יאאאמא!

נימרודל

New member
יאללה נצטרף :)

שם: עידית (או עידוש, או אדי, או אדית, או דידי, או עדולה...) שם יותר מגניב משלי: ענן-לבן. (מה? לא לא ממש...) קונפורמיסט, נונקונפורמיסט או סתם קרנפית: מלים ארוכות ומסובכות מדי בשבילי... די כואב לי הראש... המילה הכי מצחיקה בעולם בשבילי: נארף, זיג, פלוץ, ריטואל... האם אני יכולה לחשוב על אדם יותר נפלא ממני: כן. ברור! מישהי גבוהה יותר, חכמה יותר, רוחנית יותר, רגועה יותר, חרוצה יותר... למה אני אוהבת את פ"פ: כי... כי הם פורטים על המיתרים האלה של הלב שאף אחר חוץ מהם לא יכול לפרוט עליהם. ספר שאני הכי אוהבת? אל תשאלו אותי את זה... יש יותר מדי... הייתי מחלקת את העולם לאנשים ש_____ ולאנשים ש____: יש להם את זה ולאנשים שאין להם את זה. הארי פוטר? לא קראתי... גיל (...): 14 שנים 4 חודשים ו13 ימים. אמוטיקון מועדף:
כי ככה... מיקום גיאוגרפי על כדור הארץ: תל-אביב. הייתי רוצה להגיד ש: תמיד יש לי מה להגיד חוץ מעכשיו. הייתי רוצה להצהיר ש: כנ"ל 100 תפוחים על העץ? אולי... לא טרחתי לספור.

OzzzzzY

New member
...

אחסוך מעצמי את רוב השאלון , ואענה בקצרה: שם:עמרי גיל:בקרוב מאוד 19 מיקום גיאוגרפי:בת-ים למה בעצם אני אוהב את הפ"פ?:אני לא אוהב , אני מכור...יש הבדל...

אני ../images/Emo34.gif ../images/Emo66.gif

שם: רז (אני בת) שם יותר מגניב משלי: צ'רלי
(חולה על זה) קונפורמיסט, נונקונפורמיסט או סתם קרנף: אין לי מושג, אבל קרנפים חמודים המילה הכי מצחיקה בעולם בשבילי היא: יהושפט האם אני יכול לחשבו על בנאדם יותר נפלא ממני (אם כן, פרט): כן, יותר מתחשב, יותק שקט , בעל טאקט... למה, בעצם, אני אוהב את הפ"פ?: כי הם עושים אחלה מוזיקה שנעים לשמוע ספר שהכי אהבתי בעולם בעולם: הארי פוטר, הסיפור שאינו נגמר הייתי מחלק את העולם לאנשים ש_____ ואנשים ש_____: לאנשים שאני מסתדרת איתם, ואנשים שלא. הארי פוטר:)) והאסיר מאזקבן
מזוהם או סתם מסטול? לא זה ולא זה גיל: 15.5 אמוטיקון מועדף:
מיקום גאוגרפי על פני כדור הארץ: ארץ ישראל
הייתי רוצה להגיד ש: אין לי איזשהו מסר. רק חבל לי שאני לא כ"כ פעילה כאן והייתי רוצה להצהיר ש: i did not had sex with that woman 100 תפוחים על העץ? אחד נפל והתפוצץ

edlessme

New member
אני הומו עם בנדנה? חחחח...

(זה מה שחשבתי פשוט כשראיתי... ו... i did not have sexsual relations with that women either... but i heard shes easy too...

brotos

New member
אופפפ, נצטרף....

שם: ניצן נצר שם יותר מגניב משלי: ציפורה קונפורמיסט, נונקונפורמיסט וגו': לא יודע מה זה המילים האלה. המילה הכי מצחיקה בעולם: אהבה. האם אני יכול לחשוב על בנאדם נפלא ממני: כן. לא, בעצם לא. למה אני אוהב את פינק פלויד: בשביל להיחשב לאליטיסט. ספר אהוב: הנזיר שמכר את הפרארי (שיא, הוא כזה עמוק!!11). הייתי מחלק את העולם לאנשים רעים ואנשים טובים (
, לא?). הארי פוטר: לא קיים באמת! גיל: שוויד. אמוטיקון מועדף:
מיקום גיאוגרפי ע"פ כדור הארץ: מעיין יהודה, עין הנצי"ב. הייתי רוצה להגיד ש: אני לא סובל פה אפ'חד, חוץ מציףציף הנשמה, כפרה עליה, גאונה שלי. 100 תפוחים על העץ, גירשו את העובדים הזרים וכולם נרקבו.

