! )))))))))))))))))))))) (=נקרעת מצחוק!!!!!) חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo13.gif)))))))))))))))))))))))))))))))) אתה שנון!!!!! )))))))))))))))))))))) (=נקרעת מצחוק!!!!!) חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח
Y YoniFranklin New member 1/5/03 #28 הראתי לו מה זה! ../images/Emo122.gif ( העץ משמאל ) דרך אגב אם מישהו מעוניין בתמונות בגודל המקורי, (אלה מוקטנות) שיגיד לי. ( שלא תגידו שלא ידעתם! )
הראתי לו מה זה! ../images/Emo122.gif ( העץ משמאל ) דרך אגב אם מישהו מעוניין בתמונות בגודל המקורי, (אלה מוקטנות) שיגיד לי. ( שלא תגידו שלא ידעתם! )
M mtbRider New member 1/5/03 #29 יוני גבר! יש לך ICQ? תראה אני רוצה את אוסף התמונות מהרכיבה (כקובץ ZIP אם אפשר) או דרך ה ICQ או שתשלח לי למייל (עד 5MB)... כתובת המייל שלי היא [email protected]
יוני גבר! יש לך ICQ? תראה אני רוצה את אוסף התמונות מהרכיבה (כקובץ ZIP אם אפשר) או דרך ה ICQ או שתשלח לי למייל (עד 5MB)... כתובת המייל שלי היא [email protected]
Y YoniFranklin New member 1/5/03 #31 זה בשלושה קבצים גדולים אז תגיד לי כל פעם אחרי שאתה מוריד קובץ, ואני אשלח לך את הבא.
Y YoniFranklin New member 1/5/03 #33 סליחה שבעה קבצים! אז תגיד לי כל פעם אחרי שאתה מוריד קובץ, ואני אשלח לך את הבא.
X XCrider New member 1/5/03 #54 תגיד, תירגלת לידה לאחרונה???...../images/Emo8.gif עושים חיים משוגעים בלעדי, הא???...
A alonaski New member 1/5/03 #35 אריאל! מה רואים פה בתמונה בקשר לציד?!!!... ואיפה מצאת את הדורבן ההרוג הזה? האם היה לכוד במלכודת?... א ל ו ה י ם !!!! :' :' :'
אריאל! מה רואים פה בתמונה בקשר לציד?!!!... ואיפה מצאת את הדורבן ההרוג הזה? האם היה לכוד במלכודת?... א ל ו ה י ם !!!! :' :' :'