יאאאאאאאא נטלי במקום השני!!!!!!

mazi7

New member
מימי,מימי,מימי כפרה עליך!

את צריכה לנצח את אולגתית אז את צריכה לנצח אין מה לעשות גבעת אולגה שולטת!מימי אמן תנצחי אני מצביעה לך נשמה!

חחח הצבעתי וסנג'רתי חברות גם!!!

מחזיקים אצבעות!!!

פשוט ביזיון לפי דעתי

מה זה האהבה העצמית הזו של נטלי? זה מזכיר כמו שניראל היתה בפרק האחרון במילאנו שלא הפסיקה להלל את עצמה ולמה היא חשבה שיקבלו אותה הבנות בחיבוקים ונשיקות? היא שכחה שזו תחרות? ומה עם הקטע של ניראל? מה היא חשבה?היא היתה צריכה לחשוב על זה לפני שנרשמה לתחרות שלא לדבר שבלט שכל הפרצוף שלה מלא פצעים... נראה לי שהתחרות האמיתית היא בין האגו הגבוה של הבנות בוא לא נדבר גם על הקליפ שהוא ממש מזעזע הרי בולט שזה לא הן שרות וניראל לא יודעת לזוז ולדבר..יש לה מבטא שמשדר שנאה וסנוביות נראה לי שהן שכחו שמדובר רק בלהיות דוגמנית...לא לוקחות כלום בפורפורציה....הרי אף אחד לא יזכור אותן מחר.... בקיצור מן הפח אל הפחת במילה אחת - אכזבה לא התלהבתי מכלום ומאף אחת

ברודי

New member
נראה לי אנחנו המדינה היחידה

שהגמר של תוכנית שאמורה להיות נוצצת כמו "הדוגמנית הבאה של ישראל" מתרחשת בתחנת כוח!!! כאילו אתם לא מתביישים?? האקוסטיקה דפוקה, המיקרופונים מפגרים בכמה שניות אחרי הדיבור של האנשים וברקע יש שעונים של תחנת כוח!!! נו באמת!!

../images/Emo45.gif גם אני בדיוק רשמתי לחברתי במסן

המקום כל כך לא זוהר כמו שאמרו להיות... כבר האולפן הרגיל,כבר יותר יפה
מה קרה לא שמעו על קהל,משפחה כו' ממש מגעיל..ציפיתי ליותר

סעמ'קקקקק../images/Emo31.gif

הלכה הטלויזיה
דווקא היום
שמישהו יתנדב לעדכן אותי מי ניצחחחחח

Mיקי_

New member
כן... לי גם אין טלוויזיה

קיוויתי שבוואלה ישדרו את זה כמו ששידרו שם חלק מהפרקים: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=ch10 או שכמו שהיה בעבר היה מי ששידר בבלוגTV את הגמר של כוכב נולד או משחקי כדורסל, ככה ישדרו גם היום. אבל כלום... אז אני מתעדכנת בפורום. אז
תעדכנו הרבה!
נ.ב אני מההתחלה הייתי בעד אליסיה
(סורי צפניה אבל יש לי חולשה קשה לג'ינג'יות) אבל לא יזיק לי עם כל האנטגוניזם של שאר הבנות שניראל והשפתיים היפיפיות שלה תנצח.

אעדכן אותך

אני אעדכן אותך, שים לב להודעות שלי. כרגע ניראל, נטלי, מימי, כריסטין שלנו המתוקה, אליסיה נמצאות כרגע ו 70% מההחלטה נקבעת על פי ההצבעות תוצאות השופטים מהווים רק 30% מההחלטה והחלטתם היא ש במקום השלישי על פי דעת השופטים נמצאת מימי, המקום השני שמור לנטלי, השופטים נתנו לניראל את המקום הראשון. עכשיו מחכים לדעת במי הקהל בבית בחר

המשך... בשידור חי

כרגע, נדע במי הקהל בחר. כאמור ההצבעות של הקהל מהוות משקל של 70% מההחלטה

המשך... בשידור חי

כרגע, נדע במי הקהל בחר. כאמור ההצבעות של הקהל מהוות משקל של 70% מההחלטה

למעלה