טקס האמי

shanistern

New member
יותר יפה לו מבטא בריטי

קטעים חמודים, תודה. ד.א- אנדרה ברואר באמת שחקן מצויין

Hieros Gamos

New member
זה נורא אם אני אגיד שגם אם האוס לא

זכו, ממש שמחתי שהאנטומיה לא לקחו את זה? (מה שמעט מוזר כי את האנטומיה אני רואה ו24 לא, אבל לא רציתי שהם יקחו)... יו היה כזה חמממוווד

Benjamin Turner

New member
גל, לא לקרוא או להגיב!!! לכי ללמוד!

רגע, שאני אבין, מה, מכל 11(?) המועמדויות שלהם האנטומיה לא זכו בכלום? (או שהם זכו באמי אחד?) לפחות נעשתה טיפת צדק. ויוּ תמיד חמוד, אפילו בטוקסידו
(דווקא מתאים לו)

Hieros Gamos

New member
התכוונתי לזה שהם לא זכו בסידרה.

אני לא יודעת במה הם כן זכו אם בכלל כי אני לא כל כך יודעת למה הם היו מועמדים. אממ שנייה- היו להם שתי מועמדויות לשחקנית משנה שהם לא לקחו, אחת לסידרה שהם לא לקחו, אחת לשחקנית אורחת שאני 90% שהם לא לקחו ואני לא יודעת מה עוד היה להם...את הפרסים הגדולים שהם היו מועמדים להם הם לא לקחו. מה זאת אומרת *אפילו* בטוקסידו?! זה נתון שהוא חמוד בטוקסידו כי הוא נראה טוב בהכל

Benjamin Turner

New member
אני יודעת למה התכוונת, אבל אחרי

שכתבת את זה נכנסתי לאתר של האמי וראיתי שהאנטומיה לא ברשימה של סדרות שקיבלו יותר מאמי אחד. לכן כתבתי מה שכתבתי (הם הרי היו מועמדים למשהו כמו 11). נכון שהוא נראה טוב בהכל, אבל אני אישית לא אוהבת גברים בטוקסידו, ועל יוּ זה דווקא נראה מעולה (כמו כל דבר, חוץ מבגד הסמבה המזעזע שהוא לבש בקליפ ההוא של girl in rio).

Hieros Gamos

New member
או כן ויש את החולצה המנוקדת המזעזעת

בQI
אבל הוא עדיין נראה טוב, זה פשוט שהבגדים נוראיים

Word Up

New member
טוב,השידור הערוך והמתורגם מתחיל

עכשיו למי שרוצה לראות,תהנו

פתיחה

הנה סיכום קצר של האמי(לפחות הפתיחה-הקטע שקודם לכניסת המנחה). למי שפיספס... קונן אובריאן(המנחה) יושב במטוס ומחכה לטוס ללוס אנג'לס, ואז המטוס מתרסק באי של "אבודים", וקונן מכין לו פן לשיער מעצים קטנים והוא פוגש את הוגו ושניהם רצים ליער(לפתח/בונקר),קונן מזמין את הוגו ואת כל ה"אבודים" לבוא איתו, אבל הוגו אומר לו שהם(ה"אבודים") אפילו לא מועמדים. הוא(קונן) יורד בפתח ישר דרך התקרה של "המשרד", שום דבר חשוב קורה שם. משם הוא נכנס ל"האוס" שמשווה אותו לבחורה שעשתה ניתוח מין, או גבר בן 90 שלא יודע לספק את עצמו. הוא גם ביקש עזרה מקלואי אובראין מ"24" גם ג'ק עלה על הקו. וגם אסור לי לשכוח שהוא היה גם בארון של "סאות'פארק". ומשם הוא פרץ לבמה. הוא חייב את כולם לקצר בתודות כי הוא כלא(בצחוק)את בוב ניוהרט בכלוב זכוכית עם זמן לשלוש שעות(זמן הטקס). לא לדאוג היה אוויר.

Hieros Gamos

New member
אגב, לא יודעת אם כתבו את זה או לא

כי לא קראתי את השירשור ברובו, אבל למי שתהה- קונאן אובריין הוא 193 ס"מ
למרות שהוא נראה הרבה יותר גבוה מיו(189)... הוא פשוט עצווםם!

למעלה