היי גם אני מבין אבל אני לא אענה לך עכשיו... דווקא...
S SaberTooth New member 17/6/03 #38 היי../images/Emo70.gif גם אני מבין../images/Emo70.gif אבל אני לא אענה לך עכשיו... דווקא...
I Invisibility New member 17/6/03 #40 ../images/Emo73.gif עכשיו הכל נשמע הרבה יותר ברור... תודה רבה!!! ^^
S SaberTooth New member 17/6/03 #41 וואקאבה...../images/Emo70.gif^_^ ושאף אחד לא יעז להגיד לי שיש פורום מנגה ואנימה...
M MiKe Grant New member 17/6/03 #42 לי שיש פורום מנגה ואנימה...../images/Emo70.gif אגב, מה אתה רוצה שאני אקנה לך???
M MiKe Grant New member 17/6/03 #44 סורי, זה תוקע את המחשב ממ.... צ'אט? אני נכנס עכשיו לצ'אט שלתפוז, בחדר מכושפות, בתקווה שמישהו שם. תעבירי הודעות באייסי לכל הפורומיסיטים. זהו. ביי!
סורי, זה תוקע את המחשב ממ.... צ'אט? אני נכנס עכשיו לצ'אט שלתפוז, בחדר מכושפות, בתקווה שמישהו שם. תעבירי הודעות באייסי לכל הפורומיסיטים. זהו. ביי!
S SaberTooth New member 17/6/03 #46 אמממ... הדבר היחיד שאני רוצה הוא שתחזור בריא ושלם. זה מספיק לי. תשמור טראנס... אני לא צריך מתנות...
M MiKe Grant New member 17/6/03 #48 what i hear from you is........ !bla bla bla, bla bla bla, bla אני אחזור, זה לא כאילו מישהו יבוא וירצח אותי בסמטה אפלה, או שמישהו יחבל במטוס. אבל מה אתה רוצה מתנה? אם אתה לא אומר כלום אני קונה לך פסל. נקודה. תודיע לי מהר
what i hear from you is........ !bla bla bla, bla bla bla, bla אני אחזור, זה לא כאילו מישהו יבוא וירצח אותי בסמטה אפלה, או שמישהו יחבל במטוס. אבל מה אתה רוצה מתנה? אם אתה לא אומר כלום אני קונה לך פסל. נקודה. תודיע לי מהר