טריילר חדש ל Doom והוכרז תאריך יציאה...

V Has Come To

New member
טריילר חדש ל Doom והוכרז תאריך יציאה...

13 במאי השנה...
מת שהמשחק הזה לא יאכזב..כבר הרבה זמן לא שיחקתי שוטר חסר מחשבה ואלים...

זה לא יאמן כמה זה נראה טוב בהשוואה להדגמה המסריחה מE3.

המשחק היה נראה כל כך חסר השקעה בE3 ועכשיו זה נראה מלוטש מאוד וכייף אדיר, המפלצות ממש נוסטלגיות והמסור גם! בהחלט לוקח אותי אחורה לתקופת הילדות
כשחרשנו על דום .1/2

לא האמנתי שאגיד את זה אבל בטסדה עושים חסד אדיר לסדרות הישנות של ID SOFTWARE, קודם הטירה הנאצית ועכשיו דום. אני כמעט מרשה לעצמי לחלום
בהקיץ על רייבוט מכובד לסדרת קומנדר קין.

בדיעבד חבל שהם לא קנו את הזכויות לדיוק ניוקם, יכלנו לקבל משהו טוב במקום ההחיאה של דיוק ניוקם פורבר.

V Has Come To

New member
אתה מתכוון ל BFG...

שאלו ראשי תיבות של Big Fucking Gun(כמובן שכילד לא היה לי מושג)
אני חושב שראיתי את הBFG מככב באחד מהטריילרים וגם אם דמיינתי אני חושב שיש סיכוי נמוך מאוד שלא נראה אותו כי זה נראה שהפעם הם אפילו עוד יותר חוזרים למקורות של המשחקים הראשונים...DOOM3 לקח את עצמו ברצינות הרבה יותר מדי...

amithas190

New member
איזה קטע לא ידעתי שזו המשמעות חחח בקושי ידעתי אנגלית אז

V Has Come To

New member
מה שאומר שרוב הסיכויים שנקבל definitive edition למשחק הקודם.

וזה גם מאוד משמח אותי כי בא לי לשחק את המשחק הזה שוב מההתחלה עם גרפיקה משופרת...

אין סיכוי לרימאסטר, RDR זמין לאקסבוקס one בתאימות לאחור.

ולכן סביר להניח שרוקסטאר יציעו אותו במקביל לPS NOW ולא כרימאסטר שהוא stand alone.

נקווה שRDR 2 באמת בפיתוח.

V Has Come To

New member
הייתי חושב שהם ירצו לתת הזדמנות לשחקני הדור הנוכחי...

שעוד לא שיחקו את המשחק ולתת תיאבון למשחק החדש אבל אם אתה אומר שזה לא הגיוני אני מאמין לך וחבל...

Mirror’s Edge 2 טריילר סיפור.

נראה מרשים, חבל רק שהם לא הופכים את המשחק למשחק מגוף שלישי. כי המשחק המקורי די נהרס לי בגלל המבט ראשון.

נחמד למי שאהב את המשחק הראשון אבל.

טריילר השקה לXCOM2 (כרגע בלעדי לPC יש תקווה לפורט)

אחד ממשחקי הAAA הגדולים שבלעדיים למחשב מקבל טריילר השקה, מרהיב.
המפתחת לא שללה אפשרות של פורט בעתיד לps4/ONE אבל זה בטוח לא יקרה השנה הזו אם בכלל אי פעם.

The Division יאפשר לשחקני הPS4/ONE לשנמך גרפיקה בשביל

ביצועים טובים יותר. ליתר דיוק המשחק יתן לנו אפשרות לבחור בין תאורה מרשימה לבין השינמוך שלה לטובת פריים טוב יותר.

כל הזמן אנשים מתבאסים על הגרפיקה של The Division יש כאלה שהפליגו לומר
שהמשחק נראה כמו משחק דור קודם, אז אם השנמוך לא הספיק לכם, אתם יכולים לשנמך עוד..
http://wccftech.com/the-division-console-choose-frame-rate-lighting/

מישהו 2

New member
הם לא הראשונים לעשות את זה

למען האמת גם בוויצ'ר 3 יש אפשרות לשנמך מעט את האפקט של התאורה ועוד משהו של FX טשטוש

לTitanfall 2 יהיה קמפיין סינגל וסדרת טלווזיה?!?!

שמועה בלבד.
אני שם את זה בתור שמועה כי forbes טוענים שדיברו עם התסריטאי הראשי, אבל אין אישור כרגע מEA לעניין.

אז לפי השמועה יהיה סינגל מושקע, סיפור שמשלב פנטזיה ומדע בדיוני כאחד, ועלילה שהיא סוג של תמונת מראה למלחמת האזרחים האמריקאית.

ולפי אותה שמועה גם סדרת טלווזיה בתכנון, (יהיה מדליק אם תהיה אנימה לא? )
המשחק אמור להגיע בשנה הבאה, מתישהו ב2017 לכל קונסולות הדור הנוכחי.
http://www.forbes.com/sites/dongrov...-grounded-dirty-and-human-world/#2f05cb2a3904

עטלפוני

New member
הלוואי...

בהתחלה שנאתי את הבטא, אבל המשחק התחבב עלי עם הזמן והפך למשחק מולטי היחידי שאני משחק. אני מאוד אשמח אם לחלק 2 יהיה גם סינגל, כי המשחקיות עצמה מאוד מהנה.
&nbsp
המשחק די מחולק חינם כבר, לפחות פעם בחודשיים הוא חמש דולר באקס בוקס, וכל ה DLC הפכו לחינם קבוע לפני חצי שנה - אז למי מפה שיש אקס בוקס, אני ממליץ.

מקווה גם שיהיה שיפור גדול בגרפיקה

וטוב שהם לוקחים את הזמן ולא משריצים את המשחק הזה השנה. יש לי הרגשה שנקבל משחק איכותי :) הייתי מת שנוכל לשחק ביחד.

חחח נכון :) אמן היה לי killer instinct

בנתיים אני מספק את היצר בצפייה בתחרויות. שנים לא נגעתי במשחק בסדרה.
(כי שנים לא היה :(

אני אחרוש, עד שסטס יחזור לכאן ויעשה משנינו שווארמה במשחק הזה :)
הבנתי שמייקרוסופט עשתה בKI משהו שרק עכשיו קפקום עושה בSF5.

נותנת רק לאנשים שהם באותה הרמה לשחק יחד.שזה מעולה.

למעלה