שלום אני אני פעם ראשונה כאן
שלום אני אני פעם ראשונה כאן והסיפור שלי כזה בגיל 10 נוצלתי מינית ע"י השכן,והניצול נימשך עד לגיל 13 מאז לא פעם ולא פעמיים עד לגיל 19 נפלתי ברשת ונוצלתי אין ספור של פעמים, אים זה בפנימייות שבהם הייתי ואפילו בצבא, עד היום יש לי תסביכים בראש לכן אני כותבת כאן אני שואלת את עצמי האים אני זאת ששידרתי לאותם בחורים שישכיבו אותי,או שאני הייתי טרף קל בגלל היותי ילד עים נטיות נשייות ברב המיקרים היתנגדתי אבל האופי החלש הפיל אותי שוב למישכב,ובמיקרים אחרים פשוט היתמסרתי כי לא היה לי את האופי לומר לא עד גיל 19 עברתי עשרות פעמים ניצולים מאנשים שונים,שלא נדבר על הפעמים עים אותו בחור שפגע בי מינית בפעם הראשונה,זה פשוט הגיע למב של כל יום אני מאז בעליות וירידות במחשבות לגבי כל הדרמה שחלפה עלי בחיים היום אני בת 40 טרנסקסואלית חייה חיים נורמלים לחלוטין,גם אחרי כל כך הרבה שנים המישקעים והחוויות צפות להם במחשבון, שלא לדבר על זה שחלק גדול מימני פשוט נאנס ונירצח,אני כבר לא אהיה מי שרציתי ליהיות,כל החלומות שלי שהיו כבר לא יתגשמו עים השנים הבננתי שעדיף לי ליהיות רחוקה ומנותקת מאנשים,כי הפסקתי להאמין בהם הכל היה ניראה וניראה לרעתי וכל דבר היה נחשב ונחשב כאינטרסט,על מנת לנצל אותי ואני כבר לא מדברת על רק הדברים הקשורים במיניות החיים כן עשו עים הזמן חזקה במקומות שבהן הייתי חלשה אבל יש מקומות בתוכי שעדיין פצועים ומדממים את האופי שלי אנסו ורצחו מהפעם הראשונה שבה נוצלתי מינית אני לא אהיה לעולם מי שבאמת הייתי צריכה ליהיות אני שואלת:האים גם אתן מרגישות אותו הדבר כמוני גם כשחלפו להן כל כך הרבה שנים שעדיין מהפצעים העמוקים הדם לא מפסיק להעצר ובאלו שהגלידו פיתאום ביום אחד הכל בא ומיתפוצץ,והכאב והיסור הוא דומה כמו אז ואפילו כואב שורף ומדמם יותר פעם ראשונה שאני כותבת בפורום,ולא סתם הגעתי ובאמת במיקרא צירוף של מיקרים עברתי בין הפורומים ואז ניתקלתי בפורום הזה,בידיוק באותו הזמן פצע שהגליד היתפוץ כאב לי מאוד עד לזוב דם בבקשה נונה