טרי טרי מהשטח!!!

Moo Moo

New member
../images/Emo41.gifהצהרה חשובה../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

לכל הרוכבים עם מיגון עליון בלבד במיגרש. חובה, פשוט חובה להגן גם על החלק התחתון (בעיקר בירכיים). צברתי בשנה האחרונה הרבה מאוד שעות וקילומטרים של רכיבה אגרסיבית בתוך מיגרש, והיום זה קרה והחלקתי. למזלי הפנייה לא היתה מהירה עד כדי קח ויצאתי בשלום יחסית. ולכל אלא שאמרו שג'ינס לא מחזיק מטר.... הם כ"כ צדקו
הגי'נס ניקרא ישר עם המגע באספלט ונתן לכמה אבני חצץ להגיע הישר למתחת לעור. ולרופא התורן, תודה רבה

bendoe

New member
../images/Emo12.gif אח חדש לאריאלה מבRוק אחיייייי

GIXXER GIXXER GIXXER
GIXXER GIXXER GIXXER
דבר איתי בדחיפות מסRים

malganis

New member
אין מה להגיד. סחתן על הרכישה.

אח גדול לאריאלה ( אבל תקרא לזה איך שתרצה). (גדול בשנים, 97, וגם גדול בנפח, 750
). ובקרוב הבונבון משודרג אף יותר. שיחק אותה. וואלה bendo יש לך מלא מה לדבר איתו. תתאמו איזה יום ושעה השבוע ונעשה לאחים בוק. יאללה גאזזים.
ומה איתי

bendoe

New member
תן לבחור להכיר את אשתו החדשה

שלא נעשה לו פדיחות

העניין האירוני הוא ...

שידידי קנייטלר ומר.בנדו מכירים. בנדו, זוכר את ראם?... ועכשיו, זוכר את רועי ?

bendoe

New member
ברור שאני מכיר אותו מחוץ לפורום

מימים עברו. שהוא היה מתקלט על הבר של קפה בזל
ובניצחו של ראם

malganis

New member
../images/Emo151.gif דפוק הבן אדם. עזוב אותו.

עוד יחשבו שאחנו חברים שלו. bendo אתה מתבקש לרדת למחתרת לכמה שעות. לך לרכב עדיף.

bendoe

New member
האמת היא ש...../images/Emo9.gif

היום רכבתי בבר גיורא והיה מדהים!!!! קצת שיופים קצת אטרף קצת לתת בראש
לR6 וקצת קפה קר +מים עם לימון בצד...היה נחמד ביותר

קינה..

איפה הם ימי ראש העין .. היה שולחן? היה היו כיבודים טעימים? היו היתה אוירה? היתה היתה! היה רעש? אוח, כן! היה והכי חשוב, היה אימון. קצת עצוב.. ודי חבל..
לילך

TomaC

New member
חבל שאין תמונה של אחד אחר

שנתן בראש...... אם אין תמונה מהיום- אז לפחות משהו היסטורי....

אורי-

New member
באמת היום המגרש היה ריק יחסית

וטוב שכך... למי שזוכר , בפעם הראשונה לפני כמה חודשים כשעליתי למגש עם הרכש החדש , לא הבנתי למה מכסה הוריאטור פוגש כ"כ מהר את הקרקע. היום , היה סופסוף מגרש פנוי , החלטתי להשאר עד שאעקף (אחרי כמה סיבובים עלה למגרש גרין מאשין , השפן של אנרג'ייזר פראייר לידו , הוא כמעט ולא הפסיק להסתובב...) כשירדתי , גיליתי שאכן הגעתי עם הצמיגים לאיזור שקרוב לסוף (לסוף עצמו אני לא חושב שאפשר להגיע עקב מגבלת הטייה , אולי אתבדה עם הזמן , כרגע זו לא המטרה - מקווה שגם בהמשך לא) , אבל הפעם ללא שום נגיעה בקרקע... מסתבר שאכן קו פניה נכון במהירות קבועה הוא יעיל יותר , וכשהוא מקוטע / ללא גז - הקטנוע נופל לפניה בצורה לא טובה. זה כבר הביא לי עוד חשק להגיע לקורס מתקדם וללמוד את העקרונות בצורה מרוכזת ומקצועית. כמו שכתבתי בהתחלה , מגרש פנוי זה טוב , וגם מפגש חברתי זה טוב , והשילוב - מצויין , אבל הפעם המגרש עצמו נותר שומם ,(לשמחתי). נ.ב לדעתי , כדאי להמשיך לחפש מגרשים , אם נוכל למצוא עוד מגרשים ולצמצם קבוצות - האימון יהיה אפקטיבי יותר. אני אפילו אשמח לתרגל בקבוצה קטנה איפה שהוא , אפילו במגרש קטן יותר , ואח"כ להגיע לראשל"צ לפגוש אנשים , לראות עוד אופנועים , ואם יהיה מקום- לתרגל עוד קצת גם שם. (גם הרעיון של מפגש אופנועים בימי שישי בצהריים איננו רע , אפילו אם הוא ליד המגרש)

אפשר גם אחת ?

לא לוקח קרדיט... סתם משהו שמצאתי תוך כדי סדר בספריית התמונות שצילמתי. וחוץ מזה ... למה אתה לא ישן ?

malganis

New member
בדיוק אני הולך לישון. ../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

התמונה שלך יותר טובה.
סחתן.

green machine

New member
../images/Emo123.gif

יש לי שעתיים בשבוע לתת בגז להשכיב עד האזניים ואם קצת מזל אפילו להתפוצץ! (ויש מי שמרים את האופנוע וחובש את הפצעים) אז לבזבז את זה בדיבורים כמו: "יוו איזה אופנוע יפה יש לך...המעיל האדום החדש ממש הולם את המגיני ברכיים שלי..." כוסיות

למעלה