../images/Emo41.gifכל מה שצריך לדעת כדי להרזות
קודם כל, תדעו שאם אתם באמת רוצים להרזות ולהתחטב, צריך להזיע בשביל זה. עיקרון היין יאנג - על מנת להתחיל להפעיל את הגלגלים של מעגל האנרגיה, צריך קודם לתת. אח"כ תקבלו. ועם מה שתקבל תוכל לתת יותר, ואז תקבל יותר וכך הלאה והלאה. טוב, מספיק עם פילוסופיה סינית עתיקה. כפי שאומרים שוב ושוב בפורום "חדרי כושר", על מנת להרזות יש לבצע את ה"שילוש הקדוש", שהוא אימון אנאירובי (משקולות, כפיפות בטן, שכיבות שמיכה, כל תרגיל שעובד על הגברת כוח), אימון אירובי (ריצה, אופניים, שחיה, הליכה מהירה. כל דבר ששומר על דופק גבוה למשך זמן ארוך) ואכילה נכונה. אבל אם אתם "סתם" רוצים רק כמה טיפים, מבלי להשקיע את כל המאמץ הזה, אז הדגש העיקרי הוא בעיקר על אכילה נכונה. אם יש לכם זמן לבצע פעילות גופנית (ריצה קלה של 10 דקות שלוש פעמים בשבוע) אז זה נהדר. (ד"א, מהר מאוד ה-10 דקות האלו יהפכו כ"כ קלות בשבילכם, עד שתמצאו את עצמכם רצים יותר מהר, או רצים יותר זמן. אחרי חודש אני מצאתי את עצמי רץ חצי שעה. והכושר שמקבלים הוא נהדר. צריך לישון פחות. מרגישים יותר נמרצים למשך כל היום. הכל פשוט מתפקד יותר טוב). בתזונה נכונה, אתם צריכים לשכוח מהדברים הבאים: 1. קלוריות "ריקות". כלומר, קלוריות ריקות מדברים מועילים עליהן הגוף לא מבזבז אנרגיה כדי לספוג אותן, משמע, הכי הכי משמינות ו"ממלאות". קלוריות ריקות נמצאות בסוכר, ממתקים, גלידות, משקאות קלים, שוקולדים, מרמלדות סופר טעימות בטעם לימון חמוץ (אהה בא לי עכשיו!), עוגות, וכו וכו. 2. מזון מעובד. כמו קמח לבן, אורז לבן, סוכר לבן, ועוד כל מני דברים לבנים. 3. דברים מטוגנים. דברים מטוגנים זה אסון. תכניסו את זה טוב טוב לראש. בואו ואתן לכם דוגמה: ב-100 גרם תפוחי אדמה אפויים, לדוגמא, יש סביבות ה-95 קלוריות. ב-100 גרם צ'יפס, יש 560 קלוריות! ולא משנה כמה זמן הספגתם את הצ'יפס כדי שהשמן יצא ממנו. 4. מאכלים עתירי שומן. כמו, חמאה, מרגרינה, גבינות של איזה 40 אחוזי שומן, בשר עם המון שומן, וכו. שנית כל, במקום לאכול 3 ארוחות גדולות ליום, הרבה יותר כיף ובריא ומשעשע ומרזה לאכול 6 ארוחות קטנות ביום. שלישית, תשלבו המון ירקות באוכל. ירקות זה משביע ועוזר לעיכול טוב יותר. רביעית, בכל פעם שאתם פתאום חשים רעב ועייפות, לרוב זה לא בגלל שהגוף שלכם זקוק למזון, אלא סתם בגלל שירדה לכם רמת הסוכר בגוף. פיתרון: אוכלים פרי. תפוח, או כמה ענבים, או אגס, או בננה. הסוכר בפירות הוא סוכר בעל הרכב אחר, שנספג מהר יותר בגוף ומגיע מהר יותר למוח ועוזר להתאוששות מהר יותר מסוכר רגיל. חמישית, לפני ארוחה יחסית גדולה, שמכילה בשר או גבינה או משהו עם שומן, תאכלו משהו מתוק וקטן (פרי קטן, סוכריה חמוצה) כ-15 שעה לפני האוכל. זה מעלה את רמת האינסולין בגוף, מה שבסופו של דבר גורם לפחות שומן להיספג. שישית, המוווון מים. המון מים. באמת המון מים. שביעית, לזכור שככל שמורידים במשקל יותר באיטיות, כך הגוף מתרגל יותר טוב לשינויים במשקל, וכך גוברים הסיכויים שתשארו במשקל הזה גם בטווח הארוך. שמינית, לזכור שדיאטה זה לא מסלול עם קו סיום. זה שינוי תמידי בדרך האכילה. לכן כדאי להתרגל לשינוי הזה לאט לאט. לא להגיד "אוקי, ממחר אוכלים רק בריא, בלי זה ובלי זה ובלי זה, אני ארוץ שלוש שעות כל בוקר ואחיה על חסה ומים". להיכנס לזה לאט, בקצב רגיל. תשיעית, בהחלט מותר מדי פעם לאכול עוגה או שוקולד או איזו ארוחה גדולה באירועים לדוגמא ו"לשבור את החוקים". כל עוד עושים את זה רק מדי פעם לפעם, ולא על בסיס רגיל. לאכול איזו פרוסת עוגה או גלידה פעם בשבוע או שבוע וחצי זה בהחלט לא מזיק.