יאאאמא!

yo t a m

New member
חיח. ../images/Emo3.gif

שם: יותם שם יותר מגניב משלי: *מצמוץ* קונפורמיסט, נונקונפורמיסט או סתם קרנף: משהו באמצע בין נונקונפורמיסט וקרנף המילה הכי מצחיקה בעולם בשבילי היא: 100מם
האם אני יכול לחשוב על בנאדם יותר נפלא ממני: אני מעדיף שלא, זה יהיה עומס יתר לחשוב על כל כך הרבה בני אדם בו זמנית
למה, בעצם, אני אוהב את הפינק פלויד: כי הייתה להם מוזיקה טובה
ספר שהכי אהבתי בעולם בעולם: היו שלום, ותודה על הדגים
הייתי מחלק את העולם לאנשים שמחלקים את העולם ואנשים שמחלקים את העולם אחרת הארי פוטר: מזוהם או סתם מסטול: מזריק עם מחט לא מחוטאת (זה מין שילוב מתוחכם בין השניים
) גיל: אי שם בשנות העשרה הממוצעות לקיומי (14) אמוטיקון מועדף:
מיקום גאוגרפי על פני כדור הארץ: אם אני זוכר משהו משיעורי גיאוגרפיה, זה בערך 35 מזרח על 35 צפון, אני לא בטוח בזה. הייתי רוצה להגיד ש: יהיה טוב והייתי רוצה להצהיר ש: אני לא אוהב לשקר (לגבי הנ"ל) 100 תפוחים על העץ? תלוי איזה עץ. יש גם עצים עם פחות, או יותר

rainbow demon

New member
קצת באיחור

שם: אלוהים (שגיא) שם יותר מגניב משלי: שטן (שגיא) קונפורמיסט, נונקונפורמיסט או סתם קרנף: חתולה סיאמית המילה הכי מצחיקה בעולם בשבילי היא: חופש האם אני יכול לחשבו על בנאדם יותר נפלא ממני (אם כן, פרט): יש 6.9 מיליארד כאלה למה, בעצם, אני אוהב את הפ"פ?: נשאל אחרת - למה שתהיה לי סיבה לא לאהוב אותם? ספר שהכי אהבתי בעולם בעולם: בטח לא את הספר בפיזיקה.. "EATERS OF THE DEAD" של מייקל קריצ'טון. הייתי מחלק את העולם לאנשים שלמדו בטכניון ואנשים שהיו להם חיים הארי פוטר: מזוהם או סתם מסטול? לא יודע, מה שבטוח הוא יהיה טעים. גיל: לא מכיר אותו :) אמוטיקון מועדף: *מצונזר* מיקום גאוגרפי על פני כדור הארץ: פורגט איט, אני כבר שנים מתחבא מהמאפיה (קניתי לחמניות ולא שילמתי) הייתי רוצה להגיד ש: השעה 3 בלילה ואני לא רוצה לישון והייתי רוצה להצהיר ש: אני חף מפשע! באמת שלא רצחתי אותו! 100 תפוחים על העץ? נשרפו באש הגיהנום.

למעלה