טלמון סילבר - במיוחד בשבילך

יחי ההבדל "הקטן"

כ"ך היא אומנם תנועה קיצונית, אך היא לא שלחה מחבלים מתאבדיםפ להתפוצץ בלב אוכלוסיה אזרחית, היא קטנה ומעל לכל היא הוצאה מחוץ לחוק! החמאס (גי'האד/וועדות ההתנגדות, כולם אותו זבל) זה מיינסטרים פלשתיני, יותר 50% מהפרלמנט הפלשתיני לבדם, הם אפילו לא צריכים קואליציה.

ne ro

New member
אבל הם לא מייצגים את העם הפלסטיני!!

אז אני אומר שכ"ך מייצגת את ישראל. ומה עם ישראל ששולחת טנקים נגד אוכלוסייה אזרחית פלסטינית?

העם הפלשתיני בחר בו!, מה לא ברור?

ישראל לא שולחת טנקים נגד אזרחים, ישראל שולחת טנקים נגד מחבלים, מאחר והמחבלים והאזרחים כל כך מעוררבים ונמצאים באותו תא שטח, מאחר והמחבלים יורים ופועלים מתוך אוכלוסיה אזרחית אז גם אזרחים נפגעים. אל תשכח שזהו התא השטח הכי מואכלס בעולם. כ"ך לא מייצגת את ישראל, כ"ך מייצגת קבוצה מאד קטנה והזוייה של נוער גבעות, כ"ך הוצאה מחוץ לחוק, אפילו קרוב משפחה שלה, התנועה של מרזל בקושי השיגה 7000 קולות, גם קליינר קיבל מעט מאד קולות.

ne ro

New member
נראה לי שאתה לא מעןדכן !!!

למה חיילי צה"ל יןרים באזרחים פלסטינים שזורקים אבנים???????????????????

כמעט ולא יורים במי שזורק אבנים

נראה לי שאתה תקוע ב87' חוץ מזה, גם אבן יכולה להרוג, מה אתה רוצה שנעשה? נזרוק אבנים בחזרה?, מה אנחנו בגנון?

ne ro

New member
זה כבר הפך לקלישאה

" ירית בילדים פלסטיניים שזרקן אבנים"?

מה אתה רוצה שיזרקו עליהם אבנים

בחזרה? למה אבן לא הורגת? הם זורקים אבנים כדי לעשות לנו נעים בגב? הם זורקים אותם כי הם מקווים שזה יפגע לאיזה חייל בראש והוא ימות... אבן זה נשק......

ne ro

New member
אבל..

זה פשע מלחמה. תקראי טוב את הבנות ז'נווה.

1. אני בן

2. תגיד לי מה זה הבנות ז'נווה ואני בשמחה אקרא אותן. 3. לזרוק אבנים על חיילים זה בהחלט פשע מלחמה

ne ro

New member
הוא מקובל בכל העולם

והוא של אנשים שמאל ישראלים ופלסטיניים הרוצים בשלום.

Lilac Wine

New member
שמאל ישראלים

זה מציג רק צד אחד,זה לא מסמך שעל פיו חייבים לפעול.

ליתר דיוק

המסמך דואג היטב לאינטרסים של הפלסטינים הרבה יותר מאשר לאנטרסים של הישראלים, משום שהוא נכתב בידי אנשי שמאל ישראלים פרו פלסטינים ופלסטינים שעויינים ישראלים.

אני לא רוצה שלום?

למה אתה מציג את זה כאילו השמאל רוצה שלום והימין רוצה מלחמה

ne ro

New member
מי התנגד למלחמה בעיראק ולמלחמה

באפגניסטן האחרונה? הימין?

למעלה