טיפשיייייייייייייייייייייייייייייים

הדבר היחידי שאתה צריך להתפלל

זה שלא יכניסו אותך לכלא תסגיר את עצמך.. תסבול פחות, תאמין לי. רק אם יתפסו אותך ולא תכנס לכלא - אז תגיד אמן

Ninja 636

New member
נראה לך שאתה מדבר עם צ'ונג?

חביבי שיתנו כלא,על הז** שלי.. תראה מה עושים. עקיצה של דבורה בקרסול,אומר שנפלתי מסולם הזמן שאתה אמור להיות בכלא אתה בעצם בבית חולים צבאי בא פעם ביום ב 6 לבית חולים לבדיקת נוכחות .והופלה זיינת ת'מערכת

בשבילי אתה נינג'ה כרגע

נינג'ה שחושב שהוא מזיין ת'מערכת, ממש נינג'ה קיד (ווש און ווש אוף) אל תדאג חביבי המערכת לא כזאת פסיבית כמו שאתה חושב היא אקטיבית יותר ממה שתיארת לעצמך

Starving Marvin

New member
נינג'ה אעלק...

נינג'ה תיפול מסולם ולא תנחת על שתי הרגליים? או תפסיד במכות לדבורה? עשה טובה.

בושה למדינה?! אלוהים

אני אפילו לא מתכוון להוציא רגשות עצבים וכעס, סך הכל לא שווה לי..:) אתה הוא הבושה למדינה, והבושה לצבא מציע לך להגר למקום שתאהב יותר מהמדינה שלנו. רק ככה יהיה לך ולנו טוב בחיים. עמי

מעיין©

New member
../images/Emo41.gifפה נמחקו הודעות../images/Emo41.gif

בשל שימוש בקללות ושפה לא נאותה

../images/Emo163.gif

אתם כולכם חבורה של נדבקים! אנשים ללא טיפה של כבוד עצמי. אמרו לכם לא!!!! למה בכוח אתם באים לצבא? רוח ההתנדבות אבדה, כבתולי נערה שוודית שבאה לעבוד בקטיף והשתגלה.

Starving Marvin

New member
אם רוח ההתנדבות אבדה...

למה הנערה השוודית באה לעבוד בקטיף? רק בשביל למצוא זיון?

רוח ההתנדבות לא אבדה,

אתה מוזמן ביום חמישי לבקו"ם ולראות בעצמך את המוני האנשים שם, מסתבר שהשוודית שלך בתולה. אם תקרא את מה שכתבתי כתשובה לשאלה האפריקנית אז תבין שאנחנו לא כמו איזה אחד שכולם שונאים ומבקש בכוח שיאהבו אותו, זה ממש לא ככה. להיפך - כבוד עצמי יש לנו פי הרבה יותר מאלו שקיבלו פטור ולא מתנדבים. אנחנו בעצם מראים שאנחנו יכולים להשפיע ולשרת בצה"ל בתחומים שלנו, למרות שעל שדה הקרב אנחנו לא נלחמים עם רובה.

Starving Marvin

New member
אין שוודיות בתולות...

ואין סטרייטים שיסרבו לשוודיות. כך שרק אם אתה לא סטרייט, לא תאהב שוודיות. ברור?

למה אתה מתכוון

שרק הומואים לא אוהבים שוודיות? יש לי חדשות בשבילך, גם סטרייטים יכולים ומסוגלים לא לאהוב שוודיות

black_magic

New member
זה היה טוב! ../images/Emo6.gif

אני מבינה את המצוקה שלך אבל אני כולה מתנדבת, יש לי כל כך הרבה פטורים מכל החרא של הצבא, אני מקבלת רק את הצד הטוב של הצבא, אין שמירות, אין ניקיון אין לינת בסיס אין כלום, יוצאת כל יום מתי שבא לי הביתה
תקנאו

למעלה