טפול בנפגעות תקיפה מינית אירוח בפורום ב6.12

ילדת 91

New member
רציתי רק לומר...

שאני בעצמי נפגעתי מינית במהלך התנדבותי במד"א. לפני כמה חודשים החליטו כל המתנדבות שאותן אותו עובד תקף מינית להתלונן. התלוננו במטה הארצי של מד"א, ולפני כחודש פיטרו את אותו העובד. היינו מגישות תלונה במשטרה, לו היה לנו את הכוח הנפשי. זה לא שאין לנו תמיכה, יש לנו, פשוט... אנחנו פוחדות מהחשיפה- עובד ציבור שתקף מינית מתנדבות מד"א- יגיע לעמודים הראשונים של העיתונים. חשיפה היא דבר מפחיד. אגב... החבר שלי נקם בו בצורה די ילדותית... אחרי שסיפרתי לו מה אותו אדם עשה לי, הוא הלך אל ביתו וריסס על מכוניתו "סוטה בן זונה!!!", פינצ'ר את הגלגלים של המכונית ושבר את החלונות... חיילנו ומגנינו, הא? =]

פנייה למשטרה

הרבה נשים חוששות להתלונן במשטרה ואפשר להבין את החשש גם מהחשיפה, גם מהחקירה. בין אם תבחרי להגיש תלונה או לא חשוב שתקבלי עזרה מקצועית אם את מרגישה שיש השלכות של הפגיעה עליך במישור האישי, הרגשי, הזוגי, החברתי וכו'.. כל טוב..

אתן יכולות לשקול תביעה אזרחית ולא פניה למשטרה

מפני שכל מה שאתן חוששות ממנו בפניה למשטרה נראה לגמרי אחרת כשמדובר בתביעה אזרחית בה כל השליטה בתהליך נשאר בידיכן ובידי עו"ד שלכן. יש עורכות דין שמתמחות בעיניין ואם תרצו אני יכולה לבקש מהן להכנס לכאן או להזמין אותן להתכתב איתכן ולתת לכן מנסיונן

תביעה אזרחית

אני עו"ד שמתמחה בתביעות אזרחיות של נפגעות עבירה, הפחד מהגשת תלונה במשטרה, מאיבוד השליטה והחשיפה מובן לחלוטין, אך אם את או חברותייך רוצות בכל זאת לפנות להליך משפטי, תמיד ישנה האופציה של הליך משפטי אזרחי, כאשר בהליך זה בשונה מההליך הפלילי את לא צריכה להגיש תלונה במשטרה, השם שלך ופרטי המקרה יכולים להישאר חסויים, ואת זאת ששולטת בהליך מתחילתו ועד סופו. וההליך האזרחי גם בדרך כלל לוקח פחות זמן מהליך פלילי, אמנם בסופו איש לא ילך לכלא, אך מי שפגע בך ייאלץ לשלם על מעשיו במלוא מובן המילה, ואת בכספי הפיצוי תוכלי לקבל את העזרה הנפשית לה את זקוקה. אם האופציה מדברת אלייך אשמח לענות לך על כל שאלה.

ילדת 91

New member
תודה אבל...

אז נאלץ לחשוף את זה בפני הורינו. אמממ.... אצל האחרות אולי זאת לא בעיה. אצלי הבעיה היא שאבא שלי יכנס לכלא. הוא יכנס לכלא כי הוא ירצח את אותו אדם שעשה בי מה שעשה. ואני לא צוחקת. הוא ירצח אותו, ואני לא מוכנה להמר על החיים של האחיות שלי ושל אימי- חיים לא אב ובעל.

shani115

New member
שלום יש לי שאלה

אני עברתי תקיפה מינית בילדות במשפחה ועוד אירועים שקרו עם השנים. אני כרגע לא מתפקדת ואני רוצה מאוד להתחיל טיפול לפי מה שכתוב הבנתי שאת מטפלת בבנות שעברו תקיפה מינית. האם אפשר להיות בטיפול אצלך?אם כן תשאירי דואר אלקטרוני ואני אצור קשר תודה!

טיפול נפשי

שלום שני שלחתי לך מסר אישי. יחד עם זאת אני מעבירה מסר לכל מי שמבקשת טיפול אפשר לפנות למרכזי הסויע לנפגעות תקיפה מינית (יש כמה ברחבי הארץ) בטלפון 1202 יש להם רשימות של מטפלים שהם מומחים בנושא. בהצלחה..

me7771

New member
שאלה

שלום רב! שאלתי פה כבר בעבר והייתי רוצה לשמוע עוד קול בנושא ממשהו שמומחה יותר אני בן 23 אני נמצא בקשר עם משהי בת 25. אנחנו בקשר כבר 8 חודשים, יש בינינו יחסים מאוד טובים וחמים, אבל אנחנו לא מגדירים את עצמנו כזוג (בעיקר מפחד למחויבות שלי) והקשר שלנו הוא בעיקר מבוסס על מפגשים אחת לחודש, בהם אנחנו מקיימים יחסי מין.אני חייב לציין שהבחורה הזאת חשובה לי מאוד והדבר האחרון שאני רוצה הוא לפגוע בה , אבל אני מתחיל להרגיש שזה מה שאני עושה... בתחילת הקשר שלנו היא סיפרה לי שכשהיא הייתה ילדה היא נפגעה מינית במשך כמה שנים ע"י משהו מהמשפחה שלה, היא סיפרה לי ואני מבין שהיא נמצאת בטיפול, וכרגע זה לא משפיע לה כל כך על החיים, המקום היחיד שאני בעיקר מרגיש את זה, זה כשאנחנו במצבים אינטימיים, אני מרגיש אותה הרבה פעמים כלא ממש מחוברת למה שקורה, אני חייב לציין שהיא בחורה שמאוד יודעת לתת מעצמה, והיא גורמת לי להרגיש דברים שלא האמנתי לפני, הבעיה היא בעיקר בזה שהיא לא נותנת לי לעזור לה לגמור, כל פעם שאני מנסה לגעת בה באיבר מינה היא מעיפה לי את היד ומצליחה להסית אותי מזה במשהו אחר. אני יודע שהיא מאוד חסומה וזה משהו שקשה לה. ואני מייסר את עצמי על כך שאני מנצל אותה להנאתי בלבד. אף פעם לא הרגשתי שהיא נהנית, אלא יותר משתפת פעולה. אני יודע שהיא הייתה רוצה שהקשר שלנו יהיה יותר רציני, אבל זה לא משהו שאני יכול לעמוד בו עכשיו, בכלל בלי קשר אליה. דרך אגב לשנינו הקשר הזה הוא ה"רציני" ביותר שחווינו עד היום. בקיצור אני מאוד מבולבל לדעתך אני פוגע בה בזה שאני מושך אותה בקשר הזה?

קשר ללא מחויבות

הקשר שאתם נמצאים בו כרגע מאד פרובלמטי לשניכם לדעתי ומשחזר עבור בת הזוג שלך יחסים לא תקינים. קשר שכולל מפגש אחת לחודש וממוקד ביחסי מין לא מאפשר בניית אינטימיות וקרבה אם אכפת לך מבת הזוג שלך אתה צריך לחשוב שוב האם יש סיכוי שזה כן יתפתח למשהו רציני בעתיד. המינימום הנדרש בעיני הוא לפתוח את זה ביניכם ולדבר על זה בצורה גלויה.

למעלה