טיפ להרזייה

galit641

New member
בולשיט

אני רוצה לומר לכל אלה שרוצים לרזות.. אז הינה הכל בתת-מודע כח רצון , והמון יכולת... שקלתי 74.5 קילו ואני כיום שוקלת 59 קילו ..... בלי דיאטה בלי להרעיב את עצמי, אכלתי גלידות, מק-דולנד, בלילה , אבל הייתה לי משמעת עצמית לאכול הכל בכמות קטנה , תוך חודשיים + הורדתי 10 קילו או יותר... אז מותר לאכול לחם , גלידות,, לא להאבק בעצמנו לתת מה שהגוף דורש בכמות קטנה

Las Ketchup

New member
הפתרון היחידדדד - אירובי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

3 פעמים בשבוע לכו לסטודיו קרוב לבית שלכם ותשקיעו בשעה הזאתי את כל המאמץ אחרי שבוע כבר רואים הבדל וזה ממכר בטירוף ואתם פחות תחשבו על אוכל וגם יש שעורי עיצוב גוף והתעמלות על הבוקר יש הכל תשקיעו בעצמכם קצת!!

דרך פשוטה לרזות ולהשאר רזים

קודם כל לא לדלג על ארוחות. בשום פעים ואופן לא להרעיב את עצמנו. לשתות הרבה רצוי מים. לשתות לפני הארוחות כוס מים או אפילו שתיים (זה ממלא את הקיבה) להקפיד על ארוחות ועל ארוחות ביינים, לא לדלג על ארוחת בוקר אפשר לאכול אותה בשעה 9 או 10, להעדיף לחם מלא או לחם חי, (נכון שהוא יקר מאוד לכן קנו ואכלו מעט) הפלוס שלו זה שהוא עוזר מאוד לעיכול ובגדול פחות משמין ויותר בריא מבחינה תזונתית, לאכול גבינות עד 5%,בשר להעדיף בשר עוף או הודו, וחשוב ביותר לאכול ירקות מכל סוג ומין, עדיף סלטים חיים מכל הירקות, (תיבול טוב עושה את ההבדל) הירקות מכילים תאית שאותם הגוף מתקשה לעכל ולכן דרושה אנרגיה רבה יותר לעיכול. (להבדיל מבצקים למיניהם , פיצות, בורקסים, עוגות, שאותם קל לעכל והגוף פשוט לא שורף אנרגיה כאשר הוא מעכל אותם) בנוסף הסוכרים והשומנים שהם מכילים הגוף לא שורף אותם ולא משתמש בהם וזו אחת הסיבות להשמנה הגוף אוגר אותם. כאשר עושים פשטידות מירקות, לא לעשות אותן על בסיס של בצק, ובלי גבינות צהובות מגורדות למעלה(כי הן מאוד מאוד משמינות). לאכול פירות אבל לא בהגזמה, אסור לשכוח שפירות וענבים מכילים המון סוכר לכן צריך לאכול אבל בכמות מתונה.גם בערב חייבים לאכול משהו אסור ללכת לישון על בטן ריקה,... ופעילות גופנית, לא חייבים "לקרוע" את עצמנו בפעילות גם טיול של חצי שעה הליכה מתונה 4,5 פעמים בשבוע יעשו את העבודה. והכי הכי חשוב, מדובר בשינויי חיים ולא בשינוי לתקופה קצובה, כי ברגע שנחזור לאכול "כרגיל" בוודאי שנעלה שוב במשקל , הרי זה מה שגרם לנו להשמנה מלכתחילה.

myrav

New member
ירדתי 5 קילו בחודש אכלתי קורסונים

פיצות, חביתות תירס במבה אבטיח עגבניות גלידות וניל ובננה שניצלים תפוחי אדמה .... וכן מלא מלא ציפס ופסטות עם רוטב עגבניות עוגות וניל תפוזים , עוגות תפוחי עץ וכמובן בורקסים. שמתם לב מה המשותף לכולם ???? אז בואו אני יסביר לכם ... אני כבר 5 שנים נאבקת ב 5 קילו האלו. תמיד ירדתי קילו לחודש ועליתי חזרה 2 קילו כן גם אני עשיתי התעמלות ארובי בניית שרירים ורק עצבים חטפתי מזה. לפעמים שאלתי את עצמי "אבל מה אכלתי היום ? חסה מלפפון ברוקולי וכמה פרחיות. בממוצע אכלתי אולי 700 קלוריות ביום ולא הבנתי למה אני מעלה ועוד עושה ספורט עד שגיליתי את הסוד דרך ספר שקיבלתי במקרה שיש בו פרק שעוסק בהילות המחברת טוענת שאנחנו משמינים כי חסר לאנשים השמנים בהילה שלהם קרן של צבע צהוב-אדום-לבן שהוא זה שמזרז את החילוף חומרים ועוזר למעיים לכבד ולכל מה שקשור לעיכול , לעבוד יותר מהר. ולכן היא טוענת שעלינו למעט לאכול צבעים ירוק חום וכחול שמאוד מאוד משמינים (מה שעכשו אני מבינה מה עשה לי המלפפון הברוקולי ) לכן המשותף למאכלים שאכלתי למעלה הם שהם צהובים אדומים לבנים. אתם יכולים להגיד שזה שטיות. אבל לי זה עזר אפילו הפסקתי לעשות ארובי כי אני שונאת את זה . אני רק מתמקדת על עיצוב הגוף וחיטוב אבל גם זה פעם בשבוע. דרך אגב עכשו אני מבינה למה שהייתי בחו"ל ואני לא אוכלת בשר לא כשר , אבל אכלתי שם מלא מלא ציפס מטוגן תפוחי אדמה אפויים פיצות פאי תפוחי עץ וכל מיני חטיפי תפוציפס למינהם פנקיק וקורסונים . מזה ניזונתי במשך שבועיים. ולא ,זה לא מקום שהולכים הרבה ברגל זה מרחבים שבעיקר נוסעים באוטובוס . ולא הבנתי איך ירדתי בקלות 3 קילו בשבועיים. עכשו אני מבינה הכול היה צהוב . לא אכלתי שם בכלל פרות וירקות כך שלא נחשפתי לירוקים ולא אכלתי בשר כך שלא נחשפתי לחומים. שווה לנסות.

מחשבות

New member
מיירב, את מבטיחה לספר לנו בעתיד

הקרוב איך המציאות המיסטית שלך טפחה לך על הפנים? עם דייאטות כמו שלך, רק מרזים מצחוק.

myrav

New member
אני מזמינה אותך לראות אותי אוכלת פי

פיצות וקורסונים מבלי לפחד שאני ישמין וכן ירדתי 5 קילו בשיטה הזו תאמיני או לא זה בעיה שלך

סינאן

New member
הערה הארה

שלום לכולם לא לקפוץ עלי(להרגע) נשים יקרות תפסיקו להילחם בעצמכן נשים מלאות הן סקסיות יותר ראו ציורים למשך מאות שנים בתאבון לכולנו

למעלה