יאאאמא!

edlessme

New member
יאאאמא!

רק עכשיו הבנתי.. כל הזמן הזה.. ולעולם לא הצגתי את עצמי... אז... רישמית זהו שירשור היכירות! ו.. גם.. אני אציג את עצמי.. שם: שם יותר מגניב משלי: קונפורמיסט, נונקונפורמיסט או סתם קרנף: המילה הכי מצחיקה בעולם בשבילי היא: האם אני יכול לחשבו על בנאדם יותר נפלא ממני (אם כן, פרט): למה, בעצם, אני אוהב את הפ"פ?: ספר שהכי אהבתי בעולם בעולם: הייתי מחלק את העולם לאנשים ש_____ ואנשים ש_____ הארי פוטר: מזוהם או סתם מסטול? גיל: (הייתם מצפים שזה יהיה יותר גבוה.. אבל לא... לא ולא... לא תקבלו...) אמוטיקון מועדף: מיקום גאוגרפי על פני כדור הארץ.. עם נ"צ ונקודות טריאנגולציה... הייתי רוצה להגיד ש: והייתי רוצה להצהיר ש: 100 תפוחים על העץ? וסתם.. כל דבר אחר שבא לכם להגיד...

edlessme

New member
איזה כיף שאני יכול ללהעתיק ולהדביק.

שם: עדן בדן -שי השלישי (סתם.. ניראה לכםן השלישי??? השמיני!) שם יותר מגניב משלי: אין דבר כזה... קונפורמיסט, נונקונפורמיסט או סתם קרנף: מתקרנף לי בצורה נון-קונפורמיסטית... המילה הכי מצחיקה בעולם בשבילי היא: סופרקליפרג'ליסטיקאקספיאלידושיוס האם אני יכול לחשבו על בנאדם יותר נפלא ממני (אם כן, פרט): מירי בוהדנא... היא בפירסומת כאן למעלה... למה, בעצם, אני אוהב את הפ"פ?: רגש בילתי נשלט שבא מבפנים... ספר שהכי אהבתי בעולם בעולם: "הטאו של פו" "הדוב והדרקון" הייתי מחלק את העולם לאנשים שיבינו את מה שזה אמור להיות ואנשים שלא... הארי פוטר: מזוהם או סתם מסטול? למה לעזאזל כתבתי את זה??? טוב נו... הייתי אז קטן יותר... גיל: (הייתם מצפים שזה יהיה יותר גבוה.. אבל לא... לא ולא... לא תקבלו...):17.. בריבוע... אמוטיקון מועדף:
.. כי זה כיף לשחק אותה מע"ר ולבוא עם פלסטרים לקייטנה... מיקום גאוגרפי על פני כדור הארץ.. עם נ"צ ונקודות טריאנגולציה: שוהם... תסתפק בזה.. והייתי רוצה להצהיר ש: אף אחד לא מצהיר שום דבר במכס... 100 תפוחים על העץ? יש לי שיר שמעצבן אנשים...

אוקי, בואו נראה

שם: אורן מ. ירמיה שם יותר מגניב משלי: אוריון. זה כמו אורן, רק יחודי קונפורמיסט, נונקונפורמיסט או סתם קרנף: אני נונקונפורמיסט בקשר להיות נונקונפורמיסט המילה הכי מצחיקה בעולם בשבילי היא: חמרמורת. למרות ששמעתי תאוריות גם בנוגע לכרובית האם אני יכול לחשבו על בנאדם יותר נפלא ממני (אם כן, פרט): נתחיל עכשיו ולא נגמור לעולם. למה, בעצם, אני אוהב את הפ"פ?: כי הם יוצרים מוזיקה שהיא התגלמות האסטתיקה. (ולא, גם אני לא בטוח מה זה אומר) ספר שהכי אהבתי בעולם בעולם: אוו קשה. ברשימה קצרה אני אציין את טולקין, גיימן,קלאוול,מרטין ועוד דיי הרבה בעצם הייתי מחלק את העולם לאנשים ש_____ ואנשים ש_____: תראו את החתימה שלי למטה הארי פוטר: מזוהם או סתם מסטול? וכי למה לא שניהם? גיל: (הייתם מצפים שזה יהיה יותר גבוה.. אבל לא... לא ולא... לא תקבלו...) 15. ולמהדרין אני אגיד שאפילו 15 וחצי אמוטיקון מועדף: אין. אני לא בחור של אמוטיקונים מיקום גאוגרפי על פני כדור הארץ: החדר שלי בירושלים אשר במצור. הייתי רוצה להגיד ש: *הכניסו משפט מעורר וואו כאן* והייתי רוצה להצהיר ש: *הכניסו הצהרה מעוררת השראה כאן* 100 תפוחים על העץ? אחד נפל והתפוצץ

