אז כנראה אין לך מושג מה זה ימין
זה שאני בעד פעולות אגרסביות נגד טרור וגילויים שלו זה הופך אותי לימני?, אז ברגע בעצם פסלת את כל השמאל בתור אנשים שיכולים לדאוג לביטחון או לטפל בו, סימנת אותם כנמושות. ימין אני בוודאי לא, אני אפילו לא מבזבז את זמני בפורמים ימניים מאחר וזה כמו לדבר לקיר ברוב המקרים, אם כבר אני קרוב יותר לשמאל. אחת ולתמיד אציג את דיעותיי: (תתעלם מטלמון, הוא חי בכוכב משלו) אני תומך במדינה פלשתינית עצמאית ורציפה לצד ישראל בשטח שווה גודל לשטחי 67' אני לא מחסידי ארץ ישראל השלמה אני בעד פשרה בי-ם אני בעד פינוי רוב ההתנחלויות, אפילו באופן חד צדדי (אני לא רואה דרך אחרת). כל זה אוטומטית מוציא אותי ממחנה הימין אם זאת, אני גם לא שמאל אני מתנגד לחזרה לקווי 67' מאחר והם לא מפרידים בין העמים באמת, אני בעד סיפוח הגושים הגדולים והחלפתם בגושים בהם גרים פלשתינאים עם ת.ז כחולה כמו וואדי ערה/משולש/אום אל פאחם. אין לי התנגדות גורפת למפעל ההתנחלויות, מבחינתי היכבוש של השטח ברמה הטכנית אינו שונה מהכיבוש ברמה הטכנית את חיפה ב48', זה ארץ ישראל וזה ארץת ישראל, הכיבוש הוא שליטה על עם אחר, לזה אני מתנגד, לכן אני בעד פינוי רוב ההתנחלויות ולא כולן, תוך ניסיון לפנות כמה שפחות מתיישבים וכמה שיותר ישובים. בכל הקשור לטרור - אני לא חושב שיש כאן ימין ושמאל, אני מתנגד לאיפוק, תמיד שואף להכרעה, תמיד פעולה אגרסיבית, את המנהיגים והפעילים צריך לחסל גם במחיר פגיעה באזרחים, בעד פגיעה בתשתיות, כל אמצעי לחץ על האוכלוסיה הוא טוב. אני מקווה שעכשיו דיעותיי ברור יותר.