אני כבר הפנמתי את העובדה שלא נקבל כלום עד התאריך המדויק ושלא הולכים להיות פפארצי ראיונות או משו.. ואני משתגעת שחצי אינטרנט חסום לי!! יום שלם לא הייתי באידול פורום..כ"כ הזוי..
אוףף אני צריכה מנת אדםםםםםם נמאס ליי ממש חיכתי שיהיה היום משהוווו בבקשה שעוד יהיה ולמה חסום? תעשי ריסט אולי..לפעמים האתרים מתחרפנים לי ואחרי ריסט הכל בסדר..
אני מרגישה ממש שחסר לי משהו בחיים חחח אני רגילה לעדכונים מטורפים פעם הייתה תקופה טובה שבה היו מלא עדכונים כל יום ועכשיו שממה.. ותאמינו לי שזה יכל להיות אחרת לחלוטין פשוט RCA פשוט לא יודעת שמו את אדם בבידוד או משהו.. לא שומעים מהם פסיק.. אני לא מבינה למה
הוא יביא להם כל כך הרבה כסף כבר עכשיו הוא מביא מלא בלי שום מאמץ מצידם אם יהיה מאמץ מצידם זה עוד יותר יקפיץ את הפופולריות שלו זה win win מצד כולם... מה הבעיה?!!!!!!!!!!! אולי נשלח להם מכתב?????חחחחחחחח
הוא לא משתף אותנו בכלל בטוויטר.. הוא בקושי כותב והוא יודע ואני בטוחה שהוא יודע שהמעריצות שלו משתגעות כבר.. כי אין בקושי סימן חיים ממנו וכשיש סימן אז הוא מכוסה בשפם.. אז שישתף אותנו בטוויטר יותר!!!!! שיספר לנו מה עובר עליו.. אני אשמח לשמוע גם מה הוא אוכל בבוקר ומתי הוא הולך להתקלח! באמת!