GingerBread Man

New member
תורי

שם: ניר שם יותר מגניב משלי: רינ קונפורמיסט, נונקונפורמיסט או סתם קרנף: נונקונ המילה הכי מצחיקה בעולם בשבילי היא: אני אאלץ לחזור למקורות ולהגיד שניצל האם אני יכול לחשבו על בנאדם יותר נפלא ממני (אם כן, פרט): כן, בטח (פירוט) למה, בעצם, אני אוהב את הפ"פ?: לא יודע. למה לא? ספר שהכי אהבתי בעולם בעולם: שר הטבעות. אחד הספרים המקסימים והמהפנטים שנוצרו אי פעם. הייתי מחלק את העולם לאנשים ש_____ ואנשים ש_____ - לשלושה סוגים: לאלה שיודעים לספור, ואלה שלא יודעים. הארי פוטר: מזוהם או סתם מסטול? לא זה ולא זה. גיל: (הייתם מצפים שזה יהיה יותר גבוה.. אבל לא... לא ולא... לא תקבלו...) 17. מחרתיים. אמוטיקון מועדף:
מיקום גאוגרפי על פני כדור הארץ.. עם נ"צ ונקודות טריאנגולציה... יבנה. קצת מצפון לשומקום.

Pitudi

New member
נצטרף חבר'ה..

שם: אדם דניס שם יותר מגניב משלי: האנק קונפורמיסט, נונקונפורמיסט או סתם קרנף: את השתיים הראשונים לא הבנתי אז קרנף המילה הכי מצחיקה בעולם בשבילי היא: יש הרבה...אבל זנותי מבדר.. האם אני יכול לחשבו על בנאדם יותר נפלא ממני (אם כן, פרט): ווטרס למה, בעצם, אני אוהב את הפ"פ?: כי הם עושים הכול מאוד נכון, מאוד יפה, מאוד טבעי, מאוד מוזר, מאוד מנוכר, מאוד נעים מאוד...פינק פלויד ספר שהכי אהבתי בעולם בעולם: התפסן בשדה השיפון, שר הטבעות הייתי מחלק את העולם לאנשים טובים ואנשים רעים הארי פוטר: מזוהם או סתם מסטול? הוא די מתרומם למען האמת גיל: (הייתם מצפים שזה יהיה יותר גבוה.. אבל לא... לא ולא... לא תקבלו...) 16 וחצי אמוטיקון מועדף: מה זה? מיקום גאוגרפי על פני כדור הארץ.. עם נ"צ ונקודות טריאנגולציה...באר שבע הייתי רוצה להגיד ש: יש הרבה אנשים שאני לא מחבב והייתי רוצה להצהיר ש:אני לא הומו 100 תפוחים על העץ? אחד נפל והתפוצץ

Pitudi

New member
אמרתי עלי או באופן כללי על כולם?

אם עלי בלבד אז :(

brotos

New member
קצת מעוף, קצת הומור-

החבר'ה האלה אפ'פעם לא הרגו אפ'חד.

brotos

New member
היה פעם בקיבוץ שלי

בנאדם שקראו לו יואש מור, אז בתור שם חיבה קראו לו יואשמוק. אכן, מילה נהדרת. גם שמייק, הטייה של שמוק, היא מילה לא רעה בכלל.

