טים חדש נולד: EtsyIsrael

RolyzCreations

New member
לטים החדש אין תגית

המטרה שלו (עד כמה שאני מבינה) שאם מחפשים בקבוצות ישראל תהיה קבוצה שיש בה רשימה של חנויות ישראליות. קבוצה שלא דורשת דבר כדי להיות חבר בה. פשוט עוד דרך שיכול להיות שימצאו אותך. סוג של אם זה לא מועיל זה בטח לא יזיק. אם את (ואחרות כמובן) זוכרת מהקומונה לא פעם עלו שאלות מה זו הקבוצה הישראלית השניה ואיך מצטרפים אליה. לדעתי זה מעיד על כך שאנשים כן מחפשים בקבוצות ולא רק בחיפוש הרגיל בעמוד הראשי. אם לא הבנתי נכון וללימיצ יש תובנות נוספות אשאיר לה את הבמה לכך.

baraki123

New member
אז קודם כל מזל טוב למנהלת החדשה!!

יפה לך באדום רולי. גם עכשיו אחרי ההסבר שלך -מהות הטים השני עוד יותר תמוהה בעיניי. הסיבה היחידה שאני מחפשת חנויות מישראל היא על מנת לשבצם באוצרות. אני מוצאת או תחת השם "יזראל" או ב"שופ לוקאל" או "תל אביב", אני לא מאמינה שמישהו יכנס לדף של הטימים כדי למצוא שם רשימת חנויות ולשבץ לאוצרות. או שאולי יש סיבה אחרת לפתיחת הטים הזה. גם העיתוי קצת תמוה בעיניי.......................

RolyzCreations

New member
המטרה היא אחרת

ברור שאם מישהו מחפש מוצרים לאוצרות הוא לא יחפש בטימז. המטרה היא שאם מישהו במקרה מגיע לעמוד הטימז ובמקרה מעניין אותו לראות אם יש קבוצות מישראל הוא ימצא רשימה של חנויות מישראל. מה אכפת לי שתהיה עוד אפשרות (ואולי קלושה מאוד) שימצאו את החנות שלי? הרי אני לא נדרשת לעשות כלום כדי להיות חברה בטים הזה. לפני מספר ימים שרה העלתה אתר שמאפשר לפרסם קופונים, בחינם. אז נכון ש"השקעתי" את ה10 דקות כדי להעלות לשם 3 קופונים. אבל זה היה בחינם ולא דורש ממני כלום. מצד שני אני גם לא מצפה לזרם קונים משם. אבל זה חינם, זה לא דורש גישה לכל מיני מקומות בחנות שלי אז מה אכפת לי לנסות? אבל אף אחד לא מכריח. למי שמתאים - סבבה, ומי שלא - אז לא. לא קרה כלום. העיתוי למיטב ידיעתי לגמרי מקרי, ואין שום קשר לטים ISART, למטרות שלו, לדרישות שלו, לניהול שלו ולביקורת שהועלתה.

לימיצ

New member
העיתוי לא מקרי בכלל, להיפך. ברגע שאטסי שינו

את פורמט הטימז וכל אחד יכול לפתוח אחד שמחתי על האפשרות לפתוח אחד כללי. עד עכשיו אי אפשר היה לעשות זאת, ועכשו כן
ורולי הוספתי גם אותך לתגיות של טים ETSYISRAEL. מזל שגלית הפנתה את תשומת לבי

לימיצ

New member
תגית? איזה תגית יש לטים הזה?

אם אין לו משמעות בעיניך את גם מוזמנת לא להיות חברה בו. אני רואה בו אופציה נוספת לחשיפה, אבל ברור שאת לא חייבת להצטרף.

baraki123

New member
לא מבינה את החשיבות של טים החדש

לא חבל על התגית? תעשו חיפוש על המילה ISRAEL לי זה נתן 13,616 תוצאות.

לימיצ

New member
ברקי תסתכלי בשרשור למעלה

התשובה של רולי מצוינת ותענה לך אני מניחה.

artfields

New member
אני מזמן מחפסת רק לפי התגית "Israel"

כדי להכין אוצר. יחד עם זאת, כן חשבתי שאני חברה בisart אבל לא השתצשתי בתגים שלו. אני לא רועה למה צריך 2 טימים ישראלים - ולמה הטים המקורי לא יכול לכלול את כל חברי הפורום המבקשים להיות חברים בו (אני). אנחנו בפורום מספיק חחמים כדי לדעת מי תורם באוצרות ומי משתתף בדיונים ומי נותן גיבוי וכול... http://www.etsy.com/shop/artfields

לימיצ

New member
כל אחד עובד אחרת ואם קיבלת ממני אישור

להוסיף את התגית חבל שלא השתמשת כי יש בנות שכן מחפשות לפיה. כרגע יש טים ISART עדין לא יוצב ולכן את לא מבינה את הטעם. ברגע שטים אחד ידרוש תנאי סף יותר ברורים מהיום, אני בטוחה שתביני את הערך המוסף של שניהם.

carellya

New member
לא מבינה כלום

אני די חדשה פה ואני חייבת להודות שאני ממש לא מבינה את הפוליטיקה וההגיון של שני טימים מישראל. כשביקשנו להצטרף לISART נענו בשלילה וכך ומצאנו קבוצות אחרות שאינן מישראל וקיבלו אותנו בזרועות פתוחות. חשוב לנו להיות להיות חלק מקבוצה ישראלית ולכן הצטרפנו עכשיו לקבוצה שנפתחה. אני מקווה שלא מדובר רק במחסן של חנויות ישראליות אלא שנוכל להתקדם ולקדם.

לימיצ

New member
הטים החדש יאפשר לכם נוכחות במקום נוסף באטסי.

"מחסן חנויות" נשמע לא טוב, - זה הולך להיות מקום שמאגד בתוכו חנויות מישראל, ובדיוק כמו שהגדרת- קבוצה ישראלית

למעלה