טריילר חדש ל Doom והוכרז תאריך יציאה...

PlayGirl3

New member
קראש בנדיקוט חוזר?

לא יודעת, אבל פלייסטיישן המזרח התיכון פרסמו את הטיזר הזה.
בתרגום חופשי לעברית: "מבוקש. היכן אתה קראש?".

למה זה פורסם דווקא בשלוחת המזרח התיכון ומה זה אומר? הייתם רוצים משחק חדש של קראש? (אם זה העיצוב החדש שלו אז אני אוותר).

דווקא אהבתי את העיצוב הזה.חמוד.

לדעתי זה פורסם דווקא במזרח התיכון בשביל המסתורין וכדי שנשאל את עצמנו בדיוק את השאלה הזו. לדעתי הכי סביר שנראה את משחקי הקראש של הps1 ואולי גם של הps2 על הפס4. לא רואה את נוטי דוג חוזרת למותג הזה אי פעם. ומקווה גם שסוני לא תבזבז עליו זמן פיתוח. אני די בטוח שכולנו פה אוהבים את קראש וכולנו שרפנו אינספור שעות בילדות שלנו על קראש 3 בפרט. בכל זאת חייב להגיד שהלב שלי שייך לחלוטין לג'ק ודקסטר ואם כבר סוני תשקיע במשחקי פלטפורמה אני מתפלל שהם ישקיעו בסדרה הזו ולא בקראשז.

PlayGirl3

New member
דווקא ג'ק ודקסטר?

הכי פחות אהבתי אותם מכל הפלטפורמרים. אם כבר יותר טוב מקראש אז רק ראצ'ט וקלאנק.

לא זוכרת אם שיחקתי בקראש 3 אבל קראש 1 היה משחק הפלייסטיישן הראשון שלי וחרשתי עליו המון ומאוחר יותר גם על המשחק מירוצים.
לא זוכרת באיזה מההמשכים שיחקתי אבל הכי אהבתי את הראשון.

ג'ק ודקכסטר 1, אדיר בעיני, ההמשכים חות.

קראש הוא סתם שועל בלי אישיות שאוהב תפוחים ג'ק ודקסטר מרגישים כאילו יצאו מתקופת הזהב של דיסני
.

תמחקי רגע את ג'ק 2 ו3 ותחשבי רק על הראשון. אני בטוח שאם ייצא קראש חדש, אף אחד לא באמת יהנה ממנו היום, ב3 שעות את מסיימת את כל המשחק בלחץ, כדאי לנו שהוא ישאר זיכרון ילדות מתוק.

כמובן שאם קראש יעבור איזה רייבוט רצחני שמביא אותו לסטנדרטים של סופר מריו האחרונים והוא יהיה תלת מימדי באופן מלא עם עולם גדול, אני אחזור בי, אבל משחק
בסגנון, משחקי הPS1 בגרפיקה עכשווית? כל כך לא!

PlayGirl3

New member
שיחקתי רק בראשון

ג'ק חסר אישיות בדיוק כמו קראש ודקסטר מעצבן.

ברור שאם יעשו משחק חדש של קראש הוא כבר לא יהיה בסגנון המקורי. העיצוב החדש בטיזר גורם לי לחשוב שהוא גם יכול לדבר.

את אופטימית אש. לדעתי מדובר אם כבר על משחק קטן להורדה.

לא משהו ברמת ההפקה של R&C משהו ברמת הפקה כמעט אינדית או מקסימום ברמה של קנאק המעפן ורק להורדה באיזה 20 דולר.

מאוד מקווה שסוני לא ישפכו על המותג תקציבי עתק.שרק ג'ק ודקסטר ראויים להם.
בכללי אני מקווה שסוני תפסיק עם השטויות האלה של קראש וכבר תסדר לנו משחק AAA בלעדי של סופרמן, כפי שנרמז לא פעם.

PlayGirl3

New member
עוד לא בטוח בכלל שמדובר במשחק

ואני מזכירה שהזכויות על קראש כבר מזמן לא נמצאות אצל סוני. Activision קנו מהם את הזכויות לפני 5 שנים או משהו כזה, מה שעושה את הטיזר הזה עוד יותר חשוד.
אני גם לא חושבת שאקטי יתנו לאיזה מפתחת אינדי מירדן לעבוד על המותג הזה ואז יתנו לפלייסטיישן לפרסם את זה ראשונים בשלוחה הכי נידחת שלהם.

