טרויה(ללא ספוילרים)

OB4ever

New member
לדעתי../images/Emo58.gif

אני ראיתי אתמול ... האמת שהיה דיי מאכזב..כאילו הסרט מדהים אבל לא יותר מידי.....לדעתי בראד פיט שיחק ונראה שם הכי יפה. האפקטים היו טובים מאוד, והקרב בין הקטור לאכילס היה מדהים!!! בכלל המלחמות היו ממש מרהיבות...לא אהבתי במיוחד את הדמות של אורלנדו...היא גם בקושי הופיעה וגם הייתה פחדנית ....בסרט הזה אורלנדו (לפחות לדעתי) נראה פחות טוב מאשר בסרטים האחרים שלו.....אהבתי גם נורא את התלבושות...ואת הטקסט של השחקנים ובעיקר את המוזיקה המדהימה!!! שבלעדיה הסרט לא היה שווה....וולפגאנג פיטרסון (הבמאי) הצליח יותר עם גלאדיאטור.....אבל לא משנה הסרט הזה גם היה מעולה אבל לא עוצר נשימה......אריק באנה גילם את הקטור מעולה..הוא שחקן ממש טוב..אז בקיצור סרט שולט..חסרים לאורלנדו קטעים..רוב הקטעים גם דיי דומים והוא מרחם על עצמו מלא....(לא נורא הגוף שלו היה חבלז)...אבל בתחלס הוא שיחק את המאהב הפחדן מעולה..בראד פיט נראה טוב שיחק טוב ולקח את ההצגה....אריק באנה שיחק מדהים..דמות מאוד חזקה....הסצנה הכי טובה נראה לי הסוף (כמעט בכיתי) כשאורלנדו הרג את בראד פיט..והקרב בין הקטור לאכילס..שהיה מלא בביצועים מרשימים...אז זהו לכו לראות!!

Chakotay

New member
דיאלוגים מרשימים?

איזה בדיוק? אלו היו הדיאלוגים הקיצ'יים והנדושים ביותר ששמעתי הרבה זמן.

FrecCo

Active member
שטויות.

השיחה בין אכילס למלך טרויה (כבר שכחתי שמות..) בקשר להחזרה של הגופה של הקטור הייתה מרגשת ושנונה. בכלל לאכילס היו הרבה שורות גאוניות. השיחות שלו עם המלך היווני שהוא אמר שהוא הכי מכבד (שוב, שמות...) היו מעולות. כל הטקסט בסרט היה טוב והכי לא קיטשי שיש. להיפך, הם התאימו בדיוק לאווירה והוסיפו הרבה לדמויות ולפיתוח העלילה. אני מצטער שלא הבנת את הגאוניות של הסרט. אבל זו לא בעיה של הסרט, אלא שלך... אגב, OB4ever... את גם הגבת על הסרט ב-seret.co.il וגם הכנסת לביקורת שלך כמה שורות מביקורות אחרות שם.. נכון? חחח
מה שכתבת פה זה מילה במילה כמעט מהביקורת שלך באתר ההוא... וגם מכמה ביקורות אחרות Oo

Chakotay

New member
פחחח לא הבנתי את הסרט?

מצטער אבל אין מה להבין! זה סרט אידיוטי מתחילתו ועד סופו שכל ילד יכול להבין והוא כולו עמוס בקיצ'יות! והשחקן ששיחק את מלך טרויה היה דווקא טוב מאוד לשם שינוי.

OB4ever

New member
כן הגבתי בסרט

אבל לא לקחתי מביקורות אחרות....זה שלי....כתבתי את זה לפורום אורלנדו בלום..ואז ראיתי שהגיבו על טרויה לא הכי חיובי באתר סרט אז החלטתי לשים את הביקורת שלי...

אנשים ראיתי....

אנשים אני ראיתי את הסרט טרויה והגעתי למסקנות הבאות 1 סרט משהו best 2 טיפ טיפה ארוך בכל זאת 3 שעות של סרט כאילו שר הטבעות זה סבבה אבל חלאס כמה דם אפשר לראות בסרט 3 הכישרון משחק של בראד פי שואף לאפס 4הכישרון של אריק באנה לא מאכזב ומפתיע לטובה 5 אורלנדו הפתיע אותי מאוד כי הפעם הוא שיחק מעולה 6 הם חייבים לעשות יותר הפסקות בסרט של 3 שעות כי שתיתי יותר מדי קולה והיה לי פיפי בחצי מהסרט והתאפקתי וזה היה נוער

Galadriel 3000

New member
ויהייי!!!!!!!!

