טסים לחופשה בקוסטה ברווה ב-

טסים לחופשה בקוסטה ברווה ב-../images/Emo43.gif

רוצים לטוס לחופשה זוגית בקוסטה ברווה? WATER& ותפוז מחלקים לכם 10 חופשות זוגיות אם רק תוכיחו לנו שאתם באמת צריכים אחת. אז למה אתם מחכים? הקליקו כאן לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/water/
הכנתם כרטיס ברכה מהמם לבן משפחה ורוצים להשוויץ בו? ברכת ראש השנה תוצרת עצמית שלכם היא מקור לקנאה? אנחנו רוצים לחלוק ביצירתיות שלכם! העלו לפורום אומנות שימושית כרטיס ברכה מקורי אותו יצרתם, מכל הסוגים לכל האירועים. שלושה גולשים ייזכו בתלושי קנייה בשווי מאות שקלים לרכישה בחנות "משי": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=505&MessageId=134172334
לא רוצים ילדים? אנחנו רוצים אתכם. גם בימינו, המשפחה, החברים והסביבה הקרובים מצפים שהחל מגיל מסויים תתחילו לתכנן את המשפחה ולבחור שמות לילדים. אבל מה אם עבורכם זה לא מובן מאליו? לצורך כתבה אנו מחפשים רווקים ורווקות שלא מעוניינים להביא ילדים לעולם ורוצים להתראיין בנושא. אם אתם מעוניינים להתראיין, אנא פנו לכינוי "הנהלת הפורומים" במסר חוזר בצירוף שמכם ומספר טלפון ליצירת קשר.

t r e c o o l

New member
אחת אחת

איזה הד.. האינטרנט שלי מסרב להכנס לאתרים אחרים חוץ מתפוז.. באמת אין שום דבר חדש?.. מישהי רוצה להתחיל משחק או משו.. אני כאן

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo41.gif2012

I was able to preview both of the commercials that Sony is running for 2012 on The History Channel tonight.....and no song. The roadblock is just a 2 min clip from the movie. I'm *hoping* that maybe on the larger networks they are running a different version....so still tune in tonight but don't get your hopes up too high. And I had my excited flaily 'omg omg omg time for miracles' post all ready to go too. Disappointing. מקווה שהטריילרים ברשתות הגדולות יכללו את TFM...

אכזבה גדולה../images/Emo7.gif

אולי עוד יקרה איזה נס..נחכה למחר
אוף אני רוצה מוזיקה חדשה מאדם
עוד 11 יום לסינגל...איך אני אחכה עד אז

אם את יודעת כבר

על ה deluxe version של האלבום והציוץ של אדם.. אז לצערי אין משהו חדש,כמה עצוב
elephent2121 מאיידול פורום סתם שקרנית.. כמה ציפיות פיתחתי בגללה..

t r e c o o l

New member
חח בטח הרגו אותה שם..חח

אני גם ככה לא האמנתי לזה.. אבל אולי השיר יהיה בטריילר! ואני חושבת שזה כן יהיה, כי הרבה מחכים לשיר ואם השיר יהיה בטריילר, זה יפרסם אותו יותר אז מבחינתם עדיף להם.. (מצד שני אני תמיד טועה אז..)

MIDNIGHT SKY

New member
אני מקווה שTFM יהיה בטריילר @!

כי זה באמת יגרום לעוד אנשים לאהוב את אדם. וגם אני מקווה שהשיר יהיה שם כי אנשים פה מתחרפנים !!!!!!!!! אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי...!!! אני אהרוג מישהו !!!!

t r e c o o l

New member
הצטרפי אלינו! אנחנו בונות רשימת חיסול!

אני אומרת שזה עדיף להם שזה יהיה בטריילר. טוב אז אני גם מחורפנת וגם פתאטית..

הם מחפשים אותה כבר יום שלם חח

הם עשו חיפוש בכל הפורום כדי לראות אם היא כתבה משהו חחח אני כבר לא סומכת על אף אחד אולי גם מי שאמר שזה לא יהיה שיקר.. באמת רק הגיוני שהם יכללו את השיר בטריילר.. כי למה לא? הוא הרי הsountrack שלו.. ואולי גם ישחררו כל מיני גרסאות לאינטרנט!

mokasosex

New member
אני בנתיים משתגעת פה..

11 יום של חוסר מעש .. מה - איך - אני - אשרוד ?

heart1soul

New member
לאאאאאאאאאא חיכיתי לזה כל השבוע

למה הם מתעללים בנו? לא בנות באמת אתן לא חושבות שזה התעללות?????

ר ו ח ל י

New member
|א-טרק אני ממש שונאת את השעון חורף?

סעמק, 7 בערב ובחוץ כמו 12 בלילה. אני לא יכולה לסבול את זה! אוף ואני רוצה כבר לשמוע את השיר מהסרט. אני הולכת פה על הקירות&%<#@+*

mokasosex

New member
כן .. אני דיי משתגעת בבית

אני לאדעת מה אני אעשה עד שאצא. אהיה בפורום, שהנושא העיקרי שלו נוטה להעלם לתקופות ארוכות
פתאטית שכמוני ... והחושך הזה גורם לי להרגיש עייפה .

mokasosex

New member
לא ולא .. זו רק אני .

אנייייי ממש במצב רוח לרצוח מישהו .. מי מצטרפ/ת ?

למעלה