טים חדש נולד: EtsyIsrael

לימיצ

New member
טים חדש נולד: EtsyIsrael

טים EtsyIsrael פתוח בפני יוצרים ישראלים שלהם חנויות באטסי והמטרה שלו היא לאגד את מי שמעונין בכך תחת קורת גג של Israel. לשמחתי הרבה תנהל אותו יחד איתי רולי, שממש בקרוב הופכת לאדומה רשמית כאן בפורום! בעלות חנויות ישראליות מוזמנות להצטרף. ובהזדמנות זו אני מעלה כאן הצעה להגיש רעיונות לעיצוב לוגו לטים זה. את ההצעות ניתן להעלות שלרשור הזה, ונערוך עליו הצבעה ביום ד'. תודה לרולי על ההירתמות והעזרה גם כאן וגם בטים באטסי.

לימיצ

New member
פשוט מצטרפים (לא עשיתיאת זה עדיין בעצמי)

אבל אני מניהח שאת נכנסת לדף כשאת רשומה באטסי ומצטרפת. ברוכה הבאה

Lir20031

New member
אני מבקשת שמנהלת .מנהלות הטים תיבחרנה על ידי

הטים עצמו. ובמידה וזה לא מתאפשר , נקים טים אחר שיבחר את מנהליו את תכניו ודרישותיו. אין לי עניין לנהל טים , אבל בהחלט יש לי עניין להשתתף בבחירה של מי שינהל אותו. ואני חושבת שכולנו מצפים שמנהל הטים יעמוד בדרישות שכולנו נידרש לעמוד בהן. בהצלחה לכולנו.

לימיצ

New member
יש לי הצעה הרבה יותר טובה בשבילך

תקימי טים, תנהלי אותו כראות עיניך ואני אבוא לבקר בו, את הצורך בו, את הנחיצות בו, את התגיות בו. כ"כ רע לך כאן ובטים שאני יזמתי לא מבינה איך לא הקמת עדיין טים משלך. לא יכול להיות שהחלטת רק לבקר פעילות ולא להקים משהו משל עצמך. זה הרי מאד פשוט. קחי יוזמה ועשי זאת, ככה גםתשקיעי אנרגיה חיובית ולא שלילית במשהו, וגם תהיי עסוקה בלהדוף ביקורת. ובהזדמנות זו אני מציעה שגם תקימי את הקומונה שרצית. אני בעד תחרות, זה תמיד בריא.

avishako

New member
מה ההגיון בלפתוח טים חדש

עם אותו ניהול כאשר הטים הקודם מגמגם - מדשדש - לא מובן - מבולגן ולא ידידותי לחבריו???? אני חושבת שצריך ניהול אחר! שיבחר פה בפורום בצורה ד-מ-ו-ק-ר-ט-י-ת.

לימיצ

New member
אם הטים לא ידידותי עבורך את לא חייבתלהיות חלק

בו, כפי שבחרת. גם בטים הזה, אם אינך מוצאת בו הגיון ואופציה לחשיפה, את לא חייבת להיות חברה. את מוזמנת להקים טים יחד עם לירון. זה נקרא דמוקרטיה, ועולם חופשי.

baraki123

New member
לא הבנתי למה טים חדש? עוד לא תפתרנו את הבעיות

ואת כל המורכבויות של הטים הנוכחי....פיספסתי משהו?

לימיצ

New member
פתרנו? אני ואונור עובדות על זה קשה מאד

עם כל המורכבויות, חידוש חברים ויציאת חברים שלא רוצים להיות חלק ממנו. אנחנו מטפלות בזה. הטים השני הוא טים של ישראלים באטסי, וכישראלית את מוזמנת להיות חלק ממנו. זה הכל.

RolyzCreations

New member
הטים החדש לא קשור לטים ISART

כמו שלימיצ כתבה מטרתו לאגד חנויות של ישראלים/ות תחת רשימה אחת. הטים הזה לא "נותן" משהו מעבר לזה שכשמחפשים ישראל ברשימת הקבוצות יוכלו לראות בקבוצה את כל החנויות הישראליות (שבחרו להצטרף) אין בטים הזה דרישות כלשהן מהחברים בו (פרט לכך שיהיו ישראלים). כדי להצטרף יש ללחוץ על כפתור join this team בקישור הבא http://www.etsy.com/teams/6841/etsyisrael

לימיצ

New member
נכון עדנה. וזה לא ניפוי. זה דרישות השתתפות כ

כפי שנהוג בחלק מהטימז. בטים ISARTן בו אני ואונור עושות סדר יש דרישות שעדיין לא מגובשות, ויש בנות שלא רוצות להיות חלק ממנו, כל אחת מסיבותיה, וצריך לוודא שהן יוצאות ממנו כפי שביקשו. בטים החדש אין דרישות קבלה את מוזמנת בשמחה

אבל בשביל זה ישנה התגית ISRAEL

שדרכה אפשר לאתר כל חנות ישראלית שפועלת באטסי. לא הבנתי מה התועלת בטים החדש.

למעלה