אני מסכימה עם כל מילה ומילה!!! הכל נכון (כולל הקטע עם הפיפי והיותר מדי קולה) רק שזה שעתיים וחצי סרט ולא שלוש שעות אבל חפיף. ותחליף דם באבק. ( חלאס כמה אבק אפשר לראות בסרט )

FrecCo

Active member
חחחח... בראד שיחק מעולה.. ענק פשוט

ועם זה הסכים גם מי שלא אהב את הסרט... אבל שיהיה P: והסרט באמת ענק.

דעתי על הסרט!!!!../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

הרגע חזרתי מהסרט. חשוב לציין שזה סרט ענק!! אני הולכת לראות אותו שוב. אהבתי את הסרט כי אין רעים ואין טובים. אי אפשר להחליט באיזה צד לבחור
בייונים שכוללים את אכילס (בראד פיט), את שון בין (שכחתי את שם הדמות) ואת הלנה. או בצד של הטרויאנים שכוללים את הקטור, פאריס ואת בת דודתם. הכל מתבלבל כשבת דודתם של פאריס והקטור מתאהבת באכילס היווני וכשהלנה מתאהבת בפאריס הטרויאני. אי אפשר להחליט באיזה צד לבחור כי נקשרתי לשתי הקבוצות. הקטעים שנורא צימררו אותי: כשפאריס נלחם עם היווני ההוא והקטור מגן על אחיו. (שוב.. יווני מול טרויאני. באיזה צד לבחור?!) כשאכילס הורג את הקטור (שוב יווני מול טרויאני) כשפאריס הורג את אכילס (ממ...במי לבחור?). דרך אגב זה היה קטע ענק שהוא תוקע חץ בעקב אכילס. כשהקטור הורג את דודנו של אכילס. הסרט הפך להיות מקום שני ברשימת הסרטים שאני אוהבת. לרגע קט חשבתי שזה יותר טוב משרה"ט.(זה היה לזמן קצר. אל תסקלו אותי באבנים) דבר שני, אני מאוהבת בהקטור דבר שלישי.. אורלנדו בלום שוב מפתיע עם משפטי החוכמה שלו גם בסרט הזה!! לדעתי הוא ממש שחקן גרוע. ממש!!! ממש!! ממש!!!!!!

יוו אני עדיין בהלם מהסרט!!!!

אני לא יכולה לישון! מאז שנגמר הסרט עד עכשיו אני ככה-->
הסרט צימרר אותי עד עמקי נשמתי. כל הסרט חשבתי לעצמי שעוד שניה אני מקבלת דום לב.

Eowyn of Rohan

New member
דווקא זה מה שעצבן אותי בסרט../images/Emo58.gif

שאי אפשר להחליט באיזה צד אתה ובעד מי אתה. כשקראתי את הסיפור וכשראיתי גירסאות אחרות שלו בטלויזיה ובמקומות אחרים תמיד הייתי בעד היוונים, והטרויינים נראו לי רעים ולא בסדר. שמחתי כשמהסוס יצאו החיילים היוונים ופתחו את השער. בסרט הזה לא הייתי סגורה עם עצמי בעד מי אני וזה פגם בהנאה.

באיזה עוד סרט ראית כזה דבר?..

איזו מקוריות! לקחו את בראד פיט (שחקן מצויין) ושמו אותם בתור היוונים. לקחו את אורלנדו בלום (שיודעים שכולם אוהבים אותו) אותו בתור הטרויאנים. בכוונה כדי לבלבל את הצופים שלא ידעו באיזה צד לבחור. למה תמיד צריך טובים ורעים בשביל שהסרט יצא מוצלח?.. לקחו מלחמה ביוון והראו לנו את סיפור חייהם של שני הצדדים במלחמה וזה יצא מוצלח ביותר (לדעתי).

למעלה