כ"כ!!
א אביטל אלישע New member 6/4/06 #21 אל תדברי רע על מישל../images/Emo46.gif מישל היא ה- והיא הייתה צריכה להיות בגמר והיא עפה בגלל הצביעות של הבנות..... ואני שוב אומר: שרון,שרון למה למה היא לא בגמר כזאת יפה......למה
אל תדברי רע על מישל../images/Emo46.gif מישל היא ה- והיא הייתה צריכה להיות בגמר והיא עפה בגלל הצביעות של הבנות..... ואני שוב אומר: שרון,שרון למה למה היא לא בגמר כזאת יפה......למה
ל ליטל הא חת New member 6/4/06 #33 אני ממש לא דיברתי רע עליה דווקא כל הדרך מאוד אהבתי את מישל,ואהבתי את כל הדיבור שלה אבל התאכזבתי שהיא יישבה אם קרן וצחקו על המעמולים אבל שרון בכלל לא אהבה את כל העניין הזה
אני ממש לא דיברתי רע עליה דווקא כל הדרך מאוד אהבתי את מישל,ואהבתי את כל הדיבור שלה אבל התאכזבתי שהיא יישבה אם קרן וצחקו על המעמולים אבל שרון בכלל לא אהבה את כל העניין הזה
ה הילי123 New member 6/4/06 #114 שרון ומישל המלכות היו צריכות להיות במקום ניראל (איך לעזעזאל היא זכתה?!!?!?) וכריסטין... למרות שכריסטין חמודה לאללה וניראת מהמם...
שרון ומישל המלכות היו צריכות להיות במקום ניראל (איך לעזעזאל היא זכתה?!!?!?) וכריסטין... למרות שכריסטין חמודה לאללה וניראת מהמם...
א אביטל אלישע New member 6/4/06 #13 למה,למה שרון לא עלתה לגמר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אין לי למי להצביע עכשיו נראלי אני אצביע לאליסיה...כי היא הכי חמודה שם,והכי מגיע לה....
למה,למה שרון לא עלתה לגמר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אין לי למי להצביע עכשיו נראלי אני אצביע לאליסיה...כי היא הכי חמודה שם,והכי מגיע לה....
א אור לאב עדי המילבלוי New member 6/4/06 #28 ניראל ונטלי מגיע לאחת מהם לזכותת אחריהן לכריסטין אחרי זה אליסיה ואחרונה מימי
ל ליטל הא חת New member 6/4/06 #25 נטלי למדה מכל הטעיות../images/Emo45.gif ובהחלט הצליחה יפה,שהרבה אהבו אותה בכל מה שהיה צריך לעשות
כ כינוי123 New member 6/4/06 #18 מצביעים ניראל!!!!!../images/Emo68.gif../images/Emo106.gif 6622 סיפרה 4
א אביטל אלישע New member 6/4/06 #34 לא רואה את ניראל מטר../images/Emo8.gif אני אל אהבות לא אותה ולא את איך שהיא מצטלמת....אותי היא מש מםחידה-היא יוצאת תוקפנית כזאת....
לא רואה את ניראל מטר../images/Emo8.gif אני אל אהבות לא אותה ולא את איך שהיא מצטלמת....אותי היא מש מםחידה-היא יוצאת תוקפנית כזאת....