יאללה גילאים תריצו!

אראלוש

New member
יאללה גילאים תריצו!

בן כמה כל אחד? איזה כיתה איפה לומד? אני לומד בצייטלין בן 15 נוטה ל16 מתקרב לכיתה י"א אם לא משאירים אותי שנה יאללה תריצו

II AM 18

New member
טוב אז ככההההה

אני בן 18 לומד בקריית אונו (למי שלא מכיר זה איזה 5 דקות מפתח תיקווה) כיתה י"ב וזהו...

II AM 18

New member
יש הרבה שלא מכירים את קריית אונו

אתה בטח מהאיזור ככה שאתה מכיר. ותודה :)

שנישחם

New member
אני בתור מישהי מרמת אילן

מזדהה איתך עם כל החוסר הכרה.. לפחות אני מכירה את קרית אונו.. (וד"א - רמת אילן - שכונה בגבעת שמואל... ליד אוניברסיטת בר אילן (אתמול היה שם יום הסטודנט) קרוב לר"ג... ומעבר לכביש זה קרית אונו...)

רמת אילן../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo168.gif

איפה זה

שנישחם

New member
אני מקווה שצחקת... אבל../images/Emo105.gif

אם לא... רמת אילן זה בדיוק במרחק של לחצות כביש מקרית אונו... וזה בגבעת שמואל וזה ליד אוניברסיטת בר אילן ו........ זה ממש ליד גהה (הכביש:)) בפנייה לפני אלוף שדה... ממש ליד ר"ג... היה שם פיגוע בתחילת השנה...(הנהגת של ההסעה עברה שם בדיוק אז...)וזהו... (וואו... הרבה 3 נקודות...) והיום יום הולדת לשמוליק טיאר!!!! מזל טוב!!!! -
- יערה

II AM 18

New member
חחחחח

יומולדת לשמוליק טיאר חחח הרגת אותי! מאיפה את יודעת מתי יש לו יומולדת??? חוץ מזה מתי התוכנית שלו משודרת? מישהו יודע?

II AM 18

New member
אה ואת מכירה אולי שכונה שקוראים

לה גני אילן? זה בקרית אונו, חבר שלי גר שם...

שנישחם

New member
גני אילן ושמוליק...

גני אילן זה בכניסה לקרית אונו... ושמוליק טיאר - ימים א-ה משמונה עד חצות (בימי שלישי אמיר כהן משדר כי לשמוליק יש תוכנית בערוץ 2 (זה קצת פרסומת..) בימי שלישי בין חצות לשתיים למרות שהוא הבטיח בתכנית (ברדיו) שהתכנית תוקדם..) ואני יודעת את היומולדת שלו כי: א. אני שמעתי את התכנית ב. אני שומעת כל הזמן את התכנית ג. המנהל של 103 הוא המורה שלי לרדיו והוא נולד ב-2.5 והוא אמר לנו שעשרים ימים אחריו יש לשמוליק יומולדת... עכשיו הכל ברור???

אה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif מה לעזא...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

אראלוש

New member
בצפר לטבע?

ברחוב הרצל? ליד הגן הבוטני והזאולוגי לא? איפה את גרה?

למעלה