טיפש טיפש טיפש - איתן האהבל הזה ....

שאפולי

New member
1. שימו לךב איך דני שומרת על איתן

2. איפה 3 המוסקטריות זה בטח השיחה הכי מעניינ עכשיו בבית:0-D

dindan84

New member
אני מחכה לשיחת הבנים הלילה-יהיה מעניין בהרבה

חבל שאני
קמה בחמש וחצי לעבודה פליז תעדכנו כאן הלילה TNX

שאפולי

New member
אני גם פורשת

לשמוע את ענבר אומרת לקרן שהיא לא מתלכלכת ולא יורדת נמוך ושהיא אמיתית ומושלמת כי בפועל זו עדי וליז אשמןת- זה פשוט בילתי נסבל עבורי. עוד אחת שתתפוס תחת עכשיו. איפה היא חיה??? עשתה מקרן האפיפיור- וקרן בוכה מרוב שהיא יודעת שזה בולשיט.

אותה אחת שריכלה עליה בנוגע לבגדים שהיא לובשת

שאמרה שהמכנס הקצר לא מתאים לה, מגנה עליה.

שאפולי

New member
והנה לא להאמין!!!!!!!!!

ע נבר מסבירה לקרן למה היא בסדר גמור! איכס.

easternstar

New member
בזה הרגע ענבר הפסידה את התמיכה שלי

הרי היא אמורה לראות מה קרה בווילה?

ענבר מאבדת את זה לגמרי...

מאכזבת יותר ויותר....וכמו שכתבתי בשרשור אחר שתי הקבוצות התקרבו בעקבות שנאה משותפת לליז...וזה לא שאני מתה על ליז, אבל לראות את הבנות שאני מחבבת יד ביד עם ה"רעות" מעורר בי בחילה...

noaxxx

New member
ובדיוק כשענבר מרגישה יותר בטחון

ושהעניינים מתחילים להתקדם מבחינתה לחיוב

Klayhamn

New member
זו בדיוק הטרגדיה

אני חשבתי שהיא עוד עשויה להיות מועמדת (בגלל ההפקה), ואז היא לא תזכה לדעת כמה היא פופולארית. קיבלה מתנה: היא יודעת כמה היא פופולארית... במקום לקחת את זה בידיים ולעשות עם זה משהו, היא מתחבקת עוד יותר חזק עם ציר הרשע

noaxxx

New member
אתה חושב שיש מצב שענבר לא מודעת...

למה שהולך בוילה עם השלישיה הזו? בתכלס, בכל הרגעים הכי רעים שלהן, ענבר היתה במיטה בשיחות משלה. זה הדבר היחיד ההגיוני שאני מצליחה לחשוב עליו, כדי להסביר את ההתנהגות שלה, כי ענבר לא נראית לי הטיפוס שתתרגש מצומי של 'מלכת הכיתה'

noaxxx

New member
ברור שענברר, איבדתי פוקוס, העייפות ../images/Emo8.gif

תשובה לשאלה 2

הן יחד עם שלוש המוסקיטריות השניות בחצר של הבנים...יש לי קצת בחילה... ענבר בנאום עידוד וקרן בוכיה....

הצנון הטיפש חוזר שוב על הססמא המפגרת שלו

שאנשים מצביעים עבור מי שהם אוהבים ומי שמועמד להדחה לא עומד להדחה כי לא אוהבים אותו.. המממ...זה נשמע לא הגיוני. אבל הוא אמר משהו בסגנון. אדון איתן לא מבין מה הולך סביבו...נכון, יש אנשים שלא מצביעים עבורם כי הם לא מושכים עניין אבל מה לעשות, אנשים גם לא מצביעים עבורים טיפוסים שנוטפת מהם רשעות.

easternstar

New member
האכזבה שלי היא מענבר שהיתה הפייבוריטית שלי

היא הולכת להפסיד את תמיכת הקהל..היא כעת מספרת לקרן כמה היא בסדר..

למעלה