טריילר חדש ל Doom והוכרז תאריך יציאה...

Firewatch מקבל ממוצע של 75.. יש בעיות עם גרסת הPS4

Firewatch אח ממשחקי האינדי המושקעים והמצופים של התקופה האחרונה מקבל ממוצע ביקורות של 75. לפי רוב המבקרים הנקודה החזקה ביותר של המשחק היא הדמויות שלו, הדמויות מרגישות אמינות מאוד,הדיאלוגם מצוינים, ובכלל יש למשחק אווירת חקירה נהדרת.

המשחק איבד הרבה נקודות אצל המבקרים בגלל עלילה (plot) חלש ומשעמם.
התלונה שהכי חוזרת אצל המבקרים, זה כמה בעיות פריים רייט, יש בגרסת הPS4.

כנראה שהמשחק סובל מהאטות נוראיות כמעט כל רגע נתון ובמשחק שכל כך מנסה לקחת אותנו לעולם אחר, זה די הורס את כל הפואנטה.
בגדול, אם אתם לחוצים לשחק במשחק, ויש לכם מחשב שיכול להריץ מומלץ לשחק עליו כרגע.
אני רוצה כן לשחק במשחק, אבל לאור התלונות אחכה עד שאוכל למצוא אותו במחיר ריצפה/פלוס.

לזכר אתר GT הנפלא, צירפתי את הביקורת שלהם לfirewatch אם אתם רוצים
ללמוד עליו יותר.

PlayGirl3

New member
לפי מה שאני רואה הממוצע דווקא מעל 80

והמון אתרים דירגו אותו בין 90 ל-100. מביקורות שחקנים נשמע שהמשחק ממש מעניין. חבל באמת שיש בעיות טכניות שהורסות.

V Has Come To

New member
ממתי אכפת לך מציונים באתרי ביקורות?

חשבתי שאתה בוחרת את המשחקים שלך לפי תחושת בטן בלבד...

PlayGirl3

New member
אני רואה שאתה במצב רוח קרבי היום

אמרתי שלא אכפת לי מביקורות של אתרים כמו IGN שמוכרים ציונים לכל המרבה במחיר. פעם הם עוד היו איכשהו עקביים בתוכן הביקורת עצמה כי היו מבקרים קבועים שהיית יכול להבין מה הטעם שלהם אבל היום כל ביקורת נכתבת ע"י בלוגר אלמוני אחר ככה שלציונים שלהם יש אפילו פחות משמעות.

בדקתי מה הממוצע ב-metacritic כי נשמע לי לא הגיוני 75 לפי תגובות שראיתי באינטרנט. לא אמרתי שקראתי אף אחת מהביקורות או שאני מאמינה להן.

אני לא בוחרת משחקים לפי תחושת בטן ואין לי רצון להיכנס שוב לדיון הזה.

V Has Come To

New member
להיפך אני דווקא במצב רוח לא רע בכלל...

אני סתם פשוט לא אוהב שאנשים בויכוח איתי אומרים משהו אחד רק בשביל לצאת צודקים ואז אתה מגלה שבדיון אחר הם סותרים את מה שהם כתבו...
בסדר..את לא סופרת את IGN הבנתי..עכשיו בבקשה ספרי לי איזה אתר ביקורת את כן מכבדת שיכול להשפיע על ההחלטה שלך אם לקנות משחק מסויים או לא...

למה את מנסה לסתור אותי?

אי אפשר לנצח אותי בויכוחים על גיימינג אורלי :)
הממוצע של גרסת הPS4 הוא 75.
http://www.metacritic.com/game/playstation-4/firewatch
זה שאת מנסה להקפיץ לו את הממוצע בהסתמכות על גרסת הPC זה ניסיון נחמד.

רובנו כולל את ישחקו את המשחק הזה על הפלייסטישן 4, ככה שאיזה עניין יש לנו בביצועים שלו או במה קיבל על המחשב?

אני בטוח שזה משחק מרתק, אני בעצמי רוצה לשחק בו.

אחרי היום שמפתחי המשחק בעצמם הבהירו שלא יוכלו לפתור את בעיית הפריים רייט בלי עזרה מאסיבית של סוני, וצוות unity אז בכלל, צריך לשים דגש על הממוצע שלו בגרסת הפס4 ועל הביצועים שלו, שספק אם יתוקנו והממוצע שלו בפס4 מוצדק.

PlayGirl3

New member
לא שמתי לה שהסתכלתי על גרסת PC

מה לקחת את זה קשה?

כנראה שאני גם אחכה למבצע/פלוס.

חס וחלילה קשה אני צוחק :)

כנראה שהיינו צריכים לצפות מיוצאי TT לביצועים כאלה במשחקים שלהם

סקוור יפלו חזק על המודל האפיזודי הזה.

אני ממש דואג לעתיד של היטמן בגלל זה.
פאקינג שיט.משחק שנראה כל כך טוב וכל כך מושקע יכשל בגלל מודל אידיוטי.

עד שהמשחק ייצא בדיסק לרוב האנשים יירד ההייפ כלפיו, דפוקים.

למעלה