טיפ להרזייה

EarthWind

New member
טיפ להרזייה

במקום לחם לבן או כל דבר שעשוי מקמח חיטה לבן, תשתמשו בקמח מלא. במקום סוכר לבן, תשתמשו בסוכר חום (זה יותר תזונתי) זה בדוק! My name is Earth. EarthWind

neko

New member
לפי איזה תזונאי שהרצה לנו בצבא,

(וגם לפי ה20 קילו שהורדתי לפני כמה שנים), הדרך היחידה (שלא תגרום נזק) להוריד משקל היא פעילות פיזית לאורך זמן (לפחות חצי שעה ביום, שלושה ימים בשבוע). אופי הפעילות פחות חשוב, אבל השיטה הכי מומלצת היא הליכה מהירה, לפחות בחצי שעה הראשונה. אח"כ אפשר להמשיך עם פעילות ארובית אינטנסיבית (משחקי כדור למשל זאת דוגמא מעולה).

ממש לא נכון. כושר לא עוזר לרדת,

כושר עוזר לשמור, אולי. אני עושה כושר כבר שלוש שנים, 40 דקות 3 פעמים בשבוע. רק כשעשיתי דיאטה ירדתי. בשאר הזמן, או עליתי או נשארתי באותו משקל.

גברת ע

New member
מנסיון שלי הוא כן עוזר

במשך כמה שבועות שעשיתי דיאטה היתה ירידה נחמדה בשבוע שהתחלתי לעשות כושר ולאחר מכן היתה ירידה עוד יותר יפה במיוחד כשהקפדתי לעושת כושר או אחרי הארוחה הגדולה (בדרך כלל צוהריים) ולא אכלתי אח"כ שזה מאוד חשוב עכשיו היו שבועיים שכתוצאה מפגיעה נאלצתי כמעט שבועיים לא להתעמל וראו תוצאות בירידה שנתקעה או שהיתה נורא איטית. אה ודרך אגב שלום לכולם...

neko

New member
גוף האדם שורף כמות מסויימת של

קלוריות ביום. רוב האנשים אוכלים יותר ממה שהם שורפים, ולכן משמינים (כמובן שגם חילוף החומרים משפיע, אבל לא נכנס לזה). ע"מ להוריד משקל, חייבים או להקטין את צריכת הקלוריות, או להגביר שריפתן. הבעיה בהורדת צריכת הקלוריות היא שהגוף נוטה להפטר גם משרירים (בד"כ לפני שומן), מכיוון שהגוף "יודע" ששרירים שורפים קלוריות. אם אנחנו רוצים שהגוף "ידע" שאנחנו צריכים את השרירים, יש להפעילם, ואז הגוף (בחוסר ברירה) נאלץ להפטר מהשומנים שבחסכון.

גברת ע

New member
נכון, רק צריך להזהר

לא לנפח את השריר ולעלות את המסה שלו כי השריר כבד יותר משומן ואז זה יכול להראות כאילו השמנת כשבעצם פשוט המסה של השריר עלתה

akapulko2020

New member
אבל

ככל שאחוז השריר גבוה יותר,שורפים יותר קלוריות בכל פעילות,כולל במנוחה.

גברת ע

New member
נכון

אבל נראה לי קצת מבאס, למי שנמצא בתהליך של דיאטה והורדה במשקל לראות עליה במשקל או להיות תקועים במקום כשבעצם מה שעולה זאת מסת השריר והשומן יורד

neko

New member
בגלל זה אסור להתייחס למשקל, אלא רק

למראה. אני למשל שוקל בדיוק כמו שאני אמור לפי הגובה והמבנה, אבל הכרס שלי מרמזת לי שאני איזה 5 קילו יותר מדי...

אבא אסא

New member
יש הרזיה ויש כושר.....

ממה שאני יודע כמות מסויימת מהמשקל ניתן להוריד ע"י אכילת אוכל נכון ובזמנים נכונים אבל כל השאר זה שמירה על כושר (ולא צריך ללכת למכון כושר בשביל זה אלא ללכת הרבה, לעלות במדרגות במקום במעלית וכיו"ב). בהצלחה !!!