avivs

New member
אה

שם: יובל (לא, לא קוראים לי אביב) שם יותר מגניב: מלכישוע קונפורמיסט, נונקונפורמיסט או סתם קרנף: יען המילה הכי מצחיקה בעולם בשבילי היא: דובי גל האם אני יכול לחשבו על בנאדם יותר נפלא ממני (אם כן, פרט): לא........ טוב, חוץ מהבחור שהמציא את הטטריס מה, בעצם, אני אוהב את הפ"פ?: כי דיויד גילמור, ברגע זה ממש, מאיים עלי עם רובה ספר שהכי אהבתי בעולם בעולם: לקרוא ספרים זה לא cool הייתי מחלק את העולם לאנשים שעונים על שאלונים כאלה ואנשים שיש להם חיים הארי פוטר: מזוהם או סתם מסטול? זה שילוב של שניהם, הוא מסהום גיל: כמעט כמו ישו אמוטיקון מועדף: טוב..... נניח שאני יודע מה זה... מיקום גאוגרפי על פני כדור הארץ.. עם נ"צ ונקודות טריאנגולציה: אה? הייתי רוצה להגיד ש: דודו זר מתכנן להשתלט על העולם והייתי רוצה להצהיר ש: אני קברתי את פול

syd barret

New member
למה לא..

שם: יוני שם יותר מגניב משלי: רוני סופרסטאר (מעיד על הקנקן ועל מה שיש בו) קונפורמיסט, נונקונפורמיסט או סתם קרנף: בכל זאת, הלכתי עם הזרם ועניתי לשאלון, קונפורמיסט המילה הכי מצחיקה בעולם בשבילי היא: ירבוע (חחחחח.. אני לא מתאפק.. חחחח.. אפילו עכשיו..) האם אני יכול לחשוב על בנאדם יותר נפלא ממני (אם כן, פרט): שחקנים באופרות סבון, הם באמת אנשים טובים. למה, בעצם, אני אוהב את הפ"פ?: כי זה משיג זיונים! (?) ספר שהכי אהבתי בעולם בעולם: ההוראות של הוידאו, ענק. הייתי מחלק את העולם לאנשים שהם אני ואנשים שהם לא. הארי פוטר: מזוהם או סתם מסטול?- מסטול. תחשבו על זה, ילד ממשפחה הרוסה, מאומץ ושנוא מתחיל לחשוב יום אחד שהוא קוסם. לי נראה שהדילר השכונתי עושה על הארי קופה. גיל: (הייתם מצפים שזה יהיה יותר גבוה.. אבל לא... לא ולא... לא תקבלו...)- אושר אמוטיקון מועדף: pass מיקום גאוגרפי על פני כדור הארץ.. עם נ"צ ונקודות טריאנגולציה...- פלסטין הכבושה. הייתי רוצה להגיד ש: החיה האהובה עלי היא סטייק והייתי רוצה להצהיר ש: אני רצחתי את ארלוזורוב 100 תפוחים על העץ? אני כמעט בטוח שזה 99.

itaikuskus

New member
....

שם: איתי שם יותר מגניב משלי: זאזא דג'נשייה קונפורמיסט, נונקונפורמיסט או סתם קרנף: קונפורמיסטית המילה הכי מצחיקה בעולם בשבילי היא: מוסבטה האם אני יכול לחשבו על בנאדם יותר נפלא ממני (אם כן, פרט):לא למה, בעצם, אני אוהב את הפ"פ?:כי גילמור שווה וברט עשה סמים ספר שהכי אהבתי בעולם בעולם:הארי פוטר וחדר הסודות הייתי מחלק את העולם לאנשים ש_לבנים____ ואנשים ש_לא לבנים____ הארי פוטר: מזוהם או סתם מסטול?: סטלן גיל: (הייתם מצפים שזה יהיה יותר גבוה.. אבל לא... לא ולא... לא תקבלו...):18 אמוטיקון מועדף:הא? מיקום גאוגרפי על פני כדור הארץ.. עם נ"צ ונקודות טריאנגולציה...:הבית שלי הייתי רוצה להגיד ש:יש הופעות פאנק במרפסת יום ראשון ה25 (לא קשור אז מה) והייתי רוצה להצהיר ש:זה חינם וזה שווה 100 תפוחים על העץ?:אחד נפל ובא מחבל ולקח אותו איתו לתחנה המרכזית שיהיה לו מה לאכול לפני שהוא מתפוצץ.

למעלה