טיפש טיפש טיפש - איתן האהבל הזה ....

easternstar

New member
לקרו ולליהי:"אחותי, את בסדר."

סיפורים שלמים איך ליז מרגיזה..הסברים שהקהל לא חשוב ורק הבנות בבית הן החשובות..לדעת ענבר האשמה היא בליז ועדי היא אמרה אותו דבר גם בצהריים."תראי מי מקיף אותך, אחותי.." היא חוברת לשלישיה.. כולן, כולל ענבר, חוברות נגד ליז ובטוחות שההדחה בגללה.. ענבר מפסידה את המיליון. לו ידעה מה היא עושה..

היא מאכזבת, היא לא מבינה שהדיחו את קרן

בגלל שהוא לא מתחבר אליה ובגלל ההתנהגות שלה. חבל, היא מפסידה הרבה נקודות.

Klayhamn

New member
דווקא קיבלה אינדיקציה מעולה ---

שהיא בטופ 5... והיא מתעלמת מזה לחלוטין מתייחסת לזה כמו איזו טעות מקרית פשוט עיוורת לחלוטין

easternstar

New member
אבל העיוורון המוסרי?

"אחותי את בסדר..", "הקהל לא חשוב.." היא לא ראתה מה קורה מול עיניה? רק אנחנו ראינו? איפה השיפוט המוסרי שלה?

Klayhamn

New member
אז כבר אמרתי

הראיה מתעוותת לחלוטין כשאתה בפנים... זה מעיד על החולשה האנושית הבסיסית... בן עוד היחיד שאיכשהו מצליח לקרוא שם את המציאות קרוב לאמת --- וזה לא סימן טוב...

אותי היא גם מפסידה ברגעים אלה.

ענבר ואיילת מתנהגות כמו שתי ילדות לא מקובלות, שהנה נקרתה בדרכן ההזדמנות להתחבר למלכות הכיתה. ולמרות שמלכות הכיתה כבר איבדו את הכתר לראשן, כמו גרופיות חסרות תקנה, הן עדיין מתרגשות מעצם ההזדמנות להתחבר אליהן.

Lichy7

New member
גם אני מאוד הופתעתי ממנה

ההפתעה הכי גדולה שלי לגביה הייתה דווקא השיחה של היום והדברים שהיא סיפרה ליוני- בעיקר בנושא הגברים.. ועוד החמצתי ככל הנראה את הרוב, הסתמכתי על התקציר שהיה פה.

easternstar

New member
היה עוד. תיקצרתי רק חלק

היא אמרה שהיא לא סובלת שתי בנות..ליז ועדי. את עדי היא לא סובלת בלי סיבה, רק כי עדי מתאמצת מידי.".זו היא".. לקטע הזה יש תקציר בוואלה. היא סיפרה ליוני מי מתקרב לחברות שלה.. כשיוני שרק היא בגדה בחברות עם אילת.. השיחה היתה ארוכה..

Lichy7

New member
נכון, התקציר שלך זה מה שקראתי :)

תודה על העדכון
שנחכה לחדשים? כולם מאכזבים בשרשרת. כרגע ענת היחידה שטרם איכזבה או הפתיעה אותי לרעה. זה לאש מחקתי את ענבר, אבל התקציר שלך גרם לי לתדהמה שלילית לא קטנה לגביה.

easternstar

New member
גם לי והיא היתה הפייבוריטית שלי

מאז התוכנית הראשונה כשהיא בכתה אצל הפסיכולוגית והצנון העמיד אותה להדחה.. היום יוני קרא לענבר והתברר לי שלא הכרנו אותה.
נבדוק את ענת ונחכה לחדשות..

Lichy7

New member
../images/Emo45.gif

זה די קרוב, עוד שבועיים הן נכנסות מוזר שלגבי צנון חדש (או כמה) לא אמרו דבר. נקווה שגם פה יכניסו חדשים

טיפשות כאלו כל החבורה בחצר,הן רק בונות את ליז

יותר... להיות האנדרדוג זו הפוזיציה הכי נוחה להיות בה בכל משחק. וזה מה שהן בונות לליז כרגע.וגם לאורטל. תזכרו בבובלילים שלא חגגו יום הולדת לשפרה,בדיוק אותו סצנה עם אורטל היום. ענבר כל כך לא מודעת למה שקורה בבית,שבאמת היא מאבדת הרבה קרדיט במהירות.אבל עדיין איילת,ענת,וגם ענבר הן הרע במיעוטו. חבורת הזבל בשוק טוטאלי היום,ולהערכתי הן ישנו את עורן טוב טוב השבוע הזה.רבותיי פורים התחיל הלילה תוציאו את המסיכות.

איציק911

New member
ענבר ואיילת פישלו בגדול

אולי ענבר מפחדת שאתי שוב תצעק עליה ותגיד לה שהיא שמנה עם תחת גדול

Lichy7

New member
לאט לאט אין עם מי להזדהות בבית

גם הפייבוריטיות מתחילות לאכזב עדי הודחה.. ענבר איכזבה אותי קצת היום.. נראה לי שנותרתי רק עם ענת

רינתי77

Active member
לצערי הרב אתה טועה

תראה כמה שחקניות חיזוק יש כעת סביבן. ענבר, ענת ואיילת מחזקות את ידיהן ומאשרות את שנאתן לליז.

רינתי77

Active member
כדאי מאד שיכניסו במהירות בנות חדשות

הרוע משתלט ובאמת כבר כולן מעוררות גועל.

ריניתי הכוח בידי הקהל. ליז היתה מתחילת התכנית

בתחתית הסמסים. כעת עם כל העליהום והחרם העקיף והסמוי שהיא תעבור,ותאמיני לי ליז לא תפספס את רכבת ההתקרבנות והמסכנות. כי מה לעשות יש לה שכל ופה. במקום להיות מנומסות אליה ולא אובר אלא ברגיל,הן רק מקצינות את הקיטוב,ו"החלש",תמיד מרכז יותר אמפטיה. ולא משנה כרגע אם "הקורבן" הוא אכן קורבן או לא.

למעלה