אני אפתה את מיכאל
N niromy New member 9/6/05 #49 אני ברביעייה עם שלושתם חחח איזה קטעים אם הם קוראים את זה לפחות נפרסם אייסי שיצא לנו מזה משהו?
ד דובדבן אתלטי New member 9/6/05 #13 ../images/Emo112.gif../images/Emo110.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif נכון שהוא מדהים גם אני חולה עליו{ }. אני אילנה בת 14. תהני
../images/Emo112.gif../images/Emo110.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif נכון שהוא מדהים גם אני חולה עליו{ }. אני אילנה בת 14. תהני
S Super Chuly New member 9/6/05 #43 ברוכה הבאה מי אני שאדבר? אני גם די חדשה פה, גמני די זקנה (17), אבל מסתבר שלתוכנית הזאת ין ממש גיל..., אבל בכל מקרה- שיהיה לך פה כיף! Vada
ברוכה הבאה מי אני שאדבר? אני גם די חדשה פה, גמני די זקנה (17), אבל מסתבר שלתוכנית הזאת ין ממש גיל..., אבל בכל מקרה- שיהיה לך פה כיף! Vada
H HenVeLo New member 9/6/05 #52 נתת לי רעיון מגניב! אנחנו צריכות לפתוח פוסט חדש רק על שמיניה בוגרת..בטוח שיהיו עוד 2 אנשים...אהה..וצריך לחשוב מה המומחיות של כל אחד... (פיתוי זו מומחיות?אהמ)
נתת לי רעיון מגניב! אנחנו צריכות לפתוח פוסט חדש רק על שמיניה בוגרת..בטוח שיהיו עוד 2 אנשים...אהה..וצריך לחשוב מה המומחיות של כל אחד... (פיתוי זו מומחיות?אהמ)
K Kay Bennet the 1 st New member 10/6/05 #55 אני שם!!! עליי יכתב: אורטל, בת 18 וחצי, מאוהבת קשות במיכאל, חולמת להינשא לו ולעשות לו שמיניה או יותר (כמה שהוא ירצה) מומחיות: מיכאל חחחחחחח, או רומנטית מדי חחחחחח ברגע שתפתחי פוסט כזה, אני שם!
אני שם!!! עליי יכתב: אורטל, בת 18 וחצי, מאוהבת קשות במיכאל, חולמת להינשא לו ולעשות לו שמיניה או יותר (כמה שהוא ירצה) מומחיות: מיכאל חחחחחחח, או רומנטית מדי חחחחחח ברגע שתפתחי פוסט כזה, אני שם!