טרויה(ללא ספוילרים)

Eowyn of Rohan

New member
ראיתי פעם משהו בטלויזיה מזמן.

לא אמרתי שהסרט צריך להצליח, אמרתי שזה מבלבל כשלא יודעים בעד מי להיות. לי זה הפריע, מה אני אעשה. היה יותר טוב לדעתי אם היו רעים וטובים, כמו בשה"ט. מישהו שאפשר להזדהות איתו ומישהו אפשר להיות נגדו. חוץ מזה, לא דיברו בכלל על העקב של אכילס, הקטע עם הסוס היה כל כך מהר, היו יכולים להראות פחות מהחזה של בראד פיט ואורלנדו ולעשות משהו יותר עמוק ועשיר בדיאלוגים(שהם לא משפטים הירואים למיניהם), למרות שזה סרט קיץ.

אני חושבת שהיית יכולה להנות יותר

מהסרט אם היית עוזבת את הסיפור האמיתי ומתייחסת יותר למה שעשו בסרט. נורא אהבתי את הקרבות. הצתמררתי למוות כל הסרט. איך לאמר... סרטי מלחמה עושים לי את זה!(זה בסדר. אנחנו אוהבים אותך, טשי). בכל זאת אפשר להיקשר למישהו ולהתנגד למישהו.נקשרתי להקטור והייתי נגד מלך יוון. פשוט תזרמי עם הסרט... לא חייב לחלק את זה לקבוצות של רעים וטובים.

ChipiM

New member
גם אני ראיתי אותו אתמול ../images/Emo140.gif

ואני מסכימה איתך על הקטור... באמת מקסים!
- חחח איזו מילה... ושון בין פשוט מעולה! שאף אחד לא יגיד אחרת
אנלא מסכימה איתך בקשר לאורלנדו, כי בסרט הוא היה אמור לשחק את ה"טמבל המאוהב"...

יש למישהו מושג אם...../images/Emo58.gif

השחקן שמשחק את היווני שהקטור הרג כדי להגן על אח שלו, משחק בלב אמיץ את חבר של מל גיבסון?!

aniviel

New member
מנלאוס...

אכן, הוא משחק בBraveheart... הוא גם משחק בKingdom of Heaven של אורלנדו בלום שייצא שנה הבאה... רשימת הסרטים של השחקן ברנדן גליסון

FrecCo

Active member
אממ הבהרה קטנה...

טוב... התבלבלתי לגמרי, אני חייב להבין מי זה שון בין בשרה"ט ומי הוא בטרויה. לפי מה שהבנתי בשרה"ט הוא משחק רק באחוות הטבעות את בורומיר? ואם כן, אז את מי הוא עושה בטרויה? :p

הוא משחק את אודיסאוס היווני לא?

או שאני מתבלבלת. זה שאמר לאכילס (בזמן שהוא לימד את דודנו להילחם) שיש מלחמה והם רוצים אותו.

FrecCo

Active member
אהההה נכון.... המלך הזה שאכילס-

אמר שהוא הכי מעריך. באמת רואים שזה אותו אחד ששיחק את בורומיר...יאפ

InfeCtedShesek

New member
כן, וזה דפוק.

כמה אפשר לערבב סיפורים? ערבבו את הסיפור על עקב אכילס עם האודיסאה של הומרוס. אפשר היה להבין את זה אם היו נותנים יותר פרטים על כל סיפור, אבל מה שיצא זה ערבוב עצום וזה מבלבל נורא. בכל זאת, אהבתי את הסרט.. הוא ענק.

למעלה