זה שיש פרויקט סודי בין אקטיבז'ן לסוני זה ידוע מזמן :)

גם ידוע שסוני מתכננת כל מיני סיאנסים למותגי IP מהעבר.ככה שלא הייתי דוא ג לאפשרות שסוני ואקטיביז'ן מבשלות לנו איזה קראש, השאלה היא רק מה ההיקף של הפרויקט ולדעתי הוא לא שווה מעבר לזה.

ברור שלא יתנו לכמה ערבושים לפתח את זה, אני צוחק.
אבל זה בטוח יהיה פרויקט שיראה כאילו הם פיתחו אותו.

נקווה לטוב, אבל בהנחה שהפרויקט הסודי עם סוני ואקטיב עוד בתוקף אז נתפלל שזה לא קראש.

V Has Come To

New member
Dark Souls III - Opening Cinematic Trailer

חבל שאני לא מתחבר לז'אנר ולסדרה הזאת כי נראה שכל המשחקים שלהם מושקעים בטירוף...

amithas190

New member
מושקעים ומיוחדים אבל גורמים לך לשחק כמו רובוט חסר נשמה

ואי אפשר להיות רובוט חסר נשמה יותר מ 120 -150 שעות.
למרות שהגימפליי מעולה והכל מאוד מושקע, מאוד קשה למצוא את העלילה בין שברי המידע שאתה מוצא בדרך.
&nbsp
בגלל זה אני מגביל את הסידרה הזו לפעם בשנה שנתיים.

V Has Come To

New member
התיאור שלך נשמע לי מדיוק...

אומנם לא שיחקתי אפילו שניה אחת במשחק אבל אני רואה הרבה אחרים משחקים אותו באתר טוויצ'..אני רואה אותם נלחמים בטכניקה רבה במפלצת אחרי מפלצת שאומנם נראות פשוט מדהים אבל מגיעות ונעלמות ללא שום סיפור או ערך מוסף...

PlayGirl3

New member
חשבתי שלא מעניין אותך סיפור או ערך מוסף אלא רק גיימפליי...

V Has Come To

New member
רק בשוטרים סטייל COD...

וגם שם יש הסבר לסיפור אפילו שהוא קצרצר על למה אתם נלחם מול מי שאתה נלחם..בDS לפי מה שאני ראיתי זה נראה כמו שעות על גבי שעות של קצירה של מפלצות ללא שום דיבורים או סיפור..אולי אם זה היה שוטר ולא האק אנד סלאש זה היה יותר מעניין אותי כי באופן כללי אני מעדיף במשחקים לחימה עם נשק חם...

V Has Come To

New member
Unravel מקבל ציונים טובים-סבירים אבל לא מטורפים...

משחק שקצת חיכיתי לו אז קצת חבל לי שהוא לא מפיל את המבקרים מהכיסאות...
עדיין יש סיכוי שאשחק אותו...
IGN - 8.3
GT -7.5
Gamespot - 7
Polygon - 6
Kotaku לא נותנים ציונים במספרים אבל נראה שהם בצד שיותר מרוצה מהמשחק אבל עדיין מצביעים על בעיות...

אני גם חיכיתי לו (ולא קצת) מאכזב מאוד שהאורך בערך 7 שעות

ושהוא תיסכל לא מעט אנשים שאוהביםופאזלים במהלך ה7 שעות האלו. לפי הביקורות
הוא מתסכל בעיקר בגלל שהוא זורק עליך פאזלים, שהפיתרון שלהם נוגד את כל החוקים שהמשחק לימד אותך עד אותה נקודה, וזה מפגר.

אם אנסה אותו זה רק במחיר ריצפה או אם יגיע אי פעם לפלוס.

V Has Come To

New member
קונאן אובריין ושחקני הNFL משחקים בDoom...

מסרטון לסרטון המשחק הזה רק מוצא חן בעיני יותר ואני גם מתחיל לחשוב שהם אשכרה יספקו את הסחורה...
אני בעיקר אוהב את הדגש על הmelee קומבאט..ונראה שיש מבחר גדול ומעניין של אוייבים...

למעלה