מחשבות

New member
אין בסוכר חום שום דבר טוב. כן

להרבות בירקות ולשלבם בכל ארוחה וגם סיבים רבים, בעיקר ברנפלקס למיניהם בבוקר. פעילות גופנית חובה גם לבטטות טלויזיה. כשתתחילו בפעילות גופנית כמו הליכה ותחדלו זמנית בגלל סיבה כלשהי, זה ממש יחסר לכם ויפתיע אתכם. וזה מבטטת מחשב ידועה ביותר. אני.

חן Y

New member
הדרך להוריד 60 קילו בזמן קצר

היא להיתפטר מאישתך/בעלך ( אבל אז זה קצת יותר) ובירצינות : אני השלתי בשלושת החודשים האחרונים 11 קילו והדרך המצויינת שלי לאחר כל הדרכים האחרות שניסיתי: כדאי ליראות מה שכתבתי ומככב בטאגליינס בפורום של תפוז "לירזות בראש אחר" . ולכל המתעצלים: לאכול לחם קל במקום פיתות ולחמים לישתות המון מים לא לוותר על אוכל טעים ןלאכול ממנו במידה לאכול ברנפלקס כדי לימנוע בעיות עיכול לאכול כמו תינוק כל זמן קצר ובכמות סבירה וכמובן ללכת כשעה ליום כארבע פעמים בשבוע ואם אפשר כל יום לאהוב את עצמך - חשוב מאוד - רק כך תעשה בשבילו הכל בלי כעס ובלי לינקום ובלי לירצות להזיק לו ובלי לפתח ייסוריי מצפון ורחמים עצמיים להישתתף בפורום דוגמת הפורום התומך ללא הכר שהיזכרתי לעיל. אין לי שום סיבה לפרסמו רק רוצה להודות לו כל יום על מה שהוא תרם לי מכל הבחינות, ואין אומרים שיבחו בפניו - ואהבה אהבה אהבה כל היום ושימחה שימחה כל היום

גברת ע

New member
לחם שיפון קל

שמעתי שזה מאוד בריא וגם לגבי האוכל הטעים יותר אני למרות שאני בתהליכי דיאטה עכשיו הרשתי לעצמי פעם בשבוע וחצי שבועיים לאכול משהו אחד שכיביכול אסור כמובן שבאותו היום שמרתי ואפילו הורדתי קצת מהתפריט והשתדלתי לעשות כושר קצת יותר באותו היוםאבל זה עזר לי הרבה למוטיבציה

אף פעם לא הבנתי את אלה שאוהבים ספור

אני מתעמלת כבר המון שנים ומסקנותיי הם: 1. אני לא מרגישה נפלא אחרי זה (אולי קצת כי הסיוט סוף סוף נגמר..) 2. נכון, פעילות ספורטיבית לא עוזרת לרדת במשקל, רק אם סוגרים קצת את הפה.. 3. כמו שאתם רואים גם אחרי 3 שנות פעילות לא התמכרתי לספורט, להפך אני שונאת זאת יותר משכהתחלתי.. 4. אל תציעו לי ענפי ספורט אחרים, תאמינו לי חוץ מהוקי קרח ניסיתי כבר הכל.. 5. מי שבטוח מרוצה מכל המהלך הזה הוא מנהל הקאנטרי בו אני רשומה, (מנהל הבנק שלי מרוצה פחות..)

גברת ע

New member
אם

את שונאת את זה אז למה את מתעמלת? אוליהשאלה שלי לא במקום ואולי כבר דירת על זה פעם פשוט לא ראיתי אז סליחה מראש אני אישית מרגישה טוב אחרי אימון וגם רגועה יותר נפשית יום אחד באתי אחרי יום מיגע בצבא וריב ענקי עם המפקד בשיא העצבים ואחרי שעה של ריצה על ההליכון ועוד חצי שעה על האופנים ואחרי שהפלתי עליו את כל הדברים הכבדים שבעולם וקיללתי אותו במוח שלי את כל הקללות בעולם הרגשתי נהדר ורגועה אבל על טעם וריח אין מה להתווכח כנראה
שיהיה לך המשך יום מקסים

כנראה שכל אחד נרגע באופן שונה

ספורט זה לא הקטע שלי, אך זה חיטב לי את הגוף ולכן אני מתמידה בכך.. פרט לכך, אני מטורפת על אוכל ואם אני לא אתעמל אז...

למעלה