טיול אופנים בהרי ירושלים

קודם כל

גם הייתי בבית אורן היום, למה לא קראת לי? זה לא נראה לי דורבן כי הקוצים לא היו שם, לא ראיתי גם מלכודת. אם תסתכלי טוב בתמוטנה הרביעית תראי תרמילים של רובה ציד. התמונות צולמו בבריכות הדגים של כפר המכבי

XCrider

New member
אולי גירית? בכל אופן, לא תמונה

מלבבת...

alonaski

New member
שלח את התמונה לפורום שמירת טבע

פה בתפוז - הם כבר יזהו לך! בעסה לראות תמונה שכזאת... :&#39

alonaski

New member
טיול אופנים בהרי ירושלים

המסלול: נקודת מוצא - לטרון. עליה למנזר, ירידה ועליה לנוה שלום. רכיבה מנוה שלום על השביל האדום בעיקר עד לחניון דרך בורמה. עליה בדרך הג'יפים עד לכביש של בית מאיר. עברנו לצד השני של הכביש לשביל השחור שמעל נחל כסלון לכיוון שואבה. משואבה - עברנו לצד השני של הכביש וירדנו בדרך דיפינבייקר עד החצי. בחצי הדרך חתכנו וירדנו צפונה לכיוון נחל אילן (-מומלץ ביותר!!! מסלול מקסים יורד לנחל אילן!) עד המיצדית הטורקית של שער הגיא. משם - עלינו לכיוון פרק קנדה. בפרק קנדה זרמנו את ה"סינגל" שלאורך נחל המעיינות עד.... לאגם. נחנו על הדשא שעל שפת האגם. וחזרנו על הכביש (2.5 ק"מ) לרכבים בחניה בלטרון. סה"כ 40 ק"מ. הרבה העליות... :&#39
הרוכבים: יוני, יהודה, אמיתי (אח של יוני), אורן, גדי ואני

alonaski

New member
היינו שישה...

אחד במים...
ואחת-
מנסה לתפעל את מנגון הצילום בהשהייה של המצלמה הדיגיטאלית...
והנה - הצלחתי בסוף! (את תמונת הביניים שרואים אותי עם הגב - רצה לכיוון הדשא - את זה אני לא מראה פה!
)

כל הכבוד למטיילים באמצע השבוע

לבי אתכם, אך רגלי נאנקות על הטריינר בחדר כושר של העבודה (לפחות הנוף מעניין - ערוץ האופנה, אבל לא כמו שאתם חווים) המנהרה תחת כביש 1 בשואבה עושה טוב לרוכבים ומחברת 2 אזורי שטח חשובים לרוכבי הרים, לפני חציבת המנהרה יורם כמעט נדרס שחצינו בפרטיזניות את כביש י"ם ת"א. סופסוף מגיע שישבת - שישי - בן שמן, שבת - המשולש. רכיבה בטוחה ציקי

IlanShacham

New member
לא פגשתם את הגיריות שלי?

זה היה בדיוק שם - על השביל האדום (שהוא גם שביל ישראל) בין נווה שלום לחניון דרך בורמה. וחוץ מזה אני רואה שפיתחתם תחביב חדש - לטייל באמצע השבוע, ולפרסם את התמונות כדי להוציא לנו את העיניים...

alonaski

New member
פגשנו גירית אחת...

לא יודעת אם זו הגירית שלך... אבל היא שאלה אותנו אם אנחנו מכירים את אילן שלה?...
נראה אותך מחר בארוע הגדול של ניווט אוהד זך?...

למעלה