טיפשיייייייייייייייייייייייייייייים

flitzeR1000

New member
טיפשיייייייייייייייייייייייייייייים

כן כן זה מה שאתם !!! מי מתנדב לחרא הזה ?!?!? צה"ל זה חרא של מקוםםםםםםםם. נתנו לכם את המתנה הזאת לא להתגייס ומה אתם עושים ?! מתגייסים כמו טיפשים !!! בושה למדינה !
צאו משם כל עוד אתם יכולים !

סיונתו

New member
קודם כל

בלי להעליב אף אחד... אולי אתה הטיפש פה... אני לא יודעת מה איתך אבל לרוב האנשים בצבא לא רע כל כך דבר שני... אני לא יודעת מה עם שאר האנשים בפורום (אבל אני מתארת לעצמי, ותתקנו אותי אם אני טועה) לא להתגייס לצה"ל זה לא "מתנה" בכלל דבר שלישי...אנשים כמוך זה בושה למדינה...לא אנשים כמונו...

flitzeR1000

New member
חרא על הצבא הזה

ואולי עדיף שלא היתי פה היה יותר טוב לכם ולי

סיונתו

New member
לא יודעת מה עליך

אבל לי זה לא ממש משנה אם היית פה או לא לתגובה לא במקום כמו שלך ממילא אף אחד לא ממש יתיחס או יקח ללב....

Ninja 636

New member
עזוב אותך...

תן להם כמה חודשים בצבא המעפן הזה והם לבד יברחו כמו טיל .. צ.ה.ל=מערכת אטומה ! צ.ה.ל=צריך הייתי להיתאבד צ.ה.ל=צריך הייתי להיתחתן צ.ה.ל=צריך הייתי להישתמט

flitzeR1000

New member
תני לי 24 רפואי ואני שמח...

רק אחרי שתכנסו לחרא הזה תבינו למה אני אומר לכם לא לעשות את זה. יש איתי כמה שנלחמו בשביל להתגייס ועכשיו הם נלחמים בשביל לצאת. צבא זה חרא

סיונתו

New member
טוב אז בשבילך...

אני מוכנה לתת 21 נפשי...כי מי שמדבר כמוך זה באמת מה שמגיע לו
וזה רק אחרי שקראתי את התגובות שלך ואת הפרטים שלך..... אם הצבא הסכים לקחת על עצמו בנאדם כמוך אז צה"ל אמר את שלו.....

flitzeR1000

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם כל מילה../images/Emo70.gif

באתי לחזק ויצאתי מחוזק

סיונתו

New member
אם ככה אתה מדבר שאתה רוצה לחזק

אז מה אתה אומר שאתה מנסה לעשות ההפך....
בנאדם מוזר....

ואיפה אתה כיום?

מה אתה עושה חוץ מלהכנס לפורום של מתנדבי צה"ל והתלונן על כמה שרע לך בצבא? מה אתה עושה חוץ מזה?

lirandr

New member
../images/Emo6.gif ע-נ-ק .

עזוב...הם לא מבינים כלום... כלוחם אני אומר לכם - לא להתגייס ! לכולם מכניסים
, לכם מוותרים ואתם מתעקשים לקבל את ה
שלכם...

Ninja 636

New member
קיבוצניק ..

אז למה מ.צ לא מפסיקים לחפש אותי????? אתה מוכן לדבר איתם ולהסביר להם שלא צריכים אותי?

סיונתו

New member
בגלל יותר מדי אנשים כמוך...

אני כ"כ שמחה שיש פה יותר אנשים כמוני שבאמת מוכנים לתת משהו למדינה הזאת ובקשר לאנשים כמוך... באמת עדיף שלא תהיה פה...אתה סתם מבזבז לצה"ל ציוד יקר...

למעלה