או פאק סורי שכחתי שיש פה ילדים קטנים חח *טעם!!! (היסטוריה משפיעה על יכולת הריכוז שלי)
N niromy New member 9/6/05 #24 או פאק סורי שכחתי שיש פה ילדים קטנים חח *טעם!!! (היסטוריה משפיעה על יכולת הריכוז שלי)
N niromy New member 9/6/05 #26 גם אני!! מחר המתכונת תודה לאל שיגמר השבוע המזדיין הזה!! מחר ב10 ורבע יהיה כל כך כיףףף ועוד אח"כ אני נוהגת לירושלים- מה יותר כיף מזה? חחח
גם אני!! מחר המתכונת תודה לאל שיגמר השבוע המזדיין הזה!! מחר ב10 ורבע יהיה כל כך כיףףף ועוד אח"כ אני נוהגת לירושלים- מה יותר כיף מזה? חחח
K Kay Bennet the 1 st New member 9/6/05 #27 כיף לך המתכונת שלי ב-24.6 שזה... כן כן... 4 ימים לפני... גם אני רוצה לנהוג, גם אני רוצה רישיון כבר כיף לך
כיף לך המתכונת שלי ב-24.6 שזה... כן כן... 4 ימים לפני... גם אני רוצה לנהוג, גם אני רוצה רישיון כבר כיף לך
N niromy New member 9/6/05 #28 ואוו למה כל כך מאוחר המתכונת?? מה שכן- את תזכרי את החומר פיקס לבגרות שזה מעולה... יו בטח עוד לא התחלת ללמוד- כיף לךךךך חחח התחלת ללמוד לנהוג כבר? יו עוד שבועיים נגמר לי המלווה!
ואוו למה כל כך מאוחר המתכונת?? מה שכן- את תזכרי את החומר פיקס לבגרות שזה מעולה... יו בטח עוד לא התחלת ללמוד- כיף לךךךך חחח התחלת ללמוד לנהוג כבר? יו עוד שבועיים נגמר לי המלווה!
K Kay Bennet the 1 st New member 9/6/05 #30 אמממממממממממ מאוחר כי המורה שלי החליט שצריך עוד מתכונת ואני לומדת נהיגה, שיעור 25, עברתי תאוריה (ראשונה חחח)... וזהו אני שמחה שנגמר לך המלווה... כיף לך
אמממממממממממ מאוחר כי המורה שלי החליט שצריך עוד מתכונת ואני לומדת נהיגה, שיעור 25, עברתי תאוריה (ראשונה חחח)... וזהו אני שמחה שנגמר לך המלווה... כיף לך
י י ה ו נ ת ן הקטן New member 9/6/05 #29 המתכונת שלי הייתה לפני שבוע../images/Emo178.gif פיו סיוטט!!! הבגרות עוד שבועיים וחצי- קצת שקט
N niromy New member 9/6/05 #32 עוד קשישון איך הלכה לך המתכונת? ובקשר לבת (איך קוראים לך באמת? חח) גם אני עושה חוזר במתמטיקה, היה קשה!! שיהיה בהצלחה
עוד קשישון איך הלכה לך המתכונת? ובקשר לבת (איך קוראים לך באמת? חח) גם אני עושה חוזר במתמטיקה, היה קשה!! שיהיה בהצלחה
K Kay Bennet the 1 st New member 9/6/05 #33 אני אורטל, ואת? (אני אחזור אחר כך כי אחי רוצה את המחשב) אני עושה את 007 במתמטיקה... בלאט זה קשה......
אני אורטל, ואת? (אני אחזור אחר כך כי אחי רוצה את המחשב) אני עושה את 007 במתמטיקה... בלאט זה קשה......