יאללה גילאים תריצו!

ענבר ש

New member
רילי? בית ספר לטבע?

נדמה לי שהייתי שם פעם עם הכיתה שלי, זה לא הבית ספר עם השעון הגדול הזה מן הסיפור "דירה להשכיר"?

אני המתרגמת האישית של ענבר

היא התכוונה לביצפר באבו כביר

Tinkerblack

New member
אם ילדים באיזה כיתה?

כאילו נראה לי שרק ז'-ט' הם נורמאלים אבל רק חלקם לא תאמינו מה הם יכולים לעשות(הבנים בעיקר) אבל כמובן שבגללל שזה בת"א אז יש גם פאצות בכמויות

סתם אור

New member
טוב אז אני....../images/Emo61.gif

לפני.... האייקון של הקסדה תפוס?? טוב.. אני 14.. עוד 3 שבועות מהיום (נראה לי) אני בת 15... ויש לי תאריך (השנה במיוחד) נורא מיוחד!!! זה יוצא ביום השישי ה-13... spooky נכון שזה לא מאורע כל כך גדול.. כי כולה אני נולדתי ביום הזה... אז לא צריך לעשות עניין.. חוץ מזה באופן זמני ביותר אני לומדת בזינמן דימונה (אתם בטח חושבים לעצמכם.. איזה מסכנה...דימונה...) טוב כל זה נכון.. אני באמת מסכנה.... אבל כמו שאמרתי זה זמני....אני לא יכולה לתת יותר פרטים על זה ממש... המשך יבוא...

האאא....לפי דעתי....../images/Emo26.gif

דימונה יכולה ליות אחלה עיר אם רק יפסיקו לתקוע מיליוני שקלים בהתנחלויות שממילא עוד מעט יפנו [בעזרת הבוש
] ואז את כל הכסף שמשקיעים בהם ישקיעו בעיירות פיתוח וכאלה... חוצמזה מצידי,שישאירו את כל המתנחלים לאבו מאזן וישימו גדר--אני בטוחה שיהיה לאבו מאזן מה לעשות איתם

יושי ב

New member
אני חושב שצריך להשאיר אותך

לאבו מאזן ולטרוריסטים שלו והם בטוח ידעו מה לעשות איתך.

הופה הופה

ימני בפורומינו הקט?
אין לי מה להגיד חוץ מזה שאתם אנשים אלימים שלא יודעים מה זה צדק.

דעתי... ../images/Emo168.gif

לדעתי את צודקת בעניין של הכספים... אני ממש מממש לא בדעה של המתנחלים... ולדעתי הם פשוט עושים לערבים דווקא... חוץ מזה שאני לא מוכן שאחי, ילך כל הזמן וישמור עליהם... שיעשה את הצבא כמו שצריך כן.... אבל שלא יעשה דבר שלא בדעה שלו...

סתם אור

New member
אופס... קבל תיקון חוזר....../images/Emo61.gif

דימונה יכולה להיות אחלה עיר אם יחליפו את האנשים פה.... אין לי בעיה עם זה שהיא עיירת פיתוח.. היא דווקא מתפתחת יפה מאוד.... הבעיה היא עם האנשים פה...

ענבר ש

New member
כמה נחמד

תוכנית כבקשתך. הלוואי וגם אני הייתי יכולה להחליף את האנשים סביבי אני גרה בפ"ת ובואי אני אגיד לך גם כאן זה לא תענוג וכמובן, זה זמני בהחלט

שלום-לום.. להכיר אנשים זה happy

היי tinkerblack אני אלה... את בכיתה ח' נכון??? איזה ח'...? 1 או 2? יש לך איי סי? -Love, אלה-

the king 25983

New member
../images/Emo46.gifחוצפה../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo66.gif

דניאל, ואתה עוד עונה לה בלי להגיד כלום
אנשים, אי-סי-קיו

לא... אלה מנווה סביון

לא "סביון" (שכונת העוני)!!! אלה "נווה סביון"... זה באור יהודה.... ליד קריית אונו... ויהוד וכו'... סורי שאני מאכזבת אותך... -אלהההה-

למעלה