נו, מילא

שם: ציף שם יותר מגניב משלי: אין כזה קונפורמיסטית, נונקונפורמיסטית או סתם קרנפה: וואלה, לא יודעת. המילה הכי מצחיקה בעולם בשבילי היא: חתיפה, על כל הטיותיה. האם אני יכולה לחשוב על בנאדם יותר נפלא ממני (אם כן, פרט): האחיניות והאחינים שלי ועוד הרבה אנשים. למה, בעצם, אני אוהבת את הפלויד: כי הם להקה טובה. ספר שהכי אהבתי בעולם: "שלושה בסירה אחת (מלבד הכלב)" של ג'רום ק. ג'רום. הייתי מחלקת את העולם לאנשים שמחלקים את העולם לסוגי אנשים, ואלו שלא. הארי פוטר: מזוהם או סתם מסטול? ספרים נחמדים, אבל את האחרון לא הצלחתי לסיים, מרוב שעמום. גיל: 91 אמוטיקון מועדף:
מיקום גאוגרפי על פני כדור הארץ.. עם נ"צ ונקודות טריאנגולציה: תל אביב 100 תפוחים על העץ? תנו לי אחד (או שניים) לאכול.

NIR Y

New member
שלי

שם:ניר שם יותר מגניב משלי: אין לי מושג קונפורמיסט, נונקונפורמיסט או סתם קרנף: נונקונפוקרנףרמיסטקונפורמיסט המילה הכי מצחיקה בעולם בשבילי היא: אין לי מושג האם אני יכול לחשבו על בנאדם יותר נפלא ממני (אם כן, פרט): עכשיו לא, אבל ברור שיש. למה, בעצם, אני אוהב את הפ"פ?: כי אני כול כך נהנה לשמוע את המוזיקה שלהם. ספר שהכי אהבתי בעולם בעולם: אממ אני לא קורא הרבה אבל, ורוניקה מחליטה למות האחרון שקראתי (אבל לא מממש אהבתי) הייתי מחלק את העולם לאנשים ש_____ ואנשים ש_____: לאנשים שיש להם מצפון ושאין להם (עוד חודשיים אני יחשוב שזה משפט הכי לא נכון בעולם) הארי פוטר: מזוהם או סתם מסטול? חחחחח זה די ברור לא ?!?!?! גיל: (הייתם מצפים שזה יהיה יותר גבוה.. אבל לא... לא ולא... לא תקבלו...): 17 וביום שישי נגמר לי החונך :) אמוטיקון מועדף: כמה שיותר קהה מיקום גאוגרפי על פני כדור הארץ.. עם נ"צ ונקודות טריאנגולציה...:כפר ויתקין הייתי רוצה להגיד ש:זה שאלון מאד מוזר וחבל שעניתי כי אני בכלל לא מצחיק והייתי רוצה להצהיר ש: למטה כתוב "100 תפוחים על העץ?" 100 תפוחים על העץ? אדומים או ירוקים ?!?!?

holo

New member
אני

שם: גל שם יותר מגניב משלי: אפרים קונפורמיסט, נונקונפורמיסט או סתם קרנף: לא הבנתי המילה הכי מצחיקה בעולם בשבילי היא: יוכי האם אני יכול לחשבו על בנאדם יותר נפלא ממני (אם כן, פרט): יוכי, כי היא הסבתא הרוחנית של כל התלמידים. למה, בעצם, אני אוהב את הפ"פ?: כי הם עושים מוזיקה טובה ויש להם גיטריסט טוב. ספר שהכי אהבתי בעולם בעולם: הארי פוטר (וזה לא בצחוק) הייתי מחלק את העולם לאנשים טובים ואנשים רעים הארי פוטר: מזוהם או סתם מסטול? :/ גיל: 14 בסוף החודש אמוטיקון מועדף: מה זה אמוטיקון? ותענו לי מיקום גאוגרפי על פני כדור הארץ.. עם נ"צ ונקודות טריאנגולציה: ראשון הייתי רוצה להגיד שהחיים חרא לפעמים והייתי רוצה להצהיר..לא יודע
100 תפוחים על העץ? גם את זה לא הבנתי

holo

New member
אמוטיקון

עכשיו הבנתי לעזאזל למה אי אפשר לערוך פה הודעות טוב אמוטיקון מועדף:

brotos

New member
שאסביר?

