טיסה עם תינוק...

mal1

New member
ועוד דבר חשוב...

גם אם הזמנת עריסה לטיסה, זה לא חקוק באבן, ובמיוחד בתקופת החגים כשהטיסות מלאות "צליינים", אלא אם כן יש לך מספר מושב על הטיסה מראש - להגיע כמה שיותר מוקדם לשדה ולעשות צ'ק אין, כי באין ספור טיסות כבר ראיתי מריבות בין נוסעים שהבטיחו להם עריסות (גם בזה הם עושים "אובר בוקינג...)
 

G a l i 11

New member
פתאם חשבתי לי

למה את צריכה את כל העגלה הכבדה? אם את לוקחת את הסל-קל (האמת שפה אי אפשר לקרוא להם קל), מספיק שתקחי את הבסיס עליו מניחים אותו (אני כנראה בחיים לא אזכור איך קוראים לעגלה הזו). את בטח מבינה על מה אני מדברת, היא עולה משהו כמו 50$ ואני מניחה שגם תוכלי להשיג בהשאלה.
 
האמת שבאמת נוח לי לקחת את העגלה

אני בטח אסתובב איתו הרבה, ככה הוא יכול לישון לו בעגלה ולא להרגיש צפיפות. את הסלקל אני אשמור למכונית, הוא לא ממש אוהב לבלות בו זמן לא בנסיעה וגם התנוחה לא משהו.
 
עדי..אם אפשר להציע..

יש לי הצעה לגבי הטיסה שלך לארץ. מאחר ואת טסה לבד עם תינוק וכל התוספות למה שלא תשלחי את העגלה במיטען ואת תבור תשאי על מינשא? כך גם תוכלי לסחוב את התיק וכל היתר. קחי שמיכה קלה לפרוס על הריצפה בזמן המתנה להניח את תבור. ואל תשכחי להיות נודניקית בקשר לעריסה במטוס מאחר ולקונטיננטל יש רק מספר מוגבל של עריסות.
 
לא לא לא!!!! לא לשלוח עגלה עם מטען

לפי מה שראיתי לאחרונה סביבי אצל חברותיי כל פעם שנשלחה עגלה יחד עם המטען היא הגיעה שבורה ו/או כמה ימים מאוחר יותר
 
ואז אני אוכל לקחת רק מזוודה אחת!!!

אפילו לתחתונים לא יהיה לי מקום... הייתי מאוד רוצה לשלוח במטען אבל זה "מבזבז" לי מזוודה.
 
למעלה