טרי טרי מהשטח!!!

../images/Emo6.gif ורק בגלל שאתה כזה....

קבל את זה

green machine

New member
../images/Emo25.gif

הרסת אותי עם התמונות האלה... התמונה הראשונה עם רקע של כלניות אדומות פורחות בשדה הירוק (ממש
) השנייה עם שני
עמוסים בזבל (זה כבר הרבה יותר מתאים)

yarivos

New member
הייית עסוק בלבלוס סטייקים../images/Emo80.gif

אתה יודע.. ככה זה עם קסטומאים. תגיד, אם אני שם מערכת הצתה של הארלי השבוע, אז תקראו לשמנמן שלי הארלי? (BTW, לשם הסר ספק, "שמנמן" על שום השמן העוטף אותו ולא אחרת)

green machine

New member
../images/Emo171.gifשר ההקפות - שיבת הבאלניסט ../images/Emo171.gif

חוץ מהאיש המחייך שחזר עם המון מצב רוח, באמת שהיה אימון ממש עייף והיה יותר מפגש חברתי מאשר שיעור ברכיבה. דווקא יש כמה חברה שרוצים ללמוד (ויש כאלו שלא) אבל אין מישהו שיתן להם טיפים ויעיר הערות.

malganis

New member
אתה למשל יכולת .

היו כמה חברה שלא ידעו את המסלול. (וזה אפילו דיי הציק לך... שמתי לב ... ) היה נחמד שעשית איזה סיבוב לאחד מהם להראות לו את ה"דרך". אפשר היה לאסוף כמה ביחד ולעשות איתם כמה סיבובים.

green machine

New member
זה בדיוק מה שעשית ולא רק עם רוכב

אחד או שניים... חוץ מהבחור עם הgs500 ומשקף קסדה כהה, שגם אחרי שהראתי לו את הדרך עדיין עשה שטויות ולא רכב "רק על הקווים"

malganis

New member
להסביר קווים זה כבר לא כזה פשוט

אבל יש מקום באמת לקחת את החברה הפחות מנוסים אולי למקצים נפרדים ולהראות להם איך למשל לצאת תוך הרמת יד כדי שלא ייתקלו במישהו שבדיוק עוקף אותם ועוד כמה חוקים קטנים כדי שיהיה יותר בטוח לכולם. הם ישתפרו עם הזמן.

הייתי היום במגרש בראשל"צ בפעם ה...

ראשונה והיה סבבה סוף! למדתי לקחת סיבובים טוב יותר אבל חבל שאין מישהו שילמד קצת את הצעירים(אני) במקרה שהם עושים טעות שעלולה להיות בחוץ קריטית! נ.ב. אור שיהיה לך החלמה מהירה מהנפילה!

dvirs

New member
אההההההההה

אז אתם עשיתם רעש!!! (עובד במח' אינטרנט בקווי זהב, פ"ת)

למעלה