טסים לחופשה בקוסטה ברווה ב-

t r e c o o l

New member
לא, אין..

את באמת רוצה לדעת.. סתם.. אמ.. תתחילי את אני אמשיך.. ו-אוו איזה חתימה יפה! רק עכשיו שמתי לב.. נראה לי שאני אשנה את המשפט הראשון ברשימה.. הוא כבר מזמן לא רלוונטי..

mokasosex

New member
אוקיי , זאת מאיידול פורום שגרמה לי לטוות

חלומות ולפתח אשליות *אררררררררר* ואל תשני את המשפט, בהתחלה רציתי לשים אותו בתור חתימה שלי, אבל ראיתי שאת שמת. התפקעתי מצחוק מהפאנצ' ליין הזה XD למי אכפת רלוונטיות, נו באת את בפורום אדם פאקינג למברט . מה עם בן 0000 ? הוא זה היא ?

t r e c o o l

New member
הוא היה כאן בהתחלה ומאז לא חזר..

את צודקת המשפט הזה באמת טוב.
הוספתי את השם שלה לרשימה.

אני בפנים!

בואו נרצח את האשמים.. 1העיתונאים. 2הפפארצי. רק אדם יעביר לי את המצב הרוח הרצחני הזה...

t r e c o o l

New member
לא הפאפרצי!! עדיין לא!

בוא נחכה קצת..עד שיצא האלבום.. אם לא יהיה כלום עד אז, נהרוג את כולם.. העיתונאים..יש חלק טובים..אז לא את כולם.. מוסיפה לרשימה את "זאת מאיידול פורום" שמירב הציע. קדימה תנו עוד שמות..

בא לי לרצוח את גיא פינס כי הוא

נזף בניני והוא לא מדבר על אדם בכלל בתוכנית שלו והוא חסם אותי

t r e c o o l

New member
הוא חסם אותך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח או הרגת אותי..מוסיפה
טוב אז הנה הרשימה: "זאת מאיידול פורום" הפאפרצי[1] העיתונאים[2] המשפחה והחברים של דריק (דחוף..) גיא פינס.. קדימה בנות בטוח יש עוד.. [1]עם עד האלבום לא נקבל תמונות [2]רק את הרעים.

t r e c o o l

New member
חחחחחחחחח במקום לשלם לך על זה ולהודות

לך?? חוצפן, אני עכשיו עוברת ליס!

XDDDDDכן חולרע שכמותו

אני ממליצה לך אגב לעזוב את הוט בגלל עוד סיבות. הרבה סיבות XD

t r e c o o l

New member
הרשימה המעודכנת!

"זאת מאיידול פורום" הפאפרצי[1] העיתונאים[2] המשפחה והחברים של דריק (דחוף..) גיא פינס.. אשלי גומילה RCA פרז הילטון או, עכשיו יש לנו רשימה למופת
[1]עם עד האלבום לא נקבל תמונות [2]רק את הרעים.

InbarKiii

New member
כןכןכןכן את פרז אני רוצה לרצוח! ../images/Emo13.gif

חחחחחחח זה יעשה אותי מאושרת

InbarKiii

New member
המשפחה וחברים של דרייק ../images/Emo45.gif

סורי דרייקי..אבל האנשים שקרובים אלייך....יותר מידי קרובים אלייך! או יותר נכון לאדם..כל הזמן...בין שנייכם..לא נותנים לי להנות ממכם.

למעלה