טים חדש נולד: EtsyIsrael

Lir20031

New member
אני ממליצה שתיבחר תגית אחרת

אני לא מעוניינת להיות חלק מטים שאותו את מנהלת, ולא חושבת שצריכה להיות לאף טים בעלות על התגית Israel . כל מוכר שגר בישראל, זכותו לתייג זאת מבלי להשתייך לטים. ואם כל נושא הטים הוא להשתייך לישראל, לא רואה סיבה שיהיה לטים כזה מנהל, כי מדובר באפס פעילות.

RolyzCreations

New member
לטים החדש אין תגית

כיוון שאי אפשר ליצור טים בלי מנהל חייב שיהיה מנהל. הצטרפתי לניהול כי בהתחלה כן יש מה לעשות, אבל לא פוסלת את האפשרות לרדת מהניהול ברגע שכבר לא יהיה מה לעשות. חוץ מזה שמנהל טים לא מקבל כלום אז לא מבינה למה זה מפריע לך.

יפעתי12

New member
יפה לך באדום! תתחדשי ../images/Emo24.gif

למה לטים החדש לא תהיה תגית? איך אמצא מוצרים של חברות מהפורום בקלות? ISART מפנה אותי רק למי שבקב' הספציפית הזו ISRAEL מפנה אותי לכל הישראלים גם אם הם לא בפורום הזה אז איך אגיע למי שכן בפורום ולא רק בISART כדי לפרגן לו באוצרות שלי??
אני בבלבלות...

יפעתי12

New member
הבנתי, תודה!!

אז בעצם יהיו עכשיו 3 טימים??? * ISART של לימיצ * ETSYISRAEL מחסן של כל החנויות הישראליות באטסי * ואולי טים נוסף של כללללל חברות הפורום עם מילת תיוג חדשה בעולם הורוד שלי הייתי מאחדת את כל שלושת הטימים האלה לקבוצה אחת, שכל מי שפעיל בפורום הזה יכול להצטרף, יכול לתייג את המילה שמייחדת אותנו ולקדם את החברים באוצרות ובכל מקום אפשרי. זו הרי המטרה של הטים, לא? אז למה להתפלג, לריב, לקבוע כללי הצטרפות? חייבת אקמול בגללכם

למעלה