קונפורמיסט- אדם שמשנה את התנהגותו לפי הלכי הרוח של החברה. נונקונפורמיסט- בדיוק ההיפך. קרנף- סוג של חיה עם קרן. התקרנפות- שינוי התנהגות בגלל אינטרסים או התאמה למצב מסויים. נאמר באופן שלילי. אמוטיקון- האייקונים האלה ששמים מידי פעם... 100 תפוחים על העץ... נו באמת, קצת יצירתיות. ועוד שאלה- לגור בראשון לציון זה לא קצת, איך נאמר, קלישאה? np- easy star all stars- time.

"הקרנפים"

המושג "התקרנפות" מקורו במחזה של יוג'ין יונסקו, "הקרנפים", שנכתב בסוף שנות החמישים. במחזה, פוגעת מחלת ה"קרנפיטיס" בתושבי עיירה, והם הופכים, אחד אחד, לקרנפים. זהו, כמובן, משל על שיתוף הפעולה של תושבים רבים עם הנאצים והפשיסטים, גם אם בתחילה התנגדו להם. מתוך מאמר על המחזה, שכתבה תרצה פרויס-יעקבסון: "יונסקו מספר שהרעיון למחזהו עלה בו ערב פרוץ מלחמת העולם השנייה, כשקמה קבוצת אנשים ששמה לה כמטרה להילחם באידיאולוגיה הנאצית. אבל יום אחד החלו לשאול: האם באמת אי אפשר בנקודה מסוימת קטנה להסכים עמם? מובן שנמשיך להיות אנטי נאצים, אך יתכן שבאחוז אחד הם צודקים". ..."וברגע שהרעיון הזה, כמו חיידק, תקף את אחד החברים מיד נדבקו ממנו עוד אחדים". הגיע מצב ששאלתי עצמי, מספר יונסקו, האם כל הרבים הללו טועים ורק אני צודק?" יונסקו דימה את האידאולוגיות הטוטליטריות למחלה, התוקפת את בני האדם, ומשתלטת עליהם, עד שהם מאבדים צלם אנוש. יש קווי דמיון רבים בין יצירה זו, לבין ספרו של אלברט קאמי, "הדבר", שגם הוא נכתב על אותו רקע הסטורי, והרעיון המרכזי בו זהה, בעצם.

holo

New member
נניח שהבנתי..אז

קרנף זה בין קונפורמיסט לנונ?

holo

New member
טוב..תודה על המידע

נראה לי שאני די ביניים בין קונפורמיסט לבין המילה השניה ולמה קלישאה לגור בראשון?

emmily plays

New member
טוב.. אז גמני

שם: אורית שם יותר מגניב משלי: שאנון מקגיליס קונפורמיסט, נונקונפורמיסט או סתם קרנף: נונקונפורמיסטית המילה הכי מצחיקה בעולם בשבילי היא:זנבות. למה? ככה. האם אני יכול לחשבו על בנאדם יותר נפלא ממני (אם כן, פרט): גנדי, ג'ון לנון, יצחק רבין.. למה, בעצם, אני אוהב את הפ"פ?:כי הם מרגשים אותי. ספר שהכי אהבתי בעולם בעולם: הרוח בערבי הנחל, הסיפור שאינו נגמר הייתי מחלק את העולם לאנשים רודפי שלום ולאנשים מחרחרי ריב הארי פוטר: מזוהם או סתם מסטול? הממ.. מעדיפה טולקין גיל: 24 וחודש.. קשישה.. אמוטיקון מועדף:
? ותענו לי מיקום גאוגרפי על פני כדור הארץ.. עם נ"צ ונקודות טריאנגולציה: נהרייה הייתי רוצה להגיד שקיבלתי מאה במבחן שלי ביוניברסיטי והייתי רוצה להצהיר..שיש לי עוד עבודה 1 לסיום התואר. ושאני שמאלנית גאה 100תפוחים על העץ? כן, סביר להניח שכן.

למעלה