שאלה
שלום רב! שאלתי פה כבר בעבר והייתי רוצה לשמוע עוד קול בנושא ממשהו שמומחה יותר אני בן 23 אני נמצא בקשר עם משהי בת 25. אנחנו בקשר כבר 8 חודשים, יש בינינו יחסים מאוד טובים וחמים, אבל אנחנו לא מגדירים את עצמנו כזוג (בעיקר מפחד למחויבות שלי) והקשר שלנו הוא בעיקר מבוסס על מפגשים אחת לחודש, בהם אנחנו מקיימים יחסי מין.אני חייב לציין שהבחורה הזאת חשובה לי מאוד והדבר האחרון שאני רוצה הוא לפגוע בה , אבל אני מתחיל להרגיש שזה מה שאני עושה... בתחילת הקשר שלנו היא סיפרה לי שכשהיא הייתה ילדה היא נפגעה מינית במשך כמה שנים ע"י משהו מהמשפחה שלה, היא סיפרה לי ואני מבין שהיא נמצאת בטיפול, וכרגע זה לא משפיע לה כל כך על החיים, המקום היחיד שאני בעיקר מרגיש את זה, זה כשאנחנו במצבים אינטימיים, אני מרגיש אותה הרבה פעמים כלא ממש מחוברת למה שקורה, אני חייב לציין שהיא בחורה שמאוד יודעת לתת מעצמה, והיא גורמת לי להרגיש דברים שלא האמנתי לפני, הבעיה היא בעיקר בזה שהיא לא נותנת לי לעזור לה לגמור, כל פעם שאני מנסה לגעת בה באיבר מינה היא מעיפה לי את היד ומצליחה להסית אותי מזה במשהו אחר. אני יודע שהיא מאוד חסומה וזה משהו שקשה לה. ואני מייסר את עצמי על כך שאני מנצל אותה להנאתי בלבד. אף פעם לא הרגשתי שהיא נהנית, אלא יותר משתפת פעולה. אני יודע שהיא הייתה רוצה שהקשר שלנו יהיה יותר רציני, אבל זה לא משהו שאני יכול לעמוד בו עכשיו, בכלל בלי קשר אליה. דרך אגב לשנינו הקשר הזה הוא ה"רציני" ביותר שחווינו עד היום. בקיצור אני מאוד מבולבל לדעתך אני פוגע בה בזה שאני מושך אותה בקשר הזה?