יאאלללה למוקטעה!!!

ולישראלים היה מותר לעשות הכל?

לפוצץ חמור באמצע שוק ולהרוג 80 אנשים, נשים וילדים? (אני חייב לציין שהפעולות שלנו היו הרבה יותר "איכותיות") הסכם ז'נווה מוכיח לך שיש פרטנר בצד השני. פשוט עדיין היו חילוקי דעות שבועיים לפני שברק עף מהשלטון. וזה מה שאתה לא מבין. אני לא פרו-פלשתינאי, ואני גם לא שמאל-ישראלי. אני שמאל. אני דואג לאינטרסים של אזרחי מדינת ישראל בדיוק כמו שאני דואג לאינטרסים של אזרחי פלסטין. כי כולם שווים בעייני. אני נלחם נגד דיכוי, מכל הסוגים, באשר הוא.

EverMan

New member
להזכיר לך - שאת הקיצוניים הדתיים

שלנו , אנחנו דיכאנו , ובכוח. להזכירך את הסזון. הסכם ז'נווה מוכיח לי שיש אנשים בצד השני שמוכנים לחתום. זה לא מוכיח שהראיס ערפאת מוכן לחתום. בטח ובטח שהוא הגיע לשם.

ברגע שהייתה לנו מדינה ביד,

דיכאנו את ארגוני הטרור שלנו. כנל גם הפלסטינאים יעשו כשתהיה להם מדינה..

EverMan

New member
הסזון לא היה כאשר הייתה לנו

מדינה ביד. הוא היה בשנות ה20 המאוחרות. לפני ועדת פיל. הפלשתינאים ראו מדינה בהשג יד ב2000 , והם עדיין לא דיכאו את הסכמי הטרור. מה המסקנה ?

בשנות ה-90

לא זוכר בדיוק מתי, ואין לי כרגע זמן לבדוק... הייתה תקופה שהפלסטינאים כן דיכאו את הטרור...ואכן הייתה תקופה דיי ארוכה ללא טרור. ואז הם ראו שאנחנו ממשיכים להפר הסכמים וממשיכים לבנות בהתנחלויות..

EverMan

New member
התקופה היחידה ללא טרור

הייתה תחילת תקופת ביבי. ולהאשים את הטרור בזה שאנחנו מפרים הסכמים , זה כמו להאשים קורבן אונס בהתלבשות זנותית.

אני אצטט ממאמר הפעם

"לאחר מאמצים רבים, ובתמיכת רוב הפלסטינים שעדיין האמינו בתהליך השלום, הצליחה הרשות הפלסטינית ב-1996 לשתק את ארגוני הטרור. אבל זה כבר היה מאוחר מדי - ישראל עברה לממשלת ימין ו"עקרון ההדדיות" של ביבי חנק את תהליך השלום לאט לאט. לכאורה זהו עקרון מצוין - להתנות כל התקדמות ישראלית בהתקדמות פלסטינית. אלא מה? ביבי היה השופט העליון הקובע האם הפלסטינים ביצעו את חלקם. אין שום פוליטיקאי בעולם שמסוגל לקבל החלטות כאלה בצורה אובייקטיבית, ובוודאי לא בנימין נתניהו. בפועל ישראל עיכבה כל נסיגה (תקופת ה'פעימות'), משכה זמן, ואף חידשה את מפעל ההתנחלות (שהוקפא בתקופת רבין). מעשים אלה כמובן חיזקו עוד את הפראנויה הפלסטינית, שהתפרצה במהומות לאחר פתיחת מנהרת הכותל. מהומות אלה, בהם שוטרים פלסטיניים ירו על חיילים ישראלים, הגבירו מצידם את הפראנויה הישראלית, והתהליך המשיך להאט."

EverMan

New member
אין זה סותר את העובדה.

ההסכמים התמוססו - ועל זה ביבי יתן את הדין ואת החשבון ביומו... אבל את הטרור - אי אפשר להצדיק. נקודה.

נכון, את הטרור אי אפשר להצדיק

אבל אפשר להבין. אני מפנה אותך להודעה שהגבתי לך למעלה, עם הכותרת "תבין משהו חשוב (בבקשה!)"

idoz

New member
ענבר לפעמים אני חושב שאתה במרכז

עם נטיות קלות ימינה. לעומתם שנינו ימניים איזה כיף! :)

EverMan

New member
להפך.

אני שמאלני. אני פשוט לא דוגל באי-לחימה בטרור וחתימה על הסכמים עם אנשים שלא שווים את זה.

מורנא007

New member
../images/Emo45.gif

קבל ח"ח, אתה פטריוט אמיתי

למעלה