טסוזוקי
^__^

bleeding rose

New member
מה ניסגר?

יש יותר מדי הומואים בסדרות אנימה! לא שיש לי משהו נגד הומואים, הרי אני דו בעצמי, אבל למה כל הגברי אנימה חייבים להיות הומואים????

HuGo Hell

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo1.gif

ראית אנימה? כאילו אם את רואה אני ממליץ בחום על Slayers וזהו. סליירס זאת הסידרה הכי טובה שראיתי עד היום ואהבתי. כלומר גרוויטישן היא על הומואים. אז לא נראה לי שתרצי להוריד.

bleeding rose

New member
נה....

דווקא אני יותר הטיפוס של מאנגה :) מה שמביא אותי ל....הנטאי! (אל תברחו יש לזה פואנטה! אני בטיחה!) אז מישהו אי פעם קרא\ראה הנטאי מוצלח? אם לא והוא מעניין אז אני מכירה הנטאי משובח ביותר שניקרא hentai fairies אם מישהו מעוניין שאשים קישור אז צריך רק לבקש :)

HuGo Hell

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo1.gif

מצטער, אני קורא רק לייט יאוי. כלומר יאוי שיש בו עלילה. למרות שאני מת לקרוא את המנגה של סליירס. אנשים מי שלא יודע, הנטאי זה סקס. XD כלומר סקס בין אישה וגבר XXDDD

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

אופיר, אני רוצה לשאול אותך שאלה כית אתה מבין בנושא. מה זה לעזאזל מנגה ומה זה אנימה? זה כאילו סדרות יפניות? כמו דרגון בול זי? פוקימון? כי עד היום לא ברור לי מה זה...

Magical me

New member
אני אסביר ^-^../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אנימה זו אנימציה יפנית. משמע, סגנון ציור יפני מונפש. דרגון בול זי ופוקימון, הן אכן סדרות אנימה (לא מהסוג המשובח, אבל עדיין). יש ססגונות ציור שונים גם לאנימה, אבל זה אפילו פחות התחום שלי. מנגה זה הציור עצמו. אם למשל תצייר את שואיצ'י-זו לא אנימה, כי זה לא מונפש, זה רק אותו סגנון ציור. אגב, אני לא הכי בטוחה בדברים שאני אומרת, אבל זה מה שהבנתי מהסברים של אנשים... ויורי-תצלצלי אליי.. דחוף.. *מתה*

bleeding rose

New member
או בכמה מילים פשוטות

אנימ פירושה ביפנית אנימציה, ומאנגה פירושה ביפנית קומיקס.

HuGo Hell

New member
כמו שיעל אמרה. ../images/Emo1.gif

דרגון בול זיד ופוקימון זה אכן אנימה. לא סוג הציור שאני אוהב אבל זה עדיין אנימה. הסדרות האנימה שהיו בארץ ויהיו: תופסת הקליפים סאקורה (התמונות ששמתי יגיע בקיץ 2004) פוקימון דרגון בול זיד שלתיאל קוואק גברת פיפלת החתולים הסמוראים יוגיהו סופר פיג רובוטריקים דמויות אנימה אפשר לזהות לפי הציור. עיניים מיוחדת כאלה (במו בתמונה) וההתנהגות כמו האייקונים: ^^; | ^^ | @_@;; | ;_; ועוד משהו: אנימה - אנימציה יפנית. כמו סרט מצוייר רק שהיפנים צירו. מנגה - אנימציה יפנית. שזה קומיקס בשחור ולבן ויש רק ספרים אחרים שהם עם צבעים.

למעלה