טלמון סילבר - במיוחד בשבילך

מכיוון שאת מתנגדת לכינון שלום,

כפי שמשתמע מהודעתך זו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1189&msgid=81789992 , בה את מכנה את השאיפה לכינון שלום "בגידה במולדת", אזי את פשוט אדם מסוכן לציבור! מסוכן למולדת! איך עוד אפשר להתייחס למי שמעדיף את המלחמה ואת המוות על פני השלום והחיים?!
בנוגע לשאלתך הישירה, קבלי תשובה ישירה. אינני אוהב את ההתבטאות של האדם הזה. כל עוד לא ידועים לי כל הפרטים וכל הנסיבות לתחילת המלחמה הנוכחית בצפון, כלל אינני בטוח שהיתה לחיזבאללה הצדקה מוסרית לפתןח בה - למרות ההתגרויות הגלויות שלנו כמו הפלישה לשמי סוריה, ולמרות שעדין כלואים בישראל לבנונים חטופים. הפעולות של צה"ל, וליתר דיוק - מדיניות ממשלתנו, אכן ראויה לגינוי חריף ביותר, במילים חריפות ביותר. איך עוד אפשר להעריך את ההפגזות וההפצצות על ריכוזי אוכלוסיה? או את הפסקת החשמל בכל רצועת עזה? ובנוסף, מדיניות פושעת זו גם משקפת זלזול מוחלט בחיי החיילים הישראליים השבויים. סירוב מוחלט לנהל שיחות על החלפת שבויים! למה? להראות ש"אנחנו גברים"? שלא לדבר על מה שהתחלתי ממנו את הודעתי - פשוט לעשות שלום (למרות שבעיניך זה כפי שהבנתי מילת גנאי חמורה, "בגידה במולדת", "אינטרס של הפלסטינים" בלבד).

"פשוט" לעשות שלום - פשוט מאד...

וואלה, גלית את אמריקה, איך לא ידענו על זה קודם... תשובה איטליגנטית כרגיל...
אם זה היה פשוט זה היה נעשה מזמן, אולי נתרגם את זה לשפה יותר "פשוטה" "פשוט" לתת לפלשתינים את כל מה שהם חושבים שמגיע שלהם, זה "בטח" יביא לנו שלום... לגבי הצפון, פשוט מאד, עוד טרור מבית החיזבאללה כדי שנשחרר כמה מרוצחים שלהם, כמו את הרוצח שרצח את המשפחה מנהריה (גם הוא לוחם חופש שנלחם הכיבוש?, המשפחה הזאת כבשה משהו? עשתה לו משהו?) לא להחזיר את הרוצחים, למוטטת את לבנון, למוטט את החיזבאללה, לפגוע בסוריה, להסלים, להסלים, להסלים.

אם "אישמרכז" מתנגד לשלום, אז ש...

לא ידבר על טנגו
למוטטטטטת ולהסלים, להסלים, להסלים - את זה אתם ("אנשימרכז") יודעים. "איטליגנטים" כלשונך. אתה מציע לכלוא גם את רוצחי המשפחה שרחצה בחוף עזה? וברוך השם, טרם "גליתי" לאמריקה. ומי שלמד לקרוא בכיתה א', היה רואה גם את ההסתייגויות שלי. אבל בשבילך זה כבר סינית
בתור... המממ... "אישמרכז"(
) אתה רואה רק שחור לבן.

שקרן עלוב!, לא מתנגד לשלום

ולא כלום, הלוואי עלינו מציאות של אירופה, עכשיו סיסמאות הצידה וקצת רצינות. לגבי לבנון, מה אתה מציע? ללטף אותם? לעשות שלופ עם נסראללה, מצטער, אני רוצה אותו ואת חבריו עמוק בקבר. לגבי "רוצחי" המשפחה מעזה, אני לא קונה תעמולה פלשתינית, המשפחה נהרגה או מפגז ישן-נפל שאחד הילדים שיחק איתו או ממטען שהחמאס הטמין למקרה של כניסה ישראלית לעזה דרך הים. כבר ראינו אותם מספיק מביימים דברים - ראה ביום הלוויות בחומת מגן וכו' הכל בשביל תעמולה, בטח הצעד הבא שלהם זה לירות קסאם מחדר יולדות או גנון, מתאים להם, חושבים שזה יתן להם חסינות...

ne ro

New member
אתה אמרת שאתה שמאלני,

אבל הדעות שאתה מביע כאן הן ימניות מאוד קיצוניות.

../images/Emo6.gif אני מכיר מזמן

את הבחור הזה, שכמו במשל המפורסם של איזופוס התכסה בעור של כבש, ומנסה לעבוד על תינוקות

אז כנראה אין לך מושג מה זה ימין

זה שאני בעד פעולות אגרסביות נגד טרור וגילויים שלו זה הופך אותי לימני?, אז ברגע בעצם פסלת את כל השמאל בתור אנשים שיכולים לדאוג לביטחון או לטפל בו, סימנת אותם כנמושות. ימין אני בוודאי לא, אני אפילו לא מבזבז את זמני בפורמים ימניים מאחר וזה כמו לדבר לקיר ברוב המקרים, אם כבר אני קרוב יותר לשמאל. אחת ולתמיד אציג את דיעותיי: (תתעלם מטלמון, הוא חי בכוכב משלו) אני תומך במדינה פלשתינית עצמאית ורציפה לצד ישראל בשטח שווה גודל לשטחי 67' אני לא מחסידי ארץ ישראל השלמה אני בעד פשרה בי-ם אני בעד פינוי רוב ההתנחלויות, אפילו באופן חד צדדי (אני לא רואה דרך אחרת). כל זה אוטומטית מוציא אותי ממחנה הימין אם זאת, אני גם לא שמאל אני מתנגד לחזרה לקווי 67' מאחר והם לא מפרידים בין העמים באמת, אני בעד סיפוח הגושים הגדולים והחלפתם בגושים בהם גרים פלשתינאים עם ת.ז כחולה כמו וואדי ערה/משולש/אום אל פאחם. אין לי התנגדות גורפת למפעל ההתנחלויות, מבחינתי היכבוש של השטח ברמה הטכנית אינו שונה מהכיבוש ברמה הטכנית את חיפה ב48', זה ארץ ישראל וזה ארץת ישראל, הכיבוש הוא שליטה על עם אחר, לזה אני מתנגד, לכן אני בעד פינוי רוב ההתנחלויות ולא כולן, תוך ניסיון לפנות כמה שפחות מתיישבים וכמה שיותר ישובים. בכל הקשור לטרור - אני לא חושב שיש כאן ימין ושמאל, אני מתנגד לאיפוק, תמיד שואף להכרעה, תמיד פעולה אגרסיבית, את המנהיגים והפעילים צריך לחסל גם במחיר פגיעה באזרחים, בעד פגיעה בתשתיות, כל אמצעי לחץ על האוכלוסיה הוא טוב. אני מקווה שעכשיו דיעותיי ברור יותר.

ne ro

New member
תןדההההההההההההההההההההההה

ין איזה חןם היןם

למעלה