יאאאאאאאא נטלי במקום השני!!!!!!

נטלי לשילטון../images/Emo47.gif

יפיופה אמיתית
מכירה אותה אישית פשוט מדהימה

•HadaS•

New member
הצביעו לניראלל ../images/Emo13.gif

הצביעו לניראאאלל למספר 6622 (SMS) סיפרה 4 תצביעו לניראאאלל!!!!!!!!!!!!! מגיע לה לזכוווווותת!!

ברודי

New member
כריסטין כריסטין כריסטין כריסטין../images/Emo70.gif

אני לוקחת בחזרה את כל מה שאמרתי על נטלי חשבתי שהיא באמת בנאדם נחמד אבל היא תופסת מעצמה יותר מדי כולם גונבים לה טקסטים מעתיקים ממנה. די! כריסטין פשוט שולטת. איך היא באה בגישה חיובית לכל משימה, וסוף סוף היא מ-ד-ב-ר-ת. משפטים שלמים!! יאללה שתזכה. מגיע לה...

מממ...כריסטין היא אחלה...

אבל נטלי בסך הכל הבינה,מפעמים קודמות שתמיד באמת כל הזמן גנבו לה וזכותה היא רוצה להצליח..עם כבר נתנה להה ההזדמנות
ולדעתי כרסטין לוקחת הכל בסבבה לא דווקא רק את הפרק של היום

heyboy22

New member
רק לנטלי מגיע לזכות....תצביעו 1!

נטלי מקסימה לא מתיימרת להיות מה שהיא לא. יש לה עיניים מדהימות והיא צנועה ומתוקה. תצביעו לה. היא הכוכב הבא

קמי 17

New member
חחחח אעלק צנועה../images/Emo6.gif

היא אמיתית! פשוט האמיתיות שלה לא צנועה
היא יפה כוסית דוגמנית מעולה ומה שתרצו.. אבל צנועה ממש לא! מישהי שכל הזמן מזכירה כמה היא יפה ממש לא צנועה.. אני צכה להזכיר את המשפט שהיא אמרה בתחילת התוכנית: "הם צריכים להודות לה' שאני נמצאת לידם" משהו כזה

מה הקשר?!

עד מתי היא תהיה האמא שעוזרת להן? היא לא באה כדי להיות אמא ולהציע להן מה הכי טוב, היא באה כדי לזכות!!

פעם 1 אני מצדיקה את ניראל../images/Emo2.gif

בהחלט כולן צבועות איך שהן התנהגו לנטלי... מישל לא ציפתי שהיא תתנהג ככה מה זה העילגות של "מעמולית" גועל נפש

ברודי

New member
ממש יצאה מהן כל הצביעות...

אפילו קצת ריחמתי על ניראל.. היא צודקת, טוחנים אותה ברחוב וזה לא מזיז לאף אחד. מצלמים אותן לפרסומת מגוחכת, שאם הייתי רואה את הפרסומת בלי להכיר את הבנות הייתי בוכה מרוב עצב והולכת להתחבא מתחת לספה. ובכוונה מלבישים אותן בכלום עם כלום. די זה בכלל לא סקסי או מושך. זה היה מגוחך לחלוטין. השיער מוגזם, הביגוד, על הפנים.

למעלה