טקס האמי

S o u l i s t

New member
ממ אוקי, קראתי

ו.. הם זכו לפחות באחת מהן..? למרות שרואים רק את הגב שלו, הוא -הו-כה-סקסי

אמי משעמם

האמי עיצבן אותי השנה =| שום סדרה/שחקן שהייתה ראויה לזכות לא זכתה או בכלל לא הייתה מועמדת. אם היה צדק בעולם האוס הייתה זוכה,יו לורי היה מועמד וסקרבס הייתה זוכה גם..יו לורי היה ממש חמוד בקטע שהוא הגיש. והשנה האמי היה ממש משעמם וקונאן בקושי הצחיק.

NaCarmon

New member
דווקא היה צדק

הגיע ל-24 ולג'ק באוור. מה לעשות שאי אפשר שכולם יזכו =]

lovely max

New member
קישורים לאמי

יו לורי מגיש פרס. סרטון הפתיחה של קונאן אוברייאן לטקס האמי - קונאן אוברייאן מזפזפ בין התכניות המועמדות ואיפה שהוא יש גם האוס. דקה 4. קונאן יותר גבוה מיו לורי. הוא צריך להיות כאילו 2 מטר תשעים. (ואבודים לא היתה מועמדת?) עומר אפס מגיש פרס. וכי מתחשק לי- תמונה מהשטיח האדום.

Benjamin Turner

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

נחמד, לא מי יודע מה שווה. אולי זה הדיבוב הספרדי מעל הצרפתית, לא יודעת. גם את הפתיחה יכלו לעשות הרבה יותר מצחיקה לדעתי, לפחות את החלק של האוס (אני בקושי מכירה את התכניות האחרות). ולא, נדמה לי שאבודים לא היתה מועמדת. והגובה של קונאן 1.93 מ' (יוּ כידוע 1.89 מ'), כמעט כמו יחסי הגבהים בין סטיבן פריי ליוּ

lovely max

New member
מצאתי בלי ספרדית. רק צרפתית :)

הגשת הפרס של יו לורי והלן מירן בלי דיבוב. קונאן אוברייאן הוא אישה. (הייתי צריכה לדעת). והוא חם על האוס. שניה אחר כך הוא יוצא מהארון. מה עוד רצית? גם הגשת הפרס- התרגום הסימולטני היה כל כך פריי ולורי.

Benjamin Turner

New member
כן, כבר מצאתי באתר של מאריקיר

וזה אכן משעשע. הוא עושה את המבטא הצרפתי מצוין, וגם הלן מירן לא מקלקלת לו כמו שזאק בראף קלקל את הקטע שלו בשנה שעברה. עם קונאן אובריאן פחות אהבתי, אולי כי גל העלתה לי את הציפיות בטירוף
יופי, אז יוּ תפס לו בביצים... אחלה הומור, נורא שנון. pouf, sinc
אגב, זה רק נדמה לי, או שהשנה הוא הביא רק את ג'ו?

lovely max

New member
אם את מתכוונת לסטיבן פריי

ממש לא נראה לי שהוא היה שם, אבל יו הביא את שני הילדים הקטנים שלו, לא לאמי כמובן אלא למסיבה שאחרי.

Benjamin Turner

New member
את מתכוונת למסיבה של TVGuide?

ואם כן, מהיכן המידע והאם יש במקרה בהישג ידך משהו שקשור להופעה שלו שם?

Hieros Gamos

New member
יש שתי תמונות שפורסמו באתר של

tvguide אני עוד לא מצאתי יותר מזה...

Benjamin Turner

New member
תודה רבה! ו... ניצן, אל תיכנסי

וואלה, אשתו טסה 5000 מייל כדי להיות אתו באמי, והוא משחק בסלולרי. הום
מי אלה האנשים ברי המזל הללו שזוכים לפגוש את יוּ על ימין ועל שמאל, ואיך גורמים לשטן להציע גם לי עסקה כזו תמורת נשמתי? אני הייתי מסתפקת (לבינתיים
) בכתובת מייל עדכנית, ואפילו את זה אין לי איך להשיג

randomguy

New member
תודה על התמונה של ג'ן וג'סי ../images/Emo13.gif

כבר ראיתי אותה באתרים שלה, אבל נחמד לראות שוב. ג'ן וג'סי הם זוג מדהים ביופי שלהם

למעלה