טרויה(ללא ספוילרים)

Chakotay

New member
טרויה(ללא ספוילרים)

דאמממ הסרט כל כך גרוע!!!!!!! הרבה מאוד זמן לא ראיתי סרט גרוע כל כך, הכל מבולגן, הקרבות לא מרשימים במיוחד, הסרט כולו קיצ'י! והמשחק די גרוע לרוב. אריק באנה אחד הבודדים שממש שיחק מצוין! בראד פיט היה טוב ושון בין גם היה טוב +. לגבי אורלנדו, אני מכתיר אותו! מכתיר אותו לשחקן הגרוע ביותר שראיתי מעודי!! התבאסתי, סתם ביזבזתי זמן וכסף על הסרט הזה שהיה מספיק לראות אותו במחשב. אני הולך לראות סרט טוב לשם שינוי לשפר את הרגשתי(ספרות זולה - Pulp Fiction). אה ועוד משהו הייתה שם אחת פרחה שישבה לידי שעשתה את הסרט יותר גרוע!!! כל היום היא "יאוו איזה חתיך!!" (בראד פיט) וכל היום צרחה למסך-----

Galadriel 3000

New member
לא רק ויזואלית- גם רגשית. ../images/Emo58.gif

כשנכנס סוס העץ, היו לי דמעות בעיניים. למרות שידעתי את הסיפור. כשהקטור מת, שנאתי את אכילס. כשהתעללו ב(לא זוכרת איך קוראים לה, הבת דודה של הקטור ופאריס) רציתי לצעוק.

פרפר15

New member
את צודקת בהחלט הסרט מדהים ../images/Emo58.gif

משחק מדהים של אורלנדו בראד היה ממש מרגש ממש היתרגשתי שהוא קבר את בן דודו ושהקטור מת ממש ירדה לי דימעה אני ממש אהבתי את הסרט הוא היה ממש דומה לשר הטבעות אולי כי אני אוהבת סרטים כאלה של פעם חרבות מלכים דברים כאלה אני חושבת שהקרבות היו מרשימים ובריסיאס היתה מדהימה ממש שיחקה מדהים זה לא פייר שככה כולם אומרים שאורלנדו לא יודע לשחק כי הוא אחד הצעירים המוכשרים בהוליווד ותאמינו לי אם הוא לא היה יודע לשחק אז לא היו מלהקים אותו לתפקידאת לגולס הוא עשה מצויין ואת פריס עוד יותר טוב רואים שהוא ממש מישתפר מסרט לסרט והופך את הסרטים למרגשים ומהנים בבת אחת אני מקווה שניראה אותו עוד הרבה בסירטי מדע בידיוני היסטורי כי אני פשוט לא יוכל ליראות אותו בסרט עקשן קיצ'י או בסרט כמו מטריקס יותר מתאים לו חרבות ודרך אגב השחקנית ששיחקה את הלן ממש אבל ממש חמודה אני בטוחה שהבנות פה ממש שונאות אותה גם אני שנאתי אותה בהתחלה אבל היא ממש חמודה זו הדעה שלי

Galadriel 3000

New member
../images/Emo12.gif אני יודעת ש

פסיקים נורא מפחידים, וגם נקודות. אבל הם לא נושכים את מי שמשתמש בהם!

Chakotay

New member
כמה דברים

את הקטע שהקטור מת גם אני אהבתי, אבל זה לא בגלל אורלנדו וזה לא בגלל בראד, זה בגלל אריק באנה ששיחק מצוין! אני גם אוהב אפוסים אבל הסרט היה פשוט גרוע! דאממ! ועוד משהו זאת ששיחקה את הלן, היא בכלל לא יפה, לא מספיק יפה לפחות. יש המון יותר יפות ממנה, היא סתם פרחה פשוטה וגם שחקנית גרועה, כשהיא בכתה לא יכולתי לא לצחוק. ומשחק מדהים של אורלנדו? בעעעע לא.

aniviel

New member
כן שמעתי שאנשים מאוד התאכזבו...

בגלל זה הורדתי את הציפיות לאפס ואני הולכת לראות את הסרט מחר עם המשפחה... אני כבר יודעת שאני אתאכזב אבל נקווה שאני אהנה לפחות ממשהו חח

Eowyn of Rohan

New member
לאורלנדו יש הבעה אחת!

הוא כזה שחקן גרוע!
חזרתי מהסרט לפני חצי שעה והוא מרשים אבל לא משהו.

moe777

New member
בחייכם,

זה סרט ספקטקלי (לראווה) על כן לא אמור להיות בו הרבה מעבר לעיצוב. אל תצפו לצילום מרשים או לדיאלוגים שנונים, הסרט פשוט לוקח את עצמו ברצינות מגושמת, זה אפילו לא גלדיאטור (אגב, הידעתם שאחד משחקני גלדיאטור מת לפני סוף הצילומים והעורך עלה על תרגיל ששינה את מהלך העלילה (נטולת הסצינות המקוריות שלא ניתן היה לצלם עוד)... זה היה ספור די טראגי, אבל ההפקה פנתה לכל העניין באופן מעשי (ודי מזעזע)... אוקיי, לא משנה... כאן זה שוב מתקשר לטרויה- מפיקים חמדנים (ג'רי ברוקהיימר שוב?, תקנו אותי אם אני טועה) שרוצים הרבה שמות מפוצצים בתפקידים מסורתיים, הסרט הזה יכל בקלות להתברג לכל עשור בחיי הוליווד, אבל היה מחוויר אפילו לעומת בן חור שהפך לקלאסיקנה (מסיבה לא ברורה, הוא ארוך, מייגע והדמויות שבלוניות לחליא) במילים אחרות- לכו לטרויה, אגל רק אם אתם בקטע של סרטי אפוס (כן, גם שר הטבעות יכול לעתים להפוך לסתם סרט ראווה עם מכות, בקטעי הלוחמה שמרדימים אותי יותר מעוד דיאלוגים גרועים, הכל באשמת הוליווד והזרם המרכזי כפי שהוא נתפס על ידיו
)

moe777

New member
בעניין ה'צילום'

התכוונתי לזוויות מקוריות או ביציאות שקשורות לתוכן עצמו, לא צילום הנוף, שיופיע בערך בכל פריים שני.

Y. Welis

New member
ב'בקרוב' יש קטע שלו יורה בקשת,

בדיוק באותו סגנון של שרה"ט... לפחות זה עזר לו.

הממממ...

מכיוון שלא ראיתי את טרויה (עדיין) אני לא יכול להגיב על המשחק של אורלנדו בסרט אבל אני יכול להגיד לך שאורלנדו בלום הוא לא השחקן הכי טוב בעולם אבל יש לו סרטים טובים מאוד והוא שיחק בהם בסדר גמור! אז יש לו ירידות בכמה סצינות ויש לו כמה סרטים גרועים אבל תופעה כזאתי לא שכיחה גם אצל השחקנים הטובים ביותר!

LeAnNe

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo62.gif

אורלנדו בלום שחקן גרוע? מקווה שאני אהב יותר את הסרט כשאני אלך אליו..

adva g

New member
שמעתי הרבה אנשים מאוכזבים מהסרט

וכמו לירון, זאת הסיבה שבאמת אני אלך לסרט (שבוע הבא) עם ציפיות נמוכות. רוב האנשים שאני מכירה וראו את הסרט אמרו שהתסריט ממש גרוע, וגם המשחק של כמה מהשחקנים גרוע(אהה...אהה..אורלנדו...) ושסצינות הקרבות לא כל כך מרשימות (בטח במיוחד אחרי שרואים את שר הטבעות
). ובקיצור,רוב האנשים לא נשמעו כל כך מתלהבים. ממש התאכזבתי רק מהתגובות האלה, כי כל כך חיכיתי שהסרט ייצא ועכשיו אני מתכוונת ללכת אליו בידיעה שזה לא סרט משהו, ושחוץ משחקנים חתיכים לא בטוח שאני אמצא שם הרבה. נו טוב, אבל יכול להיות, אני מקווה, שאני עוד אופתע לטובה מהסרט,אי אפשר לדעת!

Galadriel 3000

New member
חח תצפי לסרט עם מלאאאאאאאאאאאאאאאאא

אבק. טונה של אבק. הרים של אבק...

FrecCo

Active member
אנשים- אין לי מושג על מה אתם מדברים

זה סרט ע-נ-ק. באמת שאני לא מבין, לא אתכם, ולא את כל מי שלא אהב אותו. קודם כל בקשר לאורלנדו- ההבעות פנים האחדות שלו כשחקן באמת לא מוסיפות לו, הוא פחות מכניס לדמות אופי בצורה הזאת, אבל שחקן גרוע הוא לא. הוא עשה את התפקיד של המאהב הפחדן כמו שצריך. שאר שהחקנים שיחקו פשוט מושלם. בעיקר שון בין ובראד. והסרט עצמו- עלילה מרתקת, משחק מעולה, דיאלוגים מרשימים, מוזיקה+גרפיקה מדהימה= הסרט לא משעמם לדקה. הוא סיקרן וריתק אותי עד השניה האחרונה. חוצמזה שהקרבות היו ממש מרשימים, במיוחד בין הקטור לאכילס... זה סרט פשוט טוב, אחד הטובים שראיתי השנה ובכלל (כמובן ששרה"ט במקום הראשון...), ואני מפקפק בכל דעה אחרת